Amerikaner-køleskab Test 2022

products 16 amerikaner-køleskabe sammenlignet
brugeranmeldelser 5.338 brugeranmeldelser

Vil du gerne købe et amerikaner køleskab, men du ved ikke, hvor du skal starte? Vi har bedømt 16 amerikaner køleskabe på grundlag af 5.338 brugerbedømmelser, og har fundet de bedste. Vores gennemgang af amerikaner-køleskabe blev opdateret i 2022.

OPDATERET:
02. september 2022

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. Det bedste amerikaner-køleskab
  1
  LG GSL360ICEZ
  Score
  96/100
  Meget god
  Amerikaner-køleskab
  Vandtilslutning
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,8) 2159 brugere
 2. 2
  LG GSL561PZUZ
  Score
  96/100
  Meget god
  Amerikaner-køleskab
  Indbygget vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,8) 907 brugere
 3. 3
  LG GSXV90MCDE
  Score
  96/100
  Meget god
  Elgiganten.dk 23.999 kr.
  Amerikaner-køleskab
  Vandtilslutning
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,8) 283 brugere
 4. 4
  Siemens KA93NVIFP
  Score
  94/100
  God
  Elgiganten.dk 9.905 kr.
  Amerikaner-køleskab
  Indbygget vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 673 brugere
 5. 5
  LG GSXV91PZAE
  Score
  94/100
  God
  Elgiganten.dk 17.999 kr.
  Amerikaner-køleskab
  Indbygget vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 69 brugere
 6. 6
  LG GSJ961NSUZ
  Score
  92/100
  God
  Elgiganten.dk 13.199 kr.
  Amerikaner-køleskab
  Indbygget vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 75 brugere
 7. 7
  Bosch KAN93VIFP
  Score
  90/100
  God
  Elgiganten.dk 14.799 kr.
  Amerikaner-køleskab
  Uden vanddispenser
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 510 brugere
 8. 8
  LG GSJV91MCAE
  Score
  90/100
  God
  Elgiganten.dk 14.999 kr.
  Amerikaner-køleskab
  Indbygget vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 37 brugere
 9. 9
  LG GSL480PZXV
  Score
  90/100
  God
  Elgiganten.dk 8.799 kr.
  Amerikaner-køleskab
  Vandtilslutning
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 15 brugere
 10. 10
  Samsung RS68A8841B1
  Score
  88/100
  God
  Elgiganten.dk 12.299 kr.
  Amerikaner-køleskab
  Vandtilslutning
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 18 brugere

Vejledning til køb af et amerikaner køleskab

Amerikaner køleskab
Et amerikaner køleskab

Et amerikanerkøleskab har normalt en dobbeltdør, der åbnes fra midten, med fryseren på den ene side og køleskabet på den anden. Det giver meget mere plads end et almindeligt køleskab. Det er et elegant apparat, der vil give et super moderne præg til ethvert køkken. Nogle producenter fremstiller endda modeller med endnu flere døre for mere variation og fleksibilitet.

Amerikanerkøleskabe fås i forskellige størrelser og designs med en række funktioner, så det er vigtigt, at du vælger en model, der passer til dit køkken såvel som til dine behov. Men med alle de forskellige køleskabe på markedet kan det være svært at beslutte sig for et. Således kan vores købsvejledning hjælpe dig med at finde frem til de funktioner, du har brug for, så du kan træffe det mest passende valg.

De forskellige former for amerikanerkøleskabe

 • Side by Side – et fritstående køleskab og fryser bag to døre, der åbnes i midten. Det tilbyder en masse plads med de større hylder samt flere mindre hylder i dørene.
 • Franske døre – et køleskab med tre døre, der har en fryseskuffe forneden og køleskab ovenover med to døre, der åbnes fra midten.
 • Fire døre – en økonomisk designet model, der har fryser med dobbeltdøre forneden og køleskab ovenover ligeledes med dobbeltdøre. De mindre døre slipper mindre kølig luft ud, når de åbnes.

Størrelse

Et amerikanerkøleskab er et stort apparat, så du er nødt til finde en permanent plads til det i dit køkken. Mål det sted, hvor du har til hensigt at placere det, og vælg en model, der passer ind i det. Amerikanerkøleskabe er normalt 160–180 cm høje, 70–100 cm brede og 60–80 cm dybe. Du skal også have mindst 5 cm plads omkring apparatet til ventilation.

