De 3 bedste bagemaskiner

products 3 bagemaskiner sammenlignet
brugeranmeldelser 10.128 brugeranmeldelser

Hvilken bagemaskine er den bedste på markedet? Vi har sammenlignet 3 bagemaskiner og bedømt dem alle fra bedst til dårligst. Vores sammenligning af bagemaskiner er baseret på 10.128 brugeranmeldelser.

OPDATERET:
02. april 2023

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Mærke caret
filterFilter
 1. Den bedste bagemaskine
  1
  Unold Edel 68456
  Score
  90/100
  God
  Proshop.dk 1.135 kr.
  Bagemaskine
  Glutenfri program
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 1442 brugere
 2. 2
  Tefal PF240E
  Score
  88/100
  God
  Proshop.dk 1.137 kr.
  Bagemaskine
  Glutenfri program
  Program til kage
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 615 brugere
 3. 3
  Princess 152009
  2 farver
  Score
  86/100
  God
  Homeshop.dk 499 kr.
  Bagemaskine
  Glutenfri program
  Program til kage
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 2071 brugere
 4. Clatronic BBA 3505
  Udgået
  Bagemaskine
  Program til kage
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 1302 brugere
 5. Gastroback 42823 Advanced
  Udgået
  Bagemaskine
  Automatisk tilførsel af ingredienser
  Glutenfri program
  Program til kage
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 1049 brugere
 6. Panasonic SD-YR2540
  Udgået
  Bagemaskine
  Automatisk tilførsel af ingredienser
  Glutenfri program
  Program til kage
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 1078 brugere
 7. Panasonic SD-YR2550
  Udgået
  Bagemaskine
  Automatisk tilførsel af ingredienser
  Glutenfri program
  Program til kage
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 1076 brugere
 8. Kenwood BM450
  Udgået
  Bagemaskine
  Automatisk tilførsel af ingredienser
  Glutenfri program
  Program til kage
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 1238 brugere
 9. Morphy Richards 502000
  Udgået
  Bagemaskine
  Automatisk tilførsel af ingredienser
  Glutenfri program
  Program til kage
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,0) 257 brugere

Vejledning til køb af en bagemaskine

Bagemaskine
Bagemaskine

Med en bagemaskine kan du bage frisk brød derhjemme. Når du laver dit eget brød, kan du eksperimentere med forskellige opskrifter og smagsvarianter. Manuel bagning kan dog tage tid og virke lidt uoverkommeligt, hvilket afholder de fleste fra at bage selv. Det er her, en bagemaskine er praktisk. Det eneste du skal gøre er at måle alle ingredienserne op, smide dem i maskinen, og så tager den sig af resten.

Bagemaskiner er pålidelige og usædvanligt alsidige. De fleste modeller kan lave en bred vifte af opskrifter, så du har mulighed for at træffe sundere valg. Og hvis du eller din familie spiser meget brød, vil du faktisk kunne spare flere penge på lang sigt ved at bage dit eget.

Bagemaskiner spænder fra de mest basale til yderst avancerede, så de passer til de flestes behov og budgetter. For at du kan træffe det bedste valg, skal du overveje, hvilke funktioner den skal have, og hvad du kan undvære. I denne artikel beskriver vi alle de væsentlige funktioner og tilføjelser, som du kan forvente af en bagemaskine, så du får købt det, du har brug for. Lad os komme i gang!

Kapacitet

Brød

Bagemaskiner har justerbare indstillinger til forskellige størrelser brød, som regel 500 g, 750 g og 1 kg. Nogle modeller har også en større kapacitet, hvis man har brug for det. Før du køber en bagemaskine, skal du beregne, hvor meget brød du har tænkt dig at indtage til hverdag, og vælg så derefter. Husk på, at hjemmebagt brød har en kortere holdbarhed end brød, du køber i butikkerne, eftersom det ikke indeholder konserveringsmidler.

Pris

Hvad angår bagemaskiner, får du som regel det, du betaler for. Dyre modeller har flere funktioner og gør ofte et bedre stykke arbejde. Det betyder dog ikke, at den dyreste model er den bedste for alle, eller at mere prisvenlige modeller ikke er det værd. Den bedste bagemaskine til dig er den, der har de funktioner, du har brug for, og som passer til dit budget. Hvis du ikke har brug for smarte avancerede funktioner, er der ingen grund til at betale mere for dem, når en enklere model vil klare det lige så godt.

Den billigste bagemaskine på vores liste er Princess 152009 til 499 kr., mens den dyreste koster 1137 kr. De forskellige priser på bagemaskinerne er illustreret i det følgende diagram.

juni 9, 2023

Disse er de 3 billigste bagemaskiner.

Bagemaskine Pris
499 kr.
1135 kr.
1137 kr.

Effekt

Bagemaskiner bruger ikke så meget energi, men en større model bruger mere strøm og vil i sidste ende påvirke dine regninger. Derfor er det vigtigt, at du vælger en passende størrelse, hvis du foretrækker at spare energi.

Støj

Du finder ikke en bagemaskine, der ikke larmer under blanding og æltning. Ligesom de er af forskellig kvalitet, har de også forskellig støjemission. Modeller af bedre kvalitet, der er lavet af bedre materialer, udsender mindre støj, og de er også mere stabile under drift.

