De 10 bedste juicere

products 26 juicere sammenlignet
brugeranmeldelser 25.616 brugeranmeldelser

Vil du gerne finde den bedste juicer på markedet? Vi har sammenlignet 26 juicere og bedømt dem fra bedst til dårligst. Vores sammenligning er baseret på 25.616 brugeranmeldelser og blev sidst opdateret i Januar 2023.

Rangliste Rangliste Guide Guide
OPDATERET:
23. januar 2023

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Mærke caret
filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. Den bedste
  1
  Kuvings B6200S
  Score
  92/100
  God
  Coop.dk 1.699 kr.
  Slow juicer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 48 brugere
 2. Den bedste centrifugal juicer
  2
  Philips Viva Collection HR1832/00
  Score
  90/100
  God
  Centrifugal juicer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 2115 brugere
 3. 3
  Sage SJE830 The Nutri Juicer Cold XL
  Score
  90/100
  God
  KitchenOne.dk 3.499 kr.
  Centrifugal juicer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 419 brugere
 4. 4
  Bosch VitaJuice 4 MES4010
  Score
  90/100
  God
  Centrifugal juicer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 412 brugere
 5. 5
  Sage SJE430 The Nutri Juicer Cold
  Score
  90/100
  God
  KitchenOne.dk 1.799 kr.
  Centrifugal juicer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 397 brugere
 6. 6
  Panasonic MJ-L500
  Score
  88/100
  God
  Elgiganten.dk 1.110 kr.
  Slow juicer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 4168 brugere
 7. 7
  Bosch VitaJuice 2 MES25A0
  Score
  88/100
  God
  Centrifugal juicer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 2323 brugere
 8. 8
  Bosch VitaJuice 3 MES3500
  Score
  88/100
  God
  Centrifugal juicer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 2144 brugere
 9. 9
  Braun Multiquick 7 J700
  Score
  88/100
  God
  Proshop.dk 1.481 kr.
  Centrifugal juicer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 2053 brugere
 10. 10
  Sage SJB815 The 3X Bluicer Pro
  Score
  88/100
  God
  Centrifugal juicer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 86 brugere

Vejledning til køb af juicer

Centrifugal juicer
En centrifugal juicer (Philips Viva Collection HR1832/00)

En juicer er et fantastisk apparat at have i køkkenet. De talrige sundhedsmæssige fordele gør den til en absolut værdifuld investering for folk i alle aldre, for man kan på ingen tid lave en nærende juice derhjemme. Juicere er endvidere super brugervenlige og fås i elegante designs, der passer til ethvert køkken.

Juicere findes i forskellige former og størrelser med forskellige funktioner. Hvis du gerne vil have mest muligt ud af dette praktiske apparat, skal du finde det, der passer til dine behov og krav. For at hjælpe dig har vi lavet denne købsvejledning, der omfatter alt det, du skal vide.

Typer af juicere

 • Centrifugal juicere – Disse saftpressere, der arbejder ved høj hastighed, har en kurv med metalblade eller fine tænder i bunden, hvormed frugten bliver snittet i bittesmå stykker under de hurtige omdrejninger, samtidigt med at saften trækkes ud. Derefter filtrerer den saften gennem de bittesmå huller rundt omkring på kurven, før den passerer tuden. Centrifugal juicere kan effektivt presse hårde, sprøde frugter og grøntsager, men de er ikke gode til bladgrøntsager. De er normalt de hurtigste og mest prisvenlige af slagsen, men de har også en tendens til at larme meget. Desuden er de ikke multifunktionelle og giver dig et lavt saftudbytte.
 • En slow juicer
  En slow juicer (Philips Avance HR1949/20)
 • Slow juicere – De er udstyret med et enkelt udtag, der enten er lodret eller vandret. De arbejder ved lavere hastigheder, hvormed boret roterer langsomt og presser frugten mod en si for at frigive saften fra frugtkødet. De kan klare de fleste frugter og grøntsager samt grønne bladgrøntsager. De producerer generelt et større saftudbytte med fremragende kvalitet. Derudover er de fleste modeller multifunktionelle og støjsvage i drift. Den eneste ulempe er, at de koster mere.
 • Juicere med to udtag – De to roterende bor virker ved at knuse og langsomt presse frugterne/grøntsagerne mod en si, indtil kødet næsten er drænet. De arbejder ved en ret lav hastighed og er mere fleksible, idet de kan presse selv de blødeste frugter. De er ikke så langsomme og støjsvage som slow juicere, og de fylder mere på grund af den vandrette opbygning. De er også dyrere, men deres multifunktionelle brug er prisen værd.