Nogle producenter fremstiller også små og smalle amerikanerkøleskabe til folk med begrænset køkkenplads.

Kapacitet

Amerikaner køleskab kapacitet
Producenterne tilbyder mange valgmuligheder, når det kommer til køleskabsplads. Selvom amerikanerkøleskabe generelt er mere rummelige end almindelige modeller, er det stadig vigtigt, at du vælger et, hvor du kan maksimere dets kapacitet. Det vil i høj grad afhænge af størrelsen på din husstand. Du kan bruge følgende liste til at vurdere, hvor meget plads du skal bruge:

 • 200 L – 1–2 personer
 • 400 L – 2–3 personer
 • 600 L – 4–5 personer
 • 700 L eller mere – 5 personer eller derover

Disse er de 3 amerikaner-køleskabe med den største kølekapacitet.

Amerikaner køleskab Kølekapacitet
426 L
416 L
416 L

Dette diagram viser fordelingen i kølekapacitet for amerikaner-køleskabe.

oktober 1, 2022

Energiklasse og driftsomkostninger

Amerikaner køleskab energimærke
Energimærket

Modeller med en højere energiklasse er mere effektive. De er også dyrere, men de hjælper dig med at spare penge på lang sigt. Bemærk, at i modsætning til de fleste hvidevarer arbejder køleskabe konstant for at holde maden frisk. Derfor er energiklassen afgørende for, at du kan holde dine regninger under kontrol. Den pågældende energiklasse står i specifikationerne for hver model.

Dette er energiklasserne for de forskellige amerikanerkøleskabe:

F (67%)
E (33%)
oktober 1, 2022

Følgende diagram viser fordelingen i energiforbrug blandt amerikaner-køleskabe.

oktober 1, 2022

Disse er de 5 amerikaner-køleskabe med det laveste energiforbrug.

Amerikaner-køleskab Energiforbrug
346 kWh
348 kWh
350 kWh
350 kWh
351 kWh

Budget

Prisen på amerikanerkøleskabe afhænger af flere forskellige ting, såsom byggekvalitet, størrelse, kapacitet, indbyggede funktioner med mere. Hvis du gerne vil finde den rigtige model, er det vigtigt, at du ved, hvilke funktioner du har brug for, og så må du se, om prisen stemmer overens med dit budget. Hvis du ikke har brug for avancerede funktioner, er der ingen grund til at bruge ekstra penge på dem.

Prisen på amerikanerkøleskabene i vores sammenligning varierer fra 6666 kr. – 71499 kr. Prisfordelingen er vist i følgende diagram.

oktober 1, 2022

Disse er de 5 billigste amerikaner-køleskabe.

Amerikaner-køleskab Pris
6666 kr.
8539 kr.
8799 kr.
8799 kr.
9905 kr.

Støjniveau

De fleste amerikanerkøleskabe udsender normalt en form for lyd på grund af køleaktiviteten, og når kompressoren arbejder. Denne særlige lyd er relativt lav og måler normalt mellem 32-47 decibel. Det kan dog stadig irritere nogle, eftersom folk har forskellig lydfølsomhed. Selvom et totalt lydløst amerikanerkøleskab nok ikke findes, har du stadig mulighed for at finde en model med et støjniveau på 40 dB eller lavere.

De forskellige amerikanerkøleskabes støjniveau er vist i følgende diagram.

oktober 1, 2022

Disse er de 3 amerikaner-køleskabe med det laveste støjniveau.

