De 4 bedste Krups kaffemaskiner

products 4 Krups kaffemaskiner sammenlignet
brugeranmeldelser 7.486 brugeranmeldelser
ekspertanmeldelser 2 ekspertanmeldelser

Hvilke Krups kaffemaskiner er de bedste? Vi har bedømt 4 Krups kaffemaskiner fra 0-100, baseret på 7.486 brugeranmeldelser.

Rangliste Rangliste Guide Guide
OPDATERET:
02. marts 2023

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Typ caret
Mærke caret
filterFilter
 1. Bedste filterkaffemaskine
  1
  Krups KM321
  Score
  89/100
  God
  God pris
  Proshop.dk 338 kr.
  God pris
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  1,25 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 1443 brugere
 2. Bedste fuldautomatiske kaffemaskine
  2
  Krups EA8150
  Score
  88/100
  God
  Elgiganten.dk 5.499 kr.
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  15 bar tryk
  LCD-Display
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 2234 brugere
 3. 3
  Krups KM 4682
  Score
  88/100
  God
  Proshop.dk 1.334 kr.
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  1,0 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 517 brugere
 4. Bedste semi-automatiske espressomaskine
  4
  Krups Virtuoso XP442C
  Score
  80/100
  Tilfredsstillende
  Proshop.dk 1.061 kr.
  Semiautomatisk espressomaskine
  Uden indbygget kværn
  Mælkeskummer
  Kan bruge kapsler/pads
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,0) 636 brugere
 5. Krups KM 442D
  Udgået
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  Timer
  1,25 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 974 brugere
 6. Krups EA8918
  Udgået
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  15 bar tryk
  OLED-Display
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 1291 brugere
 7. Krups Grind and Brew KM8328
  Udgået
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  Indbygget kværn
  Timer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (3,9) 391 brugere

Om

Krups er et tysk mærke, der blev grundlagt i 1846, men de kom ind på kaffemaskinemarkedet i 1961 med deres elektriske kaffekværn, Krups T8. Siden da er Krups blevet et velrenommeret mærke indenfor kaffebrygning. Krups tilbyder flere forskellige kaffemaskiner lige fra prisvenlige, enkle modeller til dyrere, avancerede automatiske kaffemaskiner, der passer til forskellige menneskers livsstil og budget. Krups leverer forskellige teknologier og funktioner i hver ny lancering af en kaffemaskine for at imødekomme behovene og forventningerne i enhver husstand.

Filterkaffemaskiner

Krups filterkaffemaskiner er for det meste ergonomisk designet og ligger inden for en mellem- eller prisvenlig prisklasse. Krups har valgt at fokusere på en produktion af filterkaffemaskiner, der er billige og brugervenlige uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med dette værktøj kan du sammenligne filterkaffemaskinerne fra Krups med filterkaffemaskiner i andre mærker:

marts 22, 2023

Du finder følgende funktioner i Krups filterkaffemaskiner:

 • Thermobrew-teknologi: Denne funktion bruger en trepunkts optimering i kaffebrygningen, der trækker kaffesmagen frem. Den består af et overdimensioneret brusehoved, et varmtvandskredsløb for en ideel temperatur samt FlavorMix Tube, der rører rundt i kaffen, mens den brygges.
 • Hold varm-funktion: Denne funktion holder din kaffe varm efter brygningen, og holder smagen intakt i op til 4 timer.
 • Automatisk sluk: Krups filterkaffemaskinen slukker automatisk efter to timers inaktivitet, hvilket gør maskinen sikker uden spild af energi.
 • Pause og server-funktion: Denne funktion er velegnet til dem, der har brug for deres kaffe med det samme, eftersom den giver dig mulighed for at sætte kaffebrygningen på pause, så du kan skænke dig en kop kaffe og derefter fortsætte kaffebrygningen.
 • Programmerbart digitalt ur: Du kan indstille et tidspunkt, hvor det passer dig bedst at få en kop kaffe, og så starter Krups filterkaffemaskinen automatisk på det angivne tidspunkt.

