De 6 bedste Severin kaffemaskiner

products 6 produkter sammenlignet
brugeranmeldelser 10.515 brugeranmeldelser
tests 2 tests

Hvilke Severin kaffemaskiner er de bedste? Vi har sammenlignet 6 Severin kaffemaskiner på baggrund af 10.515 brugeranmeldelser, og har bedømt dem alle fra bedst til værst.

Rangliste Rangliste Guide Guide
OPDATERET:
23. januar 2023

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Typ caret
Mærke caret
filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. Bedste Severin filterkaffemaskine
  1
  Severin KA 4805
  Score
  86/100
  God
  God pris
  KitchenOne.dk 256 kr.
  God pris
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  0,46 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 2495 brugere
 2. 2
  Severin KA 4810
  Score
  85/100
  God
  KitchenOne.dk 1.249 kr.
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  Indbygget kværn
  1,2 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 1405 brugere
 3. Bedste Severin semi-automatisk espressomaskine
  3
  Severin KA 5978
  Score
  82/100
  Tilfredsstillende
  KitchenOne.dk 435 kr.
  Semiautomatisk espressomaskine
  Uden indbygget kværn
  Mælkeskummer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,1) 1563 brugere
 4. 4
  Severin KA 4811
  Score
  82/100
  Tilfredsstillende
  Proshop.dk 929 kr.
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  Indbygget kværn
  Timer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,1) 283 brugere
 5. 5
  Severin KA 4814
  Score
  80/100
  Tilfredsstillende
  KitchenOne.dk 1.270 kr.
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  Indbygget kværn
  Timer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,0) 726 brugere
 6. 6
  Severin KA 5994
  Score
  78/100
  Tilfredsstillende
  KitchenOne.dk 1.224 kr.
  Semiautomatisk espressomaskine
  Uden indbygget kværn
  Mælkeskummer
  Kan bruge kapsler/pads
  ★★★★★
  ★★★★★
  (3,9) 839 brugere
 7. Severin KA 4822
  Udgået
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  1,25 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 624 brugere
 8. Severin KA 4479
  Udgået
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  1,4 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 1722 brugere
 9. Severin KA 9250
  2 farver
  Udgået
  Filterkaffemaskine
  Termokande
  1,0 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 858 brugere

Om

Severin er en tysk virksomhed, der har fremstillet husholdningsapparater i mere end 60 år. Severin kaffemaskiner er kendt for at være pålidelige og brugervenlige, og er skræddersyet med tysk teknik. Dette er i tråd med Severins hensigt, som er at gøre folks hverdag mere bekvem og så nem som muligt. I årenes løb er Severin blevet ved med at tilbyde funktioner, hvormed du nemt og bekvemt kan lave din kop kaffe, og har i øjeblikket en masse patenterede teknologier, såsom deres mælkeskummer med induktion.

Filterkaffemaskine

Severin tilbyder forskellige filterkaffemaskiner, der for det meste ligger i mellemprisklassen, dvs. på et prisvenligt niveau. Severin filterkaffemaskiner er generelt mere prisvenlige i forhold til filterkaffemaskiner i andre mærker, men de leverer stadig en rigtig god kaffesmag.

Med dette værktøj kan du sammenligne filterkaffemaskiner fra Severin med filterkaffemaskiner i andre mærker:

januar 29, 2023

Du finder disse funktioner i Severin filterkaffemaskiner:

 • AromaSwitch: Denne funktion giver dig mulighed for at vælge mellem stærk eller mild kaffe alt efter, hvad du foretrækker.
 • Drypstop-ventil: Denne ventil stopper automatisk kaffestrømmen, så snart kanden ikke er placeret korrekt. Således kan du være sikker på, at der ikke drypper kaffe ved siden af under og efter kaffebrygningen.
 • Timerfunktion: Severin filterkaffemaskiner har et praktisk digitalt ur med en timerfunktion, hvormed du kan aktivere brygningsprocessen på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, så din kaffe er klar på det tidspunkt, du har brug for den.
 • Afkalkningsfunktion: Afkalkningssystemet har en indikator, der viser, hvornår det er tid til at rense filterkaffemaskinen, og hvor der kun skal trykkes på en enkelt knap.
 • Hold varm-funktion: Denne funktion holder din kaffe varm ved en behagelig temperatur, så længe maskinen er tændt.

