De 3 bedste eltandbørster til børn

Opdateret 02. december 2022 af

Hvilken eltandbørste til børn er den bedste? Vi har sammenlignet 3 eltandbørster til børn og rangeret dem fra den bedste til den værste. Vores sammenligning er baseret på 26.712 brugeranmeldelser.

De 3 bedste eltandbørster til børn

Baseret på: 26.712 brugeranmeldelser

Plads Billede Eltandbørste Score Vurdering Pris

Du kan finde den komplette sammenligning af eltandbørster her.

Om eltandbørster til børn

eltandbørster til børn

Det er meget vigtigt, at børn tidligt får gode vaner, hvad angår mundhygiejne. Korrekt mundpleje er nøglen til, at man kan forebygge huller i tænderne og ophobning af plak. Hvis du gerne vil sørge for, at dit barn har sunde tænder og et sundt tandkød, skal han eller hun børste sine tænder mindst to gange om dagen. Små børn kan imidlertid ikke selv børste deres tænder ordentligt, så de skal have hjælp af en voksen, indtil de selv kan gøre det. Eller de kan bruge en eltandbørste, hvilket gør det hele meget sjovere og mere effektivt.

Eltandbørster til børn er specielt designet til, at de kan nyde processen, så det ikke føles som en sur opgave. Nogle mere avancerede modeller har endda Bluetooth-forbindelse med apps, der afspiller musik og gør det til en leg. De fås også i forskellige sjove farver, former og temaer.

Eltandbørster til børn er teknisk udstyret med langt flere funktioner end de manuelle af slagsen, hvilket gør dem til det bedste redskab til den daglige mundpleje. Eftersom de også er mere skånsomme, vil de hverken beskadige barnets tandkød eller den beskyttende tandemalje. Nogle modeller har tryksensorer, der advarer dit barn, når han eller hun trykker for meget med tandbørsten. De er for det meste lette og støjsvage, hvilket gør dem mere behagelige at bruge.

For at eltandbørsten kan blive ved med at fungere effektivt, skal børstehovedet skiftes cirka hver tredje måned. I tilfælde af at børstehovederne ikke kan udskiftes, skal du udskifte hele enheden, hvilket vil komme til at koste mere i det lange løb. Børstehårene er tilbøjelige til at blive slidt, hvilket ender med at forringe tandbørstens funktionalitet. Endvidere kan børstehårene huse skadelige bakterier, især når tandbørsten ikke er tør og ikke opbevares korrekt.

Købsvejledning

Der findes tonsvis af eltandbørster til børn på markedet. De kan alle sammen noget, så det er vigtigt, at du tager dit barns unikke behov og præferencer med i overvejelserne, når du vælger en model. Her er nogle af de vigtigste funktioner, du skal kigge efter:

  • Slanke og farverige greb – Greb, der er designet til et barns lille hånd, vil gøre børstning mere behagelig. Overvej et børnevenligt design med blinkende lys, farver og tegn, der vil gøre dit barn mere begejstret for at børste tænder.
  • To minutters stopur – Indbyggede stopure sikrer, at dit barn bruger nok tid på at børste tænder, så de bliver ordentligt rene, uden at tandemaljen slides væk. Tandlæger anbefaler to minutter.
  • Interval timer – Denne funktion tildeler 30 sekunder til hver af de fire sektioner i munden – top, bund, venstre og højre – så barnet kan få børstet alle tænderne ordentligt. Den giver dit barn besked på at skifte sektion ved at vibrere eller lave en lyd.
  • Børstehoved og børstehår – Et mindre rundt børstehoved er ideelt til børn, for at de kan få børstet tænderne grundigt. Nogle producenter tilbyder U-formede eltandbørster, der også tjener samme formål. Tilsvarende er bløde tandbørster det bedste, hvilket beskytter deres sarte tandkød og forsigtigt fjerner plak. De fleste producenter angiver den anbefalet alder på hvert af deres produkter, som du kan rette dig efter.
  • Børstehovedets bevægelser – Børstehoveder, der oscillerer, roterer og vibrerer, gør eltandbørster til børn mere fordelagtige, eftersom de gør det meste af arbejdet for dem. Så længe dit barn er tryg ved at bruge den, vil den gøre et godt stykke arbejde.
  • Hastighed og intensitet – Eltandbørster til børn bør være langsommere og blidere end modeller, der er designet til voksne, så de forsigtigt renser og beskytter deres tænder.
  • Tænd og sluk-knap – Eltandbørster til børn skal kunne tændes og betjenes uden besvær, så barnet kan børste sine tænder uden vanskeligheder.
  • Bluetooth-forbindelse til app – Ved at parre tandbørstens Bluetooth-forbindelse med en smartphone-app kan dine børn lege med interessante lyde og få børstetip fra motiverende tegneseriefigurer.
  • Strøm – Mange eltandbørster til børn har et udskifteligt eller genopladeligt batteri, som leveres med en opladningsholder, der også fungerer som tandbørsteholder.
  • Pris – Jo mere avanceret og sofistikeret en eltandbørste er, jo mere koster den. Det er bedst at prioritere de specifikke funktioner, der hjælper dit barn med at udvikle gode børstevaner og blive ansvarlig for sin mundhygiejne. Den perfekte tandbørste vil opfylde dit barns behov uden at overskride dit budget.

Hvor meget koster en eltandbørste til børn?

Prisen på eltandbørster til børn varierer fra 158 kr. til 352 kr. Disse er de billigste eltandbørster til børn:

Eltandbørste Pris
158 kr.
193 kr.
352 kr.

Følgende diagram viser priserne på de forskellige eltandbørster til børn.

december 9, 2022

Sammenligning

caret-up caret-down Produktinformation
Oral-B Kids Cars Oral-B Kids Frozen 2
Philips Sonicare HX6322/04
Navn Oral-B Kids Cars Oral-B Kids Frozen 2 Philips Sonicare HX6322/04
Score
94
94
92
Plads Nr. 1 af 13 Nr. 2 af 13 Nr. 6 af 13
Anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.7)
9476 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.7)
9201 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.6)
6449 anmeldelser
Pris 193 kr. 158 kr. 352 kr.
caret-up caret-down Generel information
Børstehoved Rund Rund Aflang
Børsteteknik Roterende 2D Roterende 2D Sonisk
Egnet til børn
Antal medfølgende børstehoveder 1 1 2
caret-up caret-down Batteri
Driftstid 32 min 32 min 84 min
Ladetid 960 min 960 min 1440 min
Batteritype NiMH NiMH Lithium-ion
caret-up caret-down Egenskaber
Tryksensor
App-kompatibel
2-min børstetimer
Interval timer (30 sek)
Benytter kunstig intelligens (AI)
Mundkort
Mundkort type
caret-up caret-down Dimensioner og vægt
Højde 24,0 cm 24,2 cm 25,0 cm
Bredde 5,0 cm 5,2 cm 3,4 cm
Dybde 11,0 cm 11,0 cm 3,5 cm
Vægt 0,2 kg 0,2 kg 0,1 kg
de-DE en-GB it-IT nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430