De 10 bedste frontbetjente vaskemasiner

products 39 produkter sammenlignet
brugeranmeldelser 10.923 brugeranmeldelser

Vi har sammenlignet 39 frontbetjente vaskemaskiner og har fundet frem til den bedste - og den dårligste. Vores sammenligning af frontbetjente vaskemaskiner er baseret på 10.923 brugeranmeldelser.

OPDATERET:
02. december 2022

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Mærke caret
filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. Den bedste 10 kg vaskemaskine
  1
  Siemens WM6HXK0LDN
  Score
  96/100
  Meget god
  Elgiganten.dk 8.420 kr.
  Frontbetjent vaskemaskine
  10 kg vaskekapacitet
  Automatisk dosering
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,8) 67 brugere
 2. 2
  Bosch WAXH2KOLSN
  Score
  94/100
  God
  Frontbetjent vaskemaskine
  10 kg vaskekapacitet
  "Bedst i test" - Tænk 05/2021
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 795 brugere
 3. Den bedste 8 kg vaskemaskine
  3
  AEG L7FBM862E
  Score
  94/100
  God
  Frontbetjent vaskemaskine
  8 kg vaskekapacitet
  Dampfunktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 253 brugere
 4. Bedste billige vaskemaskine
  4
  LG F4WP308N0W
  Score
  94/100
  God
  Elgiganten.dk 2.499 kr.
  Frontbetjent vaskemaskine
  8 kg vaskekapacitet
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 144 brugere
 5. 5
  Siemens WM6HXKE0DN
  Score
  94/100
  God
  Elgiganten.dk 9.407 kr.
  Frontbetjent vaskemaskine
  10 kg vaskekapacitet
  "Bedst i test" - Tænk 05/2021
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 116 brugere
 6. 6
  Bosch WAXH2E0LSN
  Score
  94/100
  God
  Elgiganten.dk 12.999 kr.
  Frontbetjent vaskemaskine
  10 kg vaskekapacitet
  Automatisk dosering
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 101 brugere
 7. 7
  LG FV30TNS0E
  Score
  94/100
  God
  Elgiganten.dk 3.999 kr.
  Frontbetjent vaskemaskine
  8 kg vaskekapacitet
  Dampfunktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 75 brugere
 8. Den bedste 9 kg vaskemaskine
  8
  LG F4WV409S3WE
  Score
  94/100
  God
  Frontbetjent vaskemaskine
  9 kg vaskekapacitet
  Dampfunktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 57 brugere
 9. 9
  LG F4WP308S1W
  Score
  94/100
  God
  Frontbetjent vaskemaskine
  8 kg vaskekapacitet
  Dampfunktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,9) 25 brugere
 10. Bedste støjsvage vaskemaskine
  10
  Bosch WAU28TE9SN
  Score
  92/100
  God
  Elgiganten.dk 6.307 kr.
  Frontbetjent vaskemaskine
  9 kg vaskekapacitet
  Kulfri motor
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 1199 brugere

Vejledning til køb af en frontbetjent vaskemaskine

En frontbetjent vaskemaskine er et uundværligt husholdningsapparat, der gør tøjvasken let som en leg. De er lidt dyre, men de er en fornuftig løsning, eftersom de er mere økonomiske i brug, hvilket kompenserer for prisen og giver flere besparelser på lang sigt. De er generelt mere støjsvage end deres topbetjente modstykker, og har højere centrifugeringshastigheder, hvilket betyder, at tøjet er kortere tid om at tørre.

Det kan være noget af en opgave, når du skal ud og købe en frontbetjent vaskemaskine, for der findes en lang række modeller med forskellige funktioner. Derfor kan du nedenfor finde en beskrivelse af de væsentlige faktorer, du skal overveje, så du kan finde den mest pålidelige model, der passer til dine behov.

Størrelse

Frontbetjente vaskemaskiner er normalt 85 cm høje, 60 cm brede og har en dybde på omkring 50 til 60 cm. Producenter tilbyder også kompakte modeller, der typisk måler 70 cm i højden, 50 cm i bredden og 50 cm i dybden. Medregn altid plads til ventilation omkring maskinen samt til slangerne bagpå.

