De 6 bedste Bosch kaffemaskiner

products 6 Bosch kaffemaskiner sammenlignet
brugeranmeldelser 6.645 brugeranmeldelser

Hvilke kaffemaskiner fra Bosch er de bedste? Vi har sammenlignet 6 Bosch kaffemaskiner, og har bedømt dem fra bedst til dårligst. Vores sammenligning af Bosch kaffemaskiner er baseret på 6.645 brugeranmeldelser.

Rangliste Rangliste Guide Guide
OPDATERET:
02. december 2022

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Type caret
filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. Bedste Bosch filterkaffemaskine
  1
  Bosch TKA6A043
  Score
  88/100
  God
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  1,2 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 2105 brugere
 2. 2
  Bosch TKA8013
  Score
  88/100
  God
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  1,25 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 754 brugere
 3. Bedste Bosch indbygningskaffemaskine
  3
  Bosch CTL636ES6
  Score
  88/100
  God
  Indbygningskaffemaskine
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 444 brugere
 4. 4
  Bosch CTL636EB6
  Score
  88/100
  God
  Indbygningskaffemaskine
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 429 brugere
 5. 5
  Bosch TKA6A683
  Score
  84/100
  Tilfredsstillende
  Proshop.dk 444 kr.
  Filterkaffemaskine
  Termokande
  1,0 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 1291 brugere
 6. 6
  Bosch TKA3A031
  Score
  84/100
  Tilfredsstillende
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  1,0 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 342 brugere
 7. Bosch CTL636ES1
  Udgået
  Indbygningskaffemaskine
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 368 brugere
 8. Bosch TKA6A643
  Udgået
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  1,0 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 912 brugere

Om

Bosch kaffemaskiner er lavet med tysk flid og bæredygtige materialer, på grundlag af årtiers erfaring i kaffeindustrien lige fra filterkaffemaskiner til de fuldautomatiske og indbyggede varianter. Denne producent anvender teknologier i kaffemaskinerne, der sørger for, at vandet bliver kogt hurtigere, kaffebønnerne malet fejlfrit, og at selve maskinen uden besvær kan gøres rent. Bosch kaffemaskiner virker umiddelbart lidt dyre, men det skyldes, at de har en ordentlig garanti, er af høj standard og er holdbare nok til at holde i mange år.

Filterkaffemaskiner

Bosch filterkaffemaskiner er udstyret med en lang række innovative funktioner, som er til rådighed med et tryk på en knap. Du kan vælge blandt en række forskellige muligheder, såsom ComfortLine-serien og Styline-serien. Bosch tilbyder en masse modeller i forskellige prisklasser og med forskellige teknologier. Bosch-teknologien sikrer, at du nyder hver kop kaffe i fulde drag.

Her kan du sammenligne Bosch filterkaffemaskiner med alle andre filterkaffemaskiner:

december 9, 2022

Følgende teknologi kan du finde i Bosch filterkaffemaskiner:

 • Aroma+ funktion: Når du trykker knappen Aroma+ funktion, gør den kaffesmagen mere intens. Dermed kan du justere intensiteten af ​​din kaffe, så du kan nyde stærkere eller mildere kaffe, alt efter hvad du foretrækker.
 • Drypstop-funktion: Drypstop-funktionen gør, at brygningsprocessen sviner mindre, idet den automatisk standser kaffestrømmen, så snart kanden fjernes. Dermed kan du fjerne kanden uden først at skulle vente på, at den bliver fyldt op.
 • Afkalkningsprogram: Afkalkningsprogrammet er en indstilling vedrørende vandets hårdhed, der giver dig besked, når det er tid til at køre afkalkningsprogrammet, og den kører selv afkalkningsprogrammet.
 • DualHeating-system: DualHeating-systemet muliggør en ensartet vandtemperatur, der er velegnet til brygning af kaffe, hvilket er mellem 92–96°C, mens den færdiglavede kaffe holdes varm ved en optimal temperatur på 80– 85 °C.
 • Aromasensor: Denne funktion justerer automatisk bryggetiden, så kaffebrygningen bliver optimal selv med en lille mængde kaffe.
 • Automatisk sluk-funktion: Filterkaffemaskinen slukker automatisk efter et vist tidsrum efter kaffebrygningen.

Fuldautomatiske kaffemaskiner

Med Bosch automatiske kaffemaskiner kan du tilberede kaffespecialiteter med mælk, såsom cappuccino eller latte macchiato med cremet mælkeskum. På grund af de automatiserede funktioner skal du blot trykke på knappen på kaffemaskinen eller bruge dens app for at få en kop færdiglavet kaffe.

Følgende teknologi finder du i Bosch automatiske kaffemaskiner:

 • CeramDrive: Bosch bruger en kværn, der er lavet af slidstærkt keramik, som udvinder en kraftigere aroma og intens smag fra kaffebønnerne, samtidigt med at den præcist og konsekvent maler kaffebønnerne på et lavt støjniveau.
 • SensoFlow-systemet: SensoFlow-systemet opretholder den ideelle temperatur under hele brygningsprocessen, hvilket er mellem 92-96°C.
 • OneTouch-funktion: Du kan lave alle kaffespecialiteter med et tryk på en knap, uanset om det er espresso, cappuccino eller latte macchiato.
 • AromaDouble Shot: Denne teknologi giver dig mulighed for at gøre din kaffe stærkere (uden at den bliver bitter), idet drikken bliver tilberedt med den dobbelte mængde kaffe, med kortere ekstraktionstid.
 • OneTouch DoubleCup: Du kan lave to forskellige kopper kaffe på samme tid med blot et tryk på en knap.
 • AutoMilk Clean: Denne funktion renser automatisk og korrekt mælkesystemet efter hver tilberedning, idet den bruger damp.
 • MilkSteam Direct: Bosch giver dig mulighed for at have mælkeskum til hver kop kaffe, som er velegnet til cappuccino og latte macchiato.
 • AromaPro Concept: Det kan registrere, hvilken type bønne der bruges, og automatisk indrette sig derefter, så kontakttrykket bliver præcist og udvinding af aromaen optimal.
 • Home Connect-appen: Med Home Connect-appen kan du fjernbetjene kaffemaskinen. Den byder også på smarte funktioner, såsom coffeeWorld-funktionen, der viser de forskellige kaffeopskrifter rundt om i verden, myCoffee-funktionen, hvormed du kan gemme dine egne kaffeopskrifter, og kaffelisten, der giver dig mulighed for at vælge flere forskellige drikke på én gang, som din kaffemaskine derefter brygger i den valgte rækkefølge. Derudover indeholder den en masse nyttige oplysninger om kaffe, såsom forskellige kaffebønnevarianter, høstmetoder og risemetoder.

Indbyggede automatiske kaffemaskiner

Bosch indbyggede automatiske kaffemaskiner er dyrere end filterkaffemaskinen og den automatiske kaffemaskine, men den er umiddelbart pengene værd, for den går simpelthen i ét i dit køkken og kan sagtens kombineres med andre indbyggede apparater fra Bosch.
Følgende teknologi finder du i de indbyggede automatiske kaffemaskiner fra Bosch (de er beskrevet i afsnittet om Bosch automatiske kaffemaskiner):

 • CeramDrive
 • SensoFlow System
 • OneTouch-funktion
 • AromaDouble Shot
 • OneTouch DoubleCup
 • AutoMilk Clean
 • MilkSteam Direct
 • AromaPro Concept
 • Home Connect-appen
de-DE es-ES nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430