Sådan fungerer vores score

På Reoverview.dk sammenligner vi produkter og rangerer dem, baseret på brugeranmeldelser, ekspertanmeldelser og testresultater. Hver produkt bliver tildelt en score fra 0 – 100, hvor 100 er det bedst mulige.
Læs om vores egne tests her:

Hvordan udvælger vi produkter?

Hvordan udvælger vi produkterne til vores sammenligninger?
Som udgangspunkt bestræber vi os på at sammenligne et bredt udvalg af produkter. Kun produkter fra forhandlere vi har samarbejde med er inkluderet i vores sammenligninger, da vi ikke har mulighed for at opdatere priser fra forhandlere vi ikke har samarbejde med. Inden for bestemte produktgrupper har vi begrænset antal samarbejdspartnere, hvilket kan gå ud over bredden af produktsortimentet i vores sammenligning.

Vi tager ikke imod produkter, vi har ikke samarbejde med brands/producenter og vi fremhæver ikke bestemte produkter mod betaling.

Brugeranmeldelser

Hvor skaffer vi brugeranmeldelserne fra?
Det vigtigste parameter for vores score-system er produktets anmeldelser fra brugere. Det mener vi er den mest præcise måde at vurdere kvaliteten og tilfredsheden med et produkt på. Produktets anmeldelser indsamler vi både fra samarbejdspartnere og hjemmesider, vi ikke har samarbejde med. Vi benytter os kun af anmeldelser godkendt af 3. parter, dvs. vi benytter os ikke af anmeldelser fra producenternes egne sider.

Hvordan udregnes scoren?

Hvert produkt får udregnet en score fra 0-100, baseret på brugeranmeldelser, ekspertanmeldelser og testresultater.

Udgangspunktet for scoren er produktets brugeranmeldelser.

Eksempel: Hvis et produkt opnår en score på 4,2 ud af 5, fra 100 brugere, vil udgangspunktet for scoren være 84 (4,2*20).

Der bliver herefter fratrukket og lagt point til scoren, ud fra en række kriterier:
  • Hvis der er få anmeldelser for produktet, vil der blive trukket point fra scoren.
  • Hvis produktet klarer sig godt i eksterne tests (top 33% i tests), vil der blive lagt point til scoren.
  • Hvis produktet klarer sig dårligt i eksterne tests (nedest 33% i tests) vil der blive fratrukket point fra scoren.
  • Hvis produktet opnår gode anmeldelser af eksperter vil der bliver lagt point til scoren.
  • Hvis produktet kun har brugeranmeldelser fra én kilde, vil der blive fratrukket point fra scoren.
Scoren udregnes automatisk og vi kan ikke direkte påvirke den. Vi ændre af og til på scorens algoritme, for at forbedre den og gøre den så præcis som mulig. Som udgangspunkt opdateres brugeranmeldelserne én gang om måneden og scoren opdateres ligeledes én gang om måneden.

Forklaringer

  • Brugeranmeldelser: Vi medtager kun brugeranmeldelser fra sider, som vi vurderer til at være objektive. Nogle sider har generelt meget høje brugeranmeldelser og disse sider medtager vi ikke.
  • Testresultater: De eksterne testresultater vi inkluderer, er tests hvor produktet har været fysisk tilstede og er testet mod andre produkter i samme produktgruppe. Vi inkluderer kun tests som vi mener er foretaget objektivt og i høj kvalitet.
  • Ekspertanmeldelser: Vi definerer ekspertanmeldelser som enkeltstående anmeldelser af produkter (dvs. ikke flere produkter testet mod hinanden), foretaget af folk med kendskab til produktgruppen. Vi medtager kun eksterne ekspertanmeldelser, hvor produktet har været fysisk til stede. Vi inkluderer kun ekspertanmeldelser som vi mener er objektive og af høj kvalitet.

Copyright © 2024 Reoverview.dk