Semi-automatisk espressomaskine

Severin semi-automatiske espressomaskiner er kendt for at være prisvenlige. De er udstyret med funktioner, der giver dig mulighed for at have meget mere kontrol over brygningsprocessen i forhold til fuldautomatiske espressomaskiner. Du kan manuelt male bønnerne, tampe den friskmalede kaffe, låse portafilteret og dampe mælken i stedet for bare at trykke på en enkelt knap.

Med dette værktøj kan du sammenligne semi-automatiske espressomaskiner fra Severin med semi-automatiske espressomaskiner i andre mærker:

januar 29, 2023

Du kan finde følgende funktioner i Severins semi-automatiske espressomaskiner:

 • Termoblok-varmesystem: Denne teknologi opretholder en ideel temperatur under hele kaffebrygningen, hvor du kan vælge mellem 3 temperaturindstillinger.
 • Trykmåler: Trykmåleren giver dig et præcist overblik over bryggetrykket og sikrer, at din kaffe brygges ved et ideelt bryggetryk på 9-11 bar.
 • Integreret damprør: Med Panarello-mundstykket kan du nemt skumme mælk og tilberede forskellige kaffespecialiteter, såsom cappuccino, flat white eller cafe latte.
 • Varmtvandsfunktion: Denne funktion giver dig mulighed for at tilberede andre varme drikke udover kaffe, såsom te eller caffe americano, og du kan også bruge den til at varme din kop op først.

Fuldautomatisk kaffemaskine

Severins fuldautomatiske kaffemaskiner er fremstillet efter tysk design og teknik. Den har en one-touch-betjening, der ved et tryk på en knap fylder din kop med kaffespecialiteter, såsom alm. kaffe med mælk, latte macchiato, cafe latte eller cappuccino, uden at du skal flytte koppen eller glasset. Severin har imidlertid ikke et stort udvalg af fuldautomatiske kaffemaskiner, eftersom de først for nylig har lanceret deres første fuldautomatiske kaffemaskine, hvilket er grunden til de begrænsede valgmuligheder.

Med dette værktøj kan du sammenligne fuldautomatiske kaffemaskiner fra Severin med fuldautomatiske kaffemaskiner i andre mærker:

januar 29, 2023

Du finder følgende funktioner i Severins fuldautomatiske kaffemaskiner:

 • Min kaffefunktion: Med denne funktion kan du styre mængden og kaffestyrken, og du kan specificere din foretrukne kop kaffe.
 • Keramisk kværn: Den patenterede keramiske kværn har fem indstillinger og skiver af høj kvalitet, hvormed kværnen ikke larmer så meget.
 • Hygiejnisk system: Severins fuldautomatiske kaffemaskiner har et automatisk program til rengøring, skylning og afkalkning, hvormed de forhindrer, at der dannes bakterier samtidigt med, at de vedligeholder hele systemet, inklusive mælkesystemet.
 • E-Select roterende valg: Med denne intuitive kontakt kan du skifte mellem kaffespecialiteterne, uden at det indebærer besværlige trin.
 • Varmtvandsfunktion: Denne funktion giver dig mulighed for at tilberede andre varme drikke udover kaffe, såsom te eller caffe americano, og du kan også bruge den til at varme din kop op først.
 • Hastighedstilstand: Denne tilstand fremskynder processen og giver dig mulighed for at lave en espresso på kun 45 sekunder.
de-DE es-ES it-IT nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430