Kapacitet

Vaskemaskine kapacitet
Kapacitet

Tromlestørrelsen er en væsentlig ting, da den er afgørende for, hvor meget vasketøj den kan klare i én cyklus. Frontbetjente vaskemaskiner har forskellig kapacitet, så de passer til forskellige husstande. En model med en kapacitet på 6-9 kg er velegnet til små og mellemstore husstande, mens modeller med en kapacitet på mere end 9 kg bedre egner sig til større familier.
Hvis du skal vaske store genstande, såsom dyner og gardiner, kræver det en model med stor kapacitet.

Følgende diagram viser kapaciteten på tværs af de frontbetjente vaskemaskiner:

december 9, 2022

Energiklasse

Vaskemaskine energiklasse
Energiklasse

Frontbetjente vaskemaskiners energiklasse står på energimærket på produktet. Den angiver, hvor økonomisk den pågældende model er i brug. En energiklassificering strækker sig normalt fra A til G, hvor A er den mest effektive. Endvidere bidrager moderne motorer og funktioner, såsom et Øko-program, til maskinens effektivitet.

Således er energiklassificeringen fordelt på tværs af de frontbetjente vaskemaskiner:

C (46%)
A (28%)
B (21%)
D (5%)
december 9, 2022

Energiforbrug

Vaskemaskine Energiforbrug
Energiforbrug

En vaskemaskines energiforbrug afhænger i høj grad af brugsfrekvensen, og hvor meget vasketøj den normalt vasker. Frontbetjente vaskemaskiners energiforbrug, pr. hundrede vaske, svinger fra 47 kWh til 79 kWh. Du kan se de forskellige frontbetjente vaskemaskiners energiforbrug i følgende diagram:

december 9, 2022

Hvis du er på udkig efter en energieffektiv vaskemaskine, anbefaler vi, at du læser denne artikel.

Centrifugering

Vaskemaskine Centrifugering
Centrifugering

En god centrifugeringshastighed betyder, at der presses en god portion vand og fugt ud af dit tøj, så det dermed er kortere tid om at tørre, uanset om det er i tørretumbleren eller på tørresnoren. Endvidere kræver forskellige slags stoffer en specifik centrifugeringshastighed, og derfor har vaskeprogrammer varierende centrifugeringshastigheder, som du automatisk kan vælge. Sart tøj kræver en centrifugeringshastighed mellem 400 rpm og 800 rpm. Den gennemsnitlige centrifugeringshastighed ligger mellem 1400 rpm til 1600 rpm, mens billige modeller ofte har langsommere centrifugeringshastigheder.

Her kan du se den maksimale centrifugeringshastighed på tværs af de frontbetjente vaskemaskiner:

december 9, 2022

Lydniveau

Vaskemaskine støjniveau

Vaskemaskiner udsender lyd, især under centrifugeringen, og hver models støjklassificering står på energimærket. Den er angivet i decibel, og svinger fra A-D (hvor A er bedst). Et gennemsnitligt støjniveau på 75 dB under en centrifugering er acceptabelt, mens cirka 71 dB til 74 dB betragtes som støjsvag. Støjemissionen påvirkes af fremstillingskvaliteten og motortypen. Så hvis du vælger en maskine af god kvalitet, kan du være sikker på, at den er mere stille i drift.

Her kan du se støjemissionen for de forskellige frontbetjente vaskemaskiner:

december 9, 2022

Hvis du gerne vil købe en støjsvag vaskemaskine, foreslår vi, at du tager et kig på denne artikel.

Pris

Der findes flere forskellige slags frontbetjente vaskemaskiner. De er designet med mange funktionelle egenskaber og koster så derefter. Modeller med flere funktioner koster umiddelbart mere, så det er vigtigt, at du har styr på die vaskebehov og således kigger på modeller med brugbare programmer. Prisen på en frontbetjent vaskemaskine varierer fra 2499 kr. til 12999 kr. Priserne er vist i følgende diagram:

december 9, 2022

Hvis du er på udkig efter en billig vaskemaskine, anbefaler vi denne artikel.