Størrelse og vægt

Som udgangspunkt skal en bagemaskine nemt kunne stå i dit køkken. Der skal være tilstrækkelig plads til, at du kan åbne toplåget, så den varme luft kan slippe ud. Bagemaskiner er større og tungere, end man lige skulle tro, så sørg for, at du nemt kan få adgang til den, uanset hvor du placerer den. Hvis du f. eks har til hensigt at stille den ind i et skab i stedet for at have den permanent stående på køkkenbordet, er en lettere model nok at foretrække.

Bagemaskinerne i vores sammenligning vejer mellem 2 og 9 kg.

Andre funktioner, du skal være opmærksom på

 • Automatisk ingrediensdispenser: Det er en lille beholder, der findes i de fleste avancerede modeller, og som indeholder yderligere ingredienser såsom nødder, hakket chokolade og tørrede frugter, der skal blandes i dejen på et bestemt tidspunkt under eller efter æltning.
 • Gærdispenser: Det er en separat lille beholder til gær, der findes i nogle modeller. Den tilføjer gæren på det rigtige tidspunkt under cyklussen i henhold til den pågældende valgte indstilling eller program.
 • Timer: Med denne funktion kan du komme råvarerne i maskinen og indstille starttidspunktet på forhånd, så dit friskbagte brød er klar, nøjagtig når du ønsker det.
 • Hold varm-funktion: Det er en god funktion, der holder det friskbagte brød varmt, hvis du skulle have brug for det inden servering. De fleste modeller kan holde en varm temperatur i op til 1 time.
 • Hurtig bagning: Med denne funktion kan du fremskynde bagningen.
 • Indstilling vedrørende skorpens farven: Med denne funktion kan du indstille skorpens farve til lys, mellem og mørk, alt efter hvad du foretrækker.
 • Glutenfri indstilling: Den justerer indstillingerne for æltning, hævning og bagning, så de fungerer med glutenfri dej. Det er gavnligt for personer med en begrænset kost og glutenintolerance.
 • Rude: De fleste modeller har en gennemsigtigt rude i låget, så du kan se til brødet, mens det bager. Det er rigtig nyttigt, eftersom varmen slipper ud og kan ændre slutresultatet, hvis du åbner for låget.
 • Elektronisk skærm med berøringsknapper: Den viser alle vigtige oplysninger, såsom den resterende bagetid, og du kan nemt vælge dine indstillinger. Displayet angiver også, hvorvidt den er i gang med at ælte, hvile, hæve eller bage.
 • Indstillingen “Kun dej”: Denne indstilling laver kun dejen. Når den er færdig, kan du tage den ud og lave noget andet med den eller dele den i mindre stykker og former i forhold til den pågældende opskrift.
 • Temperatursensor: Denne nyttige teknologi justerer automatisk bagecyklussen i henhold til den omgivende temperatur.
 • Specialindstillinger/programmer: Udover nogle grundlæggende brødopskrifter fås de fleste bagemaskiner med en række forprogrammerede indstillinger eller indbyggede opskrifter, som du kan vælge imellem. Det omfatter håndværksbrød, pizzadej, bagels, tærter, pasta, yoghurt, kage, marmelade og mere. Nogle kan endda lave nogle rigtig lækre kager.
 • Forudindstillede indstillinger: Nogle bagemaskiner har forudindstillede funktioner, hvormed du kan gemme tilpassede bageprogrammer. Det er en praktisk funktion, hvis man godt kan lide at lege med opskrifter.
 • Dejkroge: Nogle maskiner er udstyret med en enkelt dejkrog, mens andre klarer sig bedre med to. Dejkrogene fås i forskellige former. I nogle modeller kan du endda udskifte dejkrogene i henhold til forskellige formål, såsom til at lave pasta. Aftagelige dejkroge er en fordel, da de ikke ødelægger formen på dit brød ved at lave et hul i bunden.

Sammenligning

caret-up caret-down Produktinformation
Unold Edel 68456 Tefal PF240E
Princess 152009
Navn Unold Edel 68456 Tefal PF240E Princess 152009
Score
90
88
86
Plads Nr. 1 af 3 Nr. 2 af 3 Nr. 3 af 3
Anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.5)
1442 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.4)
615 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.3)
2071 anmeldelser
Pris 1.135 kr. 1.137 kr. 499 kr.
caret-up caret-down Tekniske egenskaber
Effekt 550 W 610 W 600 W
Min. brødstørrelse 0,75 kg 0,5 kg 0,68 kg
Maks. brødstørrelse 1,0 kg 1,0 kg 0,9 kg
caret-up caret-down Funktioner
Antal programmer 16 20 15
Maks. tid for timeren 15 t 15 t 13 t
Korteste program 60 min
Non-stick belægning
Variabel ristningsgrad
Hold-varm funktion
Display
Automatisk tilførsel af ingredienser
Glutenfri program
Program til kage
caret-up caret-down Dimensioner og vægt
Højde 30,6 cm 33,9 cm 33,0 cm
Vægt 36,9 cm 31,8 cm 30,0 cm
Dybde 26,7 cm 35,6 cm 43,0 cm
Vægt 5,5 kg 4,7 kg 7,1 kg
de-DE es-ES it-IT nl-NL da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

På Reoverview.dk laver vi sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.

Copyright 2023 Reoverview.dk
35647430