De 4 bedste Braun kaffemaskiner

products 4 Braun kaffemaskiner sammenlignet
brugeranmeldelser 1.300 brugeranmeldelser
ekspertanmeldelse 1 ekspertanmeldelse

Hvilke kaffemaskiner fra Braun er de bedste? Vi har sammenlignet 4 Braun kaffemaskiner baseret på 1.300 brugeranmeldelser, og har bedømt dem fra bedst til dårligst.

Rangliste Rangliste Guide Guide
OPDATERET:
02. marts 2023

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Typ caret
Mærke caret
filterFilter
 1. Bedste filterkaffemaskine
  1
  Braun KF 3120
  Score
  88/100
  God
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  1,38 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 254 brugere
 2. 2
  Braun KF7020
  Score
  85/100
  God
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  Timer
  1,2 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 536 brugere
 3. 3
  Braun KF7120
  Score
  84/100
  Tilfredsstillende
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  Timer
  1,2 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 413 brugere
 4. 4
  Braun KF 9050
  Score
  72/100
  Tilstrækkelig
  KitchenOne.dk 1.764 kr.
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  Timer
  1,5 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (3,6) 97 brugere

Om

Braun har en lang historie bag sig med et bredt udvalg af kaffemaskiner, der er fremstillet med tyske designelementer og kvalitetsmaterialer til rimelige priser. Braun blev grundlagt i 1921, men det var først i 1950’erne, at de trådte ind i verdenen af køkkenmaskiner og til sidst kaffemaskiner. Braun kaffemaskiner er kendt for deres enkle design, rimelige priser og pålidelige LED-skærm.

Filterkaffemaskine

Braun filterkaffemaskiner har et enkelt design, men deres funktioner og kvalitet er alt andet end simple. De tilbyder en bred vifte af brugerdefinerbare funktioner, og er i stand til at beregne den præcise strøm af vand, temperatur og hastighed, der skal til for at tilberede din kop kaffe.

Med dette værktøj kan du sammenligne filterkaffemaskiner fra Braun med filterkaffemaskiner i andre mærker:

marts 22, 2023

Du kan finde følgende funktioner i Brauns filterkaffemaskiner:

 • ExactBrew-teknologi: Denne teknologi justerer automatisk den passende strøm af vand, hastighed og vandtemperatur for at sikre en ensartet og optimal kaffebrygning.
 • BrewChoice plus: Med dette system kan du nemt vælge mellem de forskellige programmer, såsom Over Ice, Light, Gold eller Bold, med blot et tryk på en knap.
 • MultiServe-drejeknap: Du kan vælge mellem 7 forskellige kopstørrelser ved at dreje på MultiServe-drejeknappen.
 • Programmerbar 24-timers timer: Du kan indstille timeren, så kaffemaskinen automatisk brygger din kaffe på det tidspunkt, der passer bedst ind i din tidsplan.
 • Indikator for friskhed: Denne indikator kan vise, hvor lang tid der er gået, siden kaffen blev lavet, så du kan holde styr på, om din kaffe stadig er friskbrygget.
 • Varmtvandsfunktion: Den har en separat varmtvandstuds, der giver dig mulighed for at tilberede andre varme drikke ud over kaffe, såsom te, uden at du skal bekymre dig om, at vandet smager af kaffe.
 • AromaCarafe: Ved hjælp af den specialdesignede form og lille lågåbning, der holder temperaturen stabil i kanden, søger denne funktion for, at kaffens temperatur og smag holder længere, så du ikke behøver at brygge en ny kande.
 • Auto-sluk: Braun filterkaffemaskiner slukker automatisk 2 timer efter den sidste brygning, så du kan tage dig af andre ting uden at bekymre dig.
 • Antidryp-system: Dette system stopper automatisk strømmen af kaffe, når du tager AromaCarafe-kanden ud, så kaffen ikke drypper ned på pladen og ud over det hele. Når du sætter AromaCarafe-kanden tilbage igen, vil resten af den bryggede kaffe strømme igennem.
de-DE en-GB es-ES nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2023 Reoverview.dk
35647430