Pris

Juicere har forskellige prislejer, der passer til ethvert budget. De billige modeller er almindeligvis ikke så pålidelige som de dyrere, hvad angår saftudbytte. Men det betyder imidlertid ikke, at de dyreste modeller altid er de bedste. Den rigtige juicer er den, der passer til din livsstil og tilfredsstiller dine behov uden at overskride dit budget. Generelt får du, hvad du betaler for.

Den billigste juicer i vores sammenligning er Severin ES 3566 til 432 kr. Følgende diagram viser prisen på de forskellige juicere.

januar 29, 2023

Følgende liste viser de 5 billigste juicere, der er repræsenteret i vores sammenligning.

Juicer Pris
432 kr.
574 kr.
699 kr.
824 kr.
850 kr.

Størrelse og vægt

Når du skal vælge en juicer, skal du overveje, hvor meget plads du har i dit køkken. En mindre letvægtsmodel vil være bedst, hvis du ikke har den stående fremme, men skal tage frem og sætte den på plads hele tiden. Lodrette slow juicere er på grund af deres størrelse ideelle til små steder, og de kan nemt stå i et smalt skab. Juicere med to udtag er som regel tungere og kræver mere bordplads, så sørg for, at den kan stå et fast sted. Derudover er det en god idé, at du kender målene på det apparat, du gerne vil købe, så du kan være sikker på, at der er plads til den, der hvor den skal stå.

Kapacitet

Kapaciteten i en juicer afhænger af kandens størrelse. Hvis du har en idé om, hvor meget juice du regelmæssigt har tænkt dig at lave, kan du vælge en i overensstemmelse hermed. Hvis kanden er gennemsigtig, kan du se, hvor meget saft der er i den. Desuden er en kande med målangivelse bedre, så du er klar over den egentlige volumen eller antallet af kopper, du har presset.

Sikkerhed

De fleste juicere er udstyret med sikkerhedsfunktioner. Nogle har låsearme eller klemmer på låget, der holder det fast. Ellers starter de ikke. Nogle modeller er mere sikre, fordi de ikke har nogen skarpe dele, og andre er bygget med et beskyttende sikkerhedsdæksel.

Vedligeholdelse og rengøring

Juicere skal regelmæssigt gøres rene, for at de kan holde længe. Modeller, man nemt kan samle og skille ad, er fordelagtige, eftersom de skal gøres rene efter hver brug. Det er imidlertid mere besværligt at rengøre juicere, der er multifunktionelle, da de har flere aftagelige dele. Nogle modeller er udstyret med børster, der kan fjerne det genstridige frugtkød og komme ind i sprækkerne. Endvidere er modeller med dele, der tåler opvaskemaskine, at foretrække, hvis man ikke gider at vaske dem op i hånden.

Andre funktioner

 • Tragtens størrelse – Modeller med store tragte kan tage hele frugter og grøntsager, og der skal således mindre forberedelsestid til i forhold til dem med mindre tragte, hvor du først skal skære frugterne og grøntsagerne i mindre stykker.
 • Forskellige hastigheder – Denne funktion giver apparatet større fleksibilitet, eftersom du kan maksimere processen ved at tilpasse hastigheden til de frugter/grøntsager, du skal presse.
 • Beholder til frugtkødet – Nogle apparater samler det tørre frugtkød i en indvendig kurv, mens andre leder det direkte ud i en beholder på ydersiden af ​apparatet. En indvendig kurv er mindre fordelagtig, når du presser en stor mængde saft, eftersom cyklussen umiddelbart bliver afbrudt, når kurven skal tømmes.
 • Drypstop-tud – Modeller, der har en tud, som du nemt kan dreje opad efter at have presset saften, er de mest effektive, fordi de ikke drypper ud over det hele.
 • Skridsikre gummidutter – Der er gummidutter på undersiden af apparatet, der forhindrer den i at rykke sig på grund af vibrationer eller pludselige bevægelser.
 • Modsat bevægelse – Det er en vigtig funktion i slow juicere, eftersom udtagene kan sætte sig fast, når man presser seje frugter og grøntsager.
 • Justerbar tud – Den giver mulighed for forskellige kop- eller kandehøjder.
 • Regulering af frugtkødet – Denne funktion giver dig mulighed for at justere mængden af ​​frugtkød i juicen.
 • Opbevaring af ledningen – De fleste modeller tilbyder en nem opbevaring takket være deres udtrækkelige ledninger, der kan skjules i et indbygget rum.
de-DE es-ES it-IT nl-NL da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430