De 10 bedste frysere

products 12 frysere sammenlignet
brugeranmeldelser 2.285 brugeranmeldelser

Vores sammenligning omfatter 12 frysere, som vi har sammenlignet på baggrund af 2.285 brugeranmeldelser, og vi har bedømt dem fra bedst til dårligst.

OPDATERET:
23. januar 2023

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Mærke caret
filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. 11
  LG GFT41PZGSZ
  Score
  90/100
  God
  Elgiganten.dk 7.571 kr.
  Fryseskab
  Kapacitet: 324 l
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 39 brugere
 2. Liebherr GP 1213-21 057
  Homeshop.dk 2.809 kr.
  Fryseskab
  Kapacitet: 98 l
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 9 brugere
 3. Miele FN28262EDT/CS
  Udgået
  Fryseskab
  Kapacitet: 268 l
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 49 brugere
 4. Siemens GS36NVWFV
  Udgået
  Fryseskab
  Kapacitet: 242 l
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 85 brugere
 5. Bosch GSN36AIEP
  Udgået
  Fryseskab
  Kapacitet: 242 l
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 75 brugere
 6. Siemens GS36NVWFP
  Udgået
  Fryseskab
  Kapacitet: 242 l
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 40 brugere
 7. Bauknecht GKN19G3WS2
  Udgået
  Fryseskab
  Kapacitet: 263 l
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,8) 28 brugere
 8. Siemens GS36NVIFV
  Udgået
  Fryseskab
  Kapacitet: 242 l
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 61 brugere
 9. Blomberg FNT9673N
  Udgået
  Fryseskab
  Kapacitet: 256 l
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 14 brugere
 10. Electrolux LCB3LF20W0
  Udgået
  Kummefryser
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,0) 17 brugere

Vejledning til køb af fryser

En fryser er et uundværlig apparat, der sparer dig tid, kræfter og penge. Den er rummelige nok til, at du kan opbevare en betydelig mængde mad i den (i henhold til hvilken kapacitet den har), og den bevarer effektivt kvaliteten af de ​​forskellige fødevarer. Det betyder færre ture til supermarkedet, samtidig med at du har en masse frossen mad lige inden for rækkevidde, der kan holde i dage eller uger, hvis nu du f. eks. skulle få uventede gæster.

Frysere fås i forskellige designs og størrelser, og de har forskellige funktioner, der ofte er afgørende for prisen. For at du kan finde en model, der vil tjene dig bedst, har vi beskrevet nogle ting, som du bør tage med i overvejelserne.

De forskellige frysere i forhold til design

 • Fritstående frysere – De er høje og har hylder, der har en lodret opdeling, hvormed du bedre kan organisere opbevaringen af fødevarerne. Deres dør åbner fortil, hvorigennem den kolde luft har en tendens til hurtigt at slippe ud, og det får energiforbruget til at stige. De er derfor de dyreste i drift. De er ideelle til mindre gulvarealer, eftersom de ikke fylder så meget, men du skal være opmærksom på, om der er plads til, at du kan åbne døren helt.
 • Kummefrysere – Disse topbetjente modeller er velegnede til store husstande, der opbevarer meget frossen mad. De er i stand til at fryse store varer og er udstyret med aftagelige kurve, hvori du kan opbevare mindre fødevarer. En stor ulempe ved denne slags er, at de kræver manuel afrimning.

Størrelse

Det er en af de vigtigste ting, du skal være opmærksom på, når du udvælger dig en fryser. Se målene på den fryser, du har brug for, og tjek så, om du har plads til den.

Kapacitet

Fryserkapacitet
Kapacitet

En frysers kapacitet kommer an på modellen og størrelsen, og den måles normalt i liter. Vælg en kapacitet i forhold til, hvor mange personer der bor i husstanden, og hvor meget mad du skal opbevare på én gang. Kummefrysere har rimelig med plads på 100-500 liter, mens fritstående frysere normalt kan rumme fra 150 til 200 liter.

Følgende diagram viser de forskellige fryseres frysekapacitet:

januar 29, 2023

Energieffektivitet

Fryser Energiklasse
Energiklasse

En fryser er tændt hele tiden, så det er afgørende, at du går efter en energieffektiv model. Energieffektiviteten står på apparatets energimærke, og den spænder fra A til G, hvor A-klassificeringen er den mest energieffektive. Generelt set er kummefrysere den mest energieffektive slags, der bruger cirka 50% mindre energi end andre frysere, fordi de er topbetjente. Den kolde luft har nemlig tendens til at holde sig nede, og slipper dermed ikke lige så let ud. Det er endvidere endnu mere effektivt, hvis du fylder fryseren mindst ⅔ op eller mere. Energieffektive modeller er imidlertid dyrere, men i det lange løb har de lavere driftsomkostninger, så du dermed kommer til at spare penge.

Følgende diagram viser de forskellige fryseres energiklassificering:

E (42%)
D (25%)
F (25%)
C (8%)
januar 29, 2023

Energiforbrug

Fryser Energiforbrug
Energiforbrug

En frysers energiforbrug afhænger i høj grad af din livsstil. Hvor længe du normalt bruger den, og hvor meget mad du nedfryser. Størrelsen på din husstand er også en væsentlig faktor, eftersom flere personer vil åbne døren, så den dermed skal bruge mere energi. Bemærk: der slipper kold luft ud, når man åbner døren, og genkøling bruger energi.

