De 3 bedste gasgrill med infrarød brænder

products 3 sammenlignet
brugeranmeldelser 396 brugeranmeldelser

Hvilke gasgrill med infrarød brænder er bedst? Vi har sammenlignet 3 gasgrill med en infrarød brænder, og har rangeret dem fra bedst til dårligst. Vores sammenligning er baseret på 396 brugeranmeldelser.

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Mærke caret
filterFilter
 1. Den bedste
  1

  Nexgrill Evolution Plus 4B+
  Score
  94/100
  God
  Coop.dk 2.999 kr.
  Gasgrill
  Sidebrænder
  Infrarød brænder
  15,4 kWh effekt
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 210 brugere
 2. 2

  Nexgrill Gourmet 5B+
  Score
  94/100
  God
  Coop.dk 3.499 kr.
  Gasgrill
  Sidebrænder
  Infrarød brænder
  20,5 kWh effekt
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 55 brugere
 3. 3

  Nexgrill 5B Classic
  Score
  92/100
  God
  Coop.dk 3.499 kr.
  Gasgrill
  Sidebrænder
  Infrarød brænder
  20,5 kWh effekt
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 131 brugere
Opdateret:
18. juli 2023

Om gasgrill med infrarød brænder

En gasgrill med infrarød brænder bruger infrarød stråling til at varme kogefladen op, hvilket har en række fordele til udendørs madlavning.

Her er nogle vigtige funktioner og fordele ved infrarøde brændere:

 • Hurtigere opvarmning: Infrarøde brændere bliver hurtigere varme end traditionelle gasbrændere, hvilket betyder, at du kan begynde at lave maden hurtigere og dermed ikke bruge så meget tid på, at grillen når den ønskede temperatur.
 • Høj varme: Infrarøde brændere kan nå meget højere temperaturer end traditionelle gasbrændere, så de er velegnede, hvis du skal stege kød, der skal brunes på ydersiden og samtidig være saftigt og mørt inden i.
 • Brændstofeffektivitet: Infrarøde brændere bruger mindre brændstof end traditionelle gasbrændere, hvormed du kan spare penge i det lange løb og reducere din påvirkning på miljøet.
 • Jævn varmefordeling: Infrarøde brændere giver en jævn varmefordeling over kogefladen, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at maden ikke får en jævn tilberedning.
 • Nemme at gøre rene: Infrarøde brændere er ofte nemmere at gøre rene end traditionelle gasbrændere, fordi de producerer mindre røg og sod.
 • Alsidighed: Du kan bruge infrarøde brændere, når du skal grille, svitse og stege kød, fisk og grøntsager, samt til bagning.

Ulemper

Selvom der er mange fordele ved infrarøde brændere, er der også nogle potentielle ulemper, du skal tage højde for:

 • Pris: En gasgrill med infrarøde brændere er ofte dyrere end en gasgrill med traditionelle brændere. Hvis du har et stramt budget, skal du nok gå efter en almindelig grill uden en infrarød brænder.
 • Øvelse: Det kan kræve lidt øvelse at gøre brug af en infrarød brænder, eftersom den fungerer anderledes end traditionelle gasbrændere. Det kan tage lidt tid, før man vænner sig til de højere temperaturer og hurtigere opvarmningstider.
 • Begrænset temperaturkontrol: Infrarøde brændere kan nå meget høje temperaturer, men de er nok ikke så gode til madlavning ved lavere temperatur. Hvis du ofte tilbereder mad, der kræver lavere temperaturer, såsom langsomt tilberedt kød, skal du muligvis bruge en traditionel brænder i stedet for.
 • Tilgængelighed: Infrarøde brændere er umiddelbart ikke så udbredt som traditionelle brændere, hvilket betyder, at det kan være sværere at finde reservedele eller tilbehør, hvis du har brug for det.

Hvor meget dyrere er en gasgrill med en infrarød brænder?

En gasgrill med infrarød brænder har en tendens til at være dyrere end modeller uden denne funktion. Gennemsnitsprisen på tværs af gasgrill med en infrarød brænder er 3332 kr., hvorimod gennemsnitsprisen på alle gasgrill er 3773 kr.

Følgende diagram sammenligner gennemsnitsprisen på tværs af gasgrill med en infrarød brænder med modellerne uden denne type brænder:

december 2, 2023

Sammenligning

caret-up caret-down Produktinformation
Nexgrill Evolution Plus 4B+ Nexgrill Gourmet 5B+
Nexgrill 5B Classic
Navn Nexgrill Evolution Plus 4B+ Nexgrill Gourmet 5B+ Nexgrill 5B Classic
Score
94
94
92
Anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.7)
210 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.7)
55 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.6)
131 anmeldelser
Pris 2.999 kr. 3.499 kr. 3.499 kr.
caret-up caret-down Funktioner
Grillrist bredde 68,1 cm 68,3 cm 68,3 cm
Grillrist dybde 43,8 cm 43,7 cm 43,7 cm
Sidebrænder
Infrarød brænder
Antal hovedbrændere 4 5 5
Effekt for hovedbrænder 15,4 kWh 20,5 kWh 20,5 kWh
caret-up caret-down Vægt
Vægt 42,0 kg 48,0 kg 48,0 kg
de-DE nl-NL da-DK

Copyright © 2023 Reoverview.dk