Robotstøvsuger: Lydniveau forklaring og sammenligning

Opdateret 28. december 2022 af

Om lydniveauet

Støvsugere har forskellige lydniveauer alt efter model og design. Nogle støvsugere er designet til at være mere støjsvage end andre, mens andre er mere støjende, men også mere kraftfulde. Generelt måles en støvsugers lydniveau i decibel (dB).

Decibel-skalaen er logaritmisk, hvilket betyder, at en lille stigning i decibel giver en markant stigning i lydniveauet. For eksempel er en støvsuger, der producerer 70 dB støj, omkring 10 gange mere støjende end en støvsuger, der producerer 60 dB støj.

Generelt set er det en god idé, at du tager højde for robotstøvsugerens lydniveau, især hvis den skal støvsuge, mens du er hjemme.

Vær opmærksom på, at det typiske lydniveau, der er angivet for en robotstøvsuger, er lydniveauet i den mest støjsvage tilstand. Lydniveauet kan derfor være højere, afhængig af hvordan du bruger robotstøvsugeren. Du skal også være opmærksom på, at det ikke er alle producenter af robotstøvsugere, der angiver lydniveauet.

Sammenligning af lydniveauet

Lydniveauet for de robotstøvsugere, der er repræsenteret i vores sammenligning, er vist i følgende diagram:

Opdateret 22. maj 2024

Den mest støjsvage robotstøvsuger er Eufy RoboVac L70 Hybrid med et lydniveau på 57 dB. Her er de 10 mest støjsvage robotstøvsugere:

Robotstøvsuger Lydniveau
57 dB
58 dB
59 dB
60 dB
60 dB
62 dB
62 dB
63 dB
65 dB
65 dB
Opdateret 22. maj 2024 | Se hele listen
de-DE da-DK

Copyright © 2024 Reoverview.dk