Sådan er energiforbruget fordelt på fryserne:

januar 29, 2023

Lydniveau

Fryser Støjklassificering
Støjklassificering

Alle frysere udsender en vis mængde støj, og mængden varierer fra model til model. Modeller, der selv afrimer, har højere lydemissioner end dem, der manuelt skal afrimes. Frysere har typisk en støjemission på 38 dB til 48 dB. De mere avancerede modeller har dog en bedre kompressor, der larmer mindre, og samt vibrationshæmmende elementer, der også er med til at reducere støjen.

Hver fryser har en støjklassificering, som du kan finde på energimærket. Støjklassificeringen går fra A-D, hvor A er det bedste. Således er støjklassificeringen fordelt på fryserne:

C (91%)
D (9%)
januar 29, 2023
Fryser lydniveau
Lydniveau

Følgende diagram viser, hvordan støjemissionen er fordelt på de frysere, der er repræsenteret i vores sammenligning. Som diagrammet viser, har den mest støjsvage fryser en støjemission på 37 dB, mens den mest larmende har en støjemission på 42 dB.

januar 29, 2023

Pris

Du kan finde en fryser til forskellige priser, så der vil altid være en model, der passer til dit budget. De er prissat efter størrelse, kapacitet, kvalitet, materialer, funktioner osv. Når du har lagt dit budget, kan du kigge på modeller inden for den grænse, der har de funktioner, du har brug for. Således kan du bedst indsnævre dine valgmuligheder og nemmere vælge et apparat. Men det kan godt betale sig at bruge lidt flere penge på en fryser af god kvalitet.

Prisen på de frysere, der er repræsenteret i vores sammenligning, varierer fra 2809 kr. til 14999 kr. Prisfordelingen kan ses i følgende diagram:

januar 29, 2023

Disse er de 5 billigste frysere i sammenligningen:

Fryser Pris
2809 kr.
3999 kr.
3999 kr.
4999 kr.
4999 kr.

Andre overvejelser

 • Ydeevne ved strømafbrydelse – Den henviser til det tidsrum, hvori fryseren kan opretholde den indvendige temperatur, så ​​de frosne varer ikke begynder at tø i tilfælde af strømafbrydelse. En kummefryser er kendt for at have den bedste evne, hvad det angår, eftersom de fleste modeller kan opretholde den ideelle temperatur i op til 12 timer.
 • Frostfri – En ret praktisk funktion, hvormed du er fri for selv at skulle afrime fryseren, samtidig med at fryseren bliver mere effektiv. Modeller med denne funktion er imidlertid dyrere og har et højere støjniveau.
 • Let frysning – Fryseren har et rum udelukkende til varer, der skal fryses, men som ikke bør være hårde, f. eks is.
 • Fryserlås – En sikkerhedsfunktion, som du kan aktivere for at sikre, at apparatet er beskyttet, og for at undgå, at der slipper kold luft ud, hvis døren ikke er blevet lukket korrekt. Det kan også forhindre, at nysgerrige børn ændrer indstillingerne.
 • Indvendig LED-belysning – Det oplyser det indvendige af fryseren, så du nemt kan finde de ting, du har brug for.
 • Elektronisk betjening og LED-display – Det gør apparatet mere brugervenligt med hensyn til indstillingsvalg og temperaturjusteringer.
 • Vendbare døre – På nogle modeller kan du hængsle døren enten til venstre eller højre, så den endnu nemmere kan passe ind i rummets indretning, og det er særligt nyttigt i trange rum.
 • Smarte funktioner – Nogle få modeller har WIFI-forbindelse, hvormed du kan fjernstyre fryseren og justere temperaturen ved hjælp af din smartphone.
 • Akustisk alarm – Det er en nyttig funktion, der går i gang, når døren ikke er korrekt lukket.
 • Hurtigfrysning – Det er en funktionel funktion, der hurtigt fryser madvarer, for at de kan bevare deres friskhed, især når fryseren er fyldt godt op. De mere avancerede modeller er udstyret med sensorer, der registrerer den aktuelle temperatur og automatisk aktiverer hurtigfrysningsfunktionen, hvilket sænker temperaturen. Omvendt har billige modeller en vippekontakt, som du trykker på for at aktivere denne funktion.

Sammenligning

caret-up caret-down Produktinformation
Siemens GS58NAWDV Liebherr GN 1066-21
Bosch GSN58AWDP
Navn Siemens GS58NAWDV Liebherr GN 1066-21 Bosch GSN58AWDP
Score
96
96
94
Plads Nr. 1 af 12 Nr. 2 af 12 Nr. 3 af 12
Anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.8)
419 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.8)
147 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.7)
321 anmeldelser
Pris 7.574 kr. 4.999 kr. 6.499 kr.
caret-up caret-down Energiforbrug
Energiklasse
Årligt energiforbrug 222 kWh 232 kWh 222 kWh
caret-up caret-down Tekniske egenskaber
Kapacitet 366 l 99 l 366 l
Lydniveau 38 dB 41 dB 38 dB
Lydniveauklasse
Indfrysningskapacitet 22 kg/dag 14 kg/dag 20,8 kg/dag
Opbevaringstid i tilfælde af fejl 25 t 21 t 12 t
Min. omgivelsestemperatur 10°C 0°C 10°C
Maks. omgivelsestemperatur 43°C 38°C 43°C
caret-up caret-down Funktioner
Antal hylder 5 3 5
Børnebeskyttelse Ja Nej
Døralarm Ja Ja Ja
Indbygget LED-lys Ja Nej Ja
Frontfarve Hvid Hvid Hvid
caret-up caret-down Dimensioner og vægt
Højde 191,0 cm 85,1 cm 191,0 cm
Bredde 70,0 cm 60,2 cm 70,0 cm
Dybde 78,0 cm 62,8 cm 78,0 cm
Vægt 92,1 kg 42,0 kg 93,4 kg
de-DE nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430