Andre ting, du skal være opmærksom på

 • Sensorteknologi – De fleste frontbetjente vaskemaskiner er udstyret med sensorer, der måler vasketøjets pågældende vægt og justerer vandstanden og cyklustiden derefter. Det gør maskinen mere effektiv.
 • Smart funktion – Nogle frontbetjente vaskemaskiner er udstyret med WIFI-forbindelse. Dermed har du fjernadgang til maskinen ved hjælp af din smartphone via en app, så du kan betjene maskinen uanset tid og sted, og du kan endda få adgang til programmer og opdateringer, som du kan downloade.
 • Hurtigvask – Det er et meget funktionelt program, der hurtigt vasker små portioner tøj på kort tid, op til 15 minutter. Det er nyttigt, hvis du gerne vil have et bestemt stykke tøj på næsten med det samme. Det er dog kun egent til let snavset tøj.
 • Dampfunktion – Den bruges enten som et supplement til vaskeprogrammerne eller separat. Den er designet til at genopfriske tøj, du har haft på i et kort tidsrum, eller tøj, der har ligget i skabet i et stykke tid. Den fjerner lugt ved kun at bruge ren damp, hvilket også bidrager til hygiejnen samt reducerer strygetiden, eftersom tøjet bliver mindre krøllet.
 • Allergivenligt program – Det vasker tøjet ved højere temperaturer for at fjerne allergener, såsom pollen, støvmider og andre partikler, der kan udløse allergi.
 • Miljøvenlige programmer – Disse er designet til at begrænse vand- eller energiforbruget.
 • Timer – Med denne funktion har du mulighed for at indstille maskinen til at vaske på et bestemt tidspunkt. De fleste modeller kan programmeres til at vaske inden for 24 timer og er fleksible nok med 1-times intervaller.
 • Vibrationshæmmende funktion – Modeller af topkvalitet er udstyret med en isolering, der absorberer lyd og dermed reducerer vibrationer og støj. Støddæmpere er også en praktisk løsning.
 • Vendbar dør – Lågen kan hængsles enten til venstre eller højre, så den bedre passer ind i resten af indretningen, og du kan derfor nemmere placere maskinen i rummet.
 • Selvrensende funktion – De fleste avancerede modeller har en rengøringscyklus, der fjerner snavs i tromlen og vaskemiddelskuffen. Ved regelmæssigt at køre den cyklus vil den bedre kunne opretholde en fremragende ydeevne.
 • Pletfjerningsprogram – Det håndterer effektivt genstridige pletter enten ved at bruge damp eller ved at foretage de nødvendige justeringer med henblik på iblødsætningstiden og vasketemperaturen. Nogle modeller har unikke tromlefunktioner, der gør rengøringsprocessen bedre.

Sammenligning

caret-up caret-down Produktinformation
Siemens WM6HXK0LDN Bosch WAXH2KOLSN
AEG L7FBM862E
Navn Siemens WM6HXK0LDN Bosch WAXH2KOLSN AEG L7FBM862E
Score
96
94
94
Plads Nr. 1 af 68 Nr. 2 af 68 Nr. 3 af 68
Anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.8)
67 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.7)
795 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.7)
253 anmeldelser
Pris 8.420 kr. 9.394 kr. 4.444 kr.
caret-up caret-down Energiforbrug
Energiklasse
Energiforbrug pr. 100 cykler 67 kWh 67 kWh 63 kWh
Energiforbrug pr. vaskecyklus 0,7 kWh 0,7 kWh 0,6 kWh
Elpris pr. 100 vaskecykler 170,9 kr. 170,9 kr. 160,7 kr.
Elpris pr. vaskecyklus 1,7 kr. 1,7 kr. 1,6 kr.
caret-up caret-down Vandforbrug
Vandforbrug pr. vaskecyklus 49 l 49 l 47 l
Vandpris pr. vaskecyklus 2,7 kr. 2,7 kr. 2,6 kr.
caret-up caret-down Centrifugering
Centrifugeringsklasse A A B
Centrifugeringshastighed 1600 omdr./min 1600 omdr./min 1600 omdr./min
Restfugtighed 44 % 44 % 44 %
caret-up caret-down Egenskaber
Kapacitet 10 kg 10 kg 8 kg
Motortype Kulfri motor Kulfri motor Kulfri motor
Indvendig belysning
AquaStop
Tromlerensningsprogram
Timer-funktion
Dampfunktion
Automatisk dosering
WiFi-styring
Varighed Eco-program 235 min 235 min 210 min
Lydniveau 74 dB 74 dB 76 dB
Lydniveauklasse B B B
caret-up caret-down Dimensioner og vægt
Højde 85,0 cm 84,8 cm 85,0 cm
Bredde 60,0 cm 59,8 cm 60,0 cm
Dybde 59,0 cm 59,0 cm 57,1 cm
Vægt 73,5 kg
nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430