Semi-automatiske espressomaskiner

Krups semi-automatiske espressomaskiner er udstyret med funktioner, der giver dig frihed til at kværne, fylde portafilteret, dosere, tampe espressokaffen samt kontrollere tidspunktet for dine kaffe-shots. Dermed har du mere styr på din kaffe, eftersom du gør det meste af arbejdet for at opnå den kaffesmag, du bedst kan lide. Krups semi-automatiske espressomaskiner har flere trykmuligheder. Der er modeller, som bruger damp, hvilke er velegnede til dem, der for det meste nyder kaffespecialiteter med mælk, og der er modeller, som er udstyret med pumpetryk, der går op til 15 bar, hvilket er velegnede til dem, der godt kan lide espresso, der er brygget under højere tryk.

Med dette værktøj kan du sammenligne semi-automatiske espressomaskiner fra Krups med semi-automatiske espressomaskiner i andre mærker:

marts 22, 2023

Du kan finde følgende funktioner i Krups semi-automatiske espressomaskiner:

 • Dampstav: Dampstaven giver dig mulighed for at lave skum til forskellige kaffedrikke, såsom cremet latteskum eller luftigt cappuccinoskum med den helt rigtige konsistens.
 • Thermoblock-teknologi: Med denne teknologi kan du hurtigt forvarme vandet i ca. 40 sekunder, når du tænder for espressomaskinen, så du kan brygge din kaffe ved en ideel, konstant temperatur.
 • Elektronisk temperaturregulering: Denne funktion holder temperaturen konstant under hele kaffebrygningen lige fra første til sidste kop.
 • Præcis tampe-funktion: Denne teknologi sørger for en fuldstændig og jævn udvinding, når den tamper espressoen.

Fuldautomatiske kaffemaskiner

Krups fuldautomatiske kaffemaskiner er designet til at lave almindelige espresso-shots samt dampet mælk blot ved et tryk på en knap. De har endvidere en indbygget kværn, der kan håndtere hele bønner, de kan brygge med formalet kaffe, og kan rense sig selv automatisk. Med deres brede udvalg af funktioner og teknologier kan Krups fuldautomatiske kaffemaskiner tilberede alle dine yndlingsdrikke; du kan vælge den kaffespecialitet, du ønsker, og justere styrken og mængden alt efter smag og behag, hjemme hos dig selv.

Med dette værktøj kan du sammenligne fuldautomatiske kaffemaskiner fra Krups med fuldautomatiske kaffemaskiner i andre mærker:

marts 22, 2023

Du kan finde følgende funktioner i Krups fuldautomatiske kaffemaskiner:

 • Konisk kværn i metal: Denne kværn sikrer en ensartet kværning, og har en høj modstandsdygtighed under brug, hvilket giver en velsmagende kop kaffe hver gang.
 • Thermoblock-system: Dette system har et integreret kammer, der muliggør en hurtigere opvarmningstid, og frembringer en rygende varm espresso fra allerførste kop.
 • Favoritmenu: Denne funktion giver dig mulighed for at oprette og gemme en tilpasset opskrift med forskellig kaffestyrke, volumen og antal kopper, så du kan få den samme kaffesmag, hver gang du brygger.
 • Integreret mælkeskummer: Den integrerede mælkeskummer giver dig mulighed for at lave mælkeskum, og dermed brygge kaffedrikke med mælk.
 • Automatisk rengøringsprogram: Dette program sørger for en hygiejnisk rengøring af bryggeenheden samt alle rørene. Mælkesystemet renser sig selv automatisk for at forhindre mælkerester.
 • Quattro Force-teknologi: Denne teknologi kombinerer fire faktorer, der medfører en ideel kop kaffe – optimeret kværning, tamping, brygning samt et selvrensende system.
en-GB es-ES nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2023 Reoverview.dk
35647430