De 10 mest energibesparende amerikaner-køleskabe

Opdateret 18. juli 2023 af Læs her om, hvordan vi arbejder

Hvilket amerikaner-køleskab er mest energibesparende? I denne artikel har vi rangeret hver af de modeller, der er repræsenteret i vores sammenligning af amerikaner-køleskabe, fra den med det laveste energiforbrug til den med det højeste energiforbrug.

Top 10 mest energibesparende amerikaner-køleskabe

Amerikaner-køleskab Energiforbrug
281 kWh
348 kWh
350 kWh
427 kWh
431 kWh
431 kWh
454 kWh

Energimærke

Energimærket på et amerikaner-køleskab
Energimærket på et amerikaner-køleskab

Amerikanerkøleskabe fås i forskellige størrelser, og hører til de seneste nyskabelser. De har en tendens til at have højere driftsomkostninger end traditionelle frysere på grund af deres betydeligt store kapacitet. Men de bliver typisk gjort mere effektive med moderne teknologi. Mange modeller har bedre kompressorer, forbedret indvendig belysning med køligere LED-lys samt energibesparende funktioner. Energiforbruget afhænger også af de indstillinger, man vælger. Du kan sænke temperaturen, når det ikke er fyldt op, så det bruger mindre energi. De mest avancerede modeller er udstyret med højteknologiske døre, som du blot kan trykke på for at se igennem dem og ind i køleskabet, så den kølige luft ikke slipper ud. Nogle modeller dispenserer også isterninger og vand med lukkede døre.

Alle amerikaner-køleskabe har et energimærke, som er påkrævet i henhold til europæisk lov. Med energimærket er det nemmere at sammenligne køleskabene.

Energimærket fortæller dig om:

  • Energiklassificering (fra A-G, hvor A er det bedst mulige)
  • Årligt energiforbrug
  • Frysekapacitet
  • Kølekapacitet
  • Støjemission
  • Klassificering for støjemission

Energiklasse og energiforbrug

Amerikaner køleskab energiklasse
Energiklasse

Følgende diagram viser energiklassificeringen for de 7 amerikaner-køleskabe, der er repræsenteret i vores sammenligning:

F (57%)
E (29%)
D (14%)
december 1, 2023
Amerikaner køleskab energiforbrug
Energiforbrug

Nedenstående diagram viser amerikaner-køleskabenes årlige energiforbrug.
Ifølge diagrammet har amerikaner-køleskabet med det laveste årlige energiforbrug et forbrug på 281 kWh, hvorimod modellen med det højeste forbrug har et årsforbrug på 454 kWh.

december 1, 2023
de-DE nl-NL da-DK

Copyright © 2023 Reoverview.dk