Amerikaner-køleskab Lydniveau
36 dB
36 dB
36 dB

Andre funktioner

 • MultiZone-design – modeller med denne funktion har en såkaldt konvertibel zone, der giver mere fleksibilitet. De har en ekstra sektion, som du kan bruge som enten køleskab eller fryser alt efter behov. Temperaturen kan nemt justeres fra -24°C – 10°C med et tryk på en knap.
 • Twin Cooling – en teknologi, der bruger separate kølesystemer til køleskabet og fryseren. Hvert rum drager således fordel af sin optimale temperatur, og kan dermed holde dine madvarer friske i længere tid.
 • Vand- og isterningedispensere – en praktisk funktion, der findes i de fleste amerikanerkøleskabe, hvormed du får isterninger og koldt vand direkte ned i din kop. Det kræver dog en vandkilde, så du kan vælge mellem to muligheder: et køleskab med eller uden vandtilslutning. Et køleskab med vandtilslutning skal tilsluttes direkte til en vandkilde og placeres inden for 1,5 m fra den. Den skal også være udstyret med et filter, så vandet med garanti er rent. Et køleskab uden vandtilslutning har en indbygget genopfyldelig beholder, der skal fyldes op manuelt, for at det hele tiden kan give dig isterninger og koldt vand. Fordelen er dog, at du kan placere det hvor som helst uden at skulle tænke på vandrøret. 47% af amerikanerkøleskabene har vandtilslutning, mens 47% har en vandbeholder. De resterende har slet ikke en vand- og isterningedispenser.
 • Frostfri fryser – med denne teknologi er det nemt at vedligeholde og rengøre køleskabet, fordi det ikke danner is. Det giver også mere plads til dine madvarer, og fryseren kan bedre arbejde. Funktionen fungerer med en automatisk timer, der aktiverer et lille varmelegeme, så det således afrimer regelmæssigt.
 • Rude i døren – med denne funktion kan du se ind i køleskabet uden at åbne døren. Således slipper den kølige luft ikke ud og på den måde kan du spare penge i det lange løb. Avancerede modeller lyser automatisk, når du banker på glaspanelet.
 • LED og berøringsskærm – denne funktion gør ikke alene apparatet mere luksuriøst, du kan også nemt justere køleindstillingerne ved hjælp af berøringsskærmens knapper.
 • Smart teknologi – smart teknologi fungerer med en Wi-Fi-forbindelse, hvormed du kan styre køleskabet ved hjælp af en mobilapp. Det giver ekstra bekvemmelighed ved, at den kan justere temperaturen samt andre vigtige indstillinger. Den giver dig også mulighed for at overvåge status for madvarerne i dit køleskab i realtid.
 • Indbygget kamera – denne funktion findes i smarte køleskabe. Kameraet opretter forbindelse til appen via Wi-Fi og giver dig mulighed for at se indersiden af ​​dit køleskab, idet det tager billeder og sender dem til din telefon. Det er især praktisk, når du handler ind og skal tjekke, om du har glemt noget.
 • Alsidigt rumdesign – justerbare eller aftagelige hylder og holdere giver dig mulighed for at få mest muligt ud af opbevaringspladsen. De små kurve til mindre madvarer er også et stort plus.
 • Ferietilstand – denne indstilling er især nyttig, når du har til hensigt at være væk hjemmefra i længere perioder, f. eks hvis du skal på ferie. Den holder køleskabet kørende ved en økonomisk temperatur for at forhindre dannelse af skimmelsvamp eller lugt, samtidig med at den sparer energi.

Sammenligning

caret-up caret-down Produktinformation
LG GSL360ICEZ LG GSL561PZUZ
LG GSXV90MCDE
Navn LG GSL360ICEZ LG GSL561PZUZ LG GSXV90MCDE
Score
96
96
96
Plads Nr. 1 af 816 Nr. 1 af 816 Nr. 1 af 816
Anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.8)
2159 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.8)
907 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.8)
283 anmeldelser
Pris 6.666 kr. 8.539 kr. 23.999 kr.
caret-up caret-down Energiforbrug
Energiklasse
Årligt energiforbrug 419 kWh 419 kWh 350 kWh
caret-up caret-down Kapacitet
Netto kølekapacitet 400 l 400 l 416 l
Netto frysekapacitet 206 l 206 l 219 l
caret-up caret-down Tekniske egenskaber
Indfrysningskapacitet 12 kg/døgn 12 kg/døgn 12 kg/døgn
Lydniveau 39 dB 39 dB 36 dB
Opbevaringstid i tilfælde af fejl 10 t 10 t 2 t
caret-up caret-down Funktioner
Isdispenser
Vanddispenser
Frostfri
Indbygget LED-lys
Vandtilslutning
Intern vandtank
Intern vandtankkapacitet
App-opskrift
caret-up caret-down Dimensioner og vægt
Højde 179,0 cm 179,0 cm 179,0 cm
Bredde 91,2 cm 91,2 cm 91,3 cm
Dybde 73,8 cm 71,7 cm 73,5 cm
Vægt 117,0 kg 124,0 kg 141,0 kg
de-DE nl-NL da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430