Cylinderklipper Test 2022

products 5 cylinderklippere sammenlignet
brugeranmeldelser 12.668 brugeranmeldelser

Vi har sammenlignet 5 cylinderklippere og har fundet den bedste. Vores sammenligning af cylinderklippere er baseret på anmeldelser fra 12.668 brugere.

OPDATERET:
02. december 2022

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Mærke caret
Klippebredde caret
Plæneareal caret
Græsopsamler caret
Sammenklappeligt håndtag caret
Pris caret
filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. Bedste cylinderklipper
  1
  Gardena Classic 400
  Score
  88/100
  God
  Cylinderklipper
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 3948 brugere
 2. 2
  Gardena Classic 330
  Score
  88/100
  God
  Homeshop.dk 690 kr.
  Cylinderklipper
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 3925 brugere
 3. 3
  Gardena Comfort 400 C 4022-20
  Score
  88/100
  God
  Cylinderklipper
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 3912 brugere
 4. 4
  AL-KO Razor Cut 38.1 HM Comfort
  Score
  86/100
  God
  Proshop.dk 549 kr.
  Cylinderklipper
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 264 brugere
 5. 5
  Bosch AHM 30
  Score
  82/100
  Tilfredsstillende
  Cylinderklipper
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,1) 619 brugere

Vejledning til køb af en håndskubber

Cylinderklipper
Cylinderklipper

Plæneklipning kan være et tidskrævende arbejde, som nogle endda betragter som en monoton opgave. Hvis du gerne vil have arbejdet udført hurtigt og effektivt, er du måske på udkig efter den perfekte plæneklipper til din baghave. Og en håndskubber, også kaldet en cylinderklipper, er nok lige noget for dig.

Hvad skal du overveje, når du køber en håndskubber/cylinderklipper

Terrænets størrelse og form

Valget af den rigtige plæneklipper afhænger i høj grad af størrelsen på din græsplæne. Til små og mellemstore arealer kan man for eksempel godt klare sig med en cylinderklipper.
Eftersom manuelle cylinderklippere er tættere på jorden end de fleste motordrevne plæneklippere, er de bedst egnede til jævne overflader. Selvom man godt kan bruge en cylinderklipper på skrånende overflader, kan det være sværere at køre rundt med den.

Følgende skema viser, hvilke cylinderklippere anbefales til de forskellige plænestørrelser.

december 9, 2022

Græstype og -højde

Den bedste plæneklipper afhænger af den type græs, din græsplæne består af, og græstypen afhænger i høj grad af placering og æstetik. Cylinderklippere er det bedste valg til græs, der almindeligvis anvendes i et varmere klima (f.eks. Zoysia eller hundetandsgræs), eftersom knivene bedre kan skære igennem græssets tekstur.
Da cylinderklippere er bedst egnede til jævne overflader, skærer de græsset, når det er kortere i højden. Og selvom cylinderklippere godt kan skære højere græs af, får du de bedste resultater, hvis du trimmer kortere græs hyppigere.

Tid og indsats

Cylinderklippere har en lavere klippehøjde end de fleste andre plæneklippere, fordi de er beregnet til kort græs. Det kræver derfor, at du trimmer din græsplæne oftere – mindst to gange om ugen.
Selvom en cylinderklipper er lettere end en motordrevet en af slagsen, så kræver den en større fysisk indsats, fordi man selv skal skubbe den og aktivere knivenes rotation.

Udgifter og design

Håndskubbere/cylinderklippere har et enkelt, klassisk design. De kræver hverken benzin eller elektricitet for at kunne fungere, og de er billigere end motordrevne plæneklippere. Du kan nemt finde dem online eller i dit lokale byggemarked.
Cylinderklippere har et karakteristisk design, der sjældent afviger fra mærke til mærke. Antallet af spiralformede knive på plæneklipperen har dog ofte indflydelse på, hvor mange “bølger” der kommer på græsset. Hvis du har tid, kan du nemt skabe det ønskede resultat ved at gå over din græsplæne flere gange.

Den billigste cylinderklipper i vores sammenligning koster 549 kr., mens den dyreste koster 806 kr. Nedenstående skema viser de forskellige priser for cylinderklippere.

december 9, 2022

caret-up caret-down Fordelene ved at bruge en cylinderklipper

Brugervenlig

Cylinderklippere er et af de mest effektive redskaber, når man skal vedligeholde haven. De er brugervenlige og nemme at betjene.

Lille formfaktor

Takket være det enkle, men effektive design, er cylinderklippere ret kompakte. Du kan lade den stå i hjørnet af din garage eller endda hænge den op på væggen, for den fylder ikke ret meget.

Miljøvenlig

Eftersom man betjener en cylinderklipper manuelt, er den meget miljøvenlig – den kræver hverken benzin eller elektricitet for at kunne køre. Selvom der findes nogle motordrevne cylinderklippere, klarer de manuelle cylinderklippere arbejdet på samme måde. For ikke at nævne, at det er en fantastisk måde at få noget motion på.

Stille

Da manuelle cylinderklippere ikke er el-værktøj, er de relativt støjsvage i forhold til plæneklippere, der drives af elektricitet eller benzin. Den eneste hørbare lyd er knivenes berøring mod hinanden.

Nem vedligeholdelse

Eftersom manuelle cylinderklippere ikke har ret mange dele, er de ret enkle redskaber. Når du er færdig med den, kan du skylle den ved hjælp af en vandslange, og tørre den godt, så du undgår, at den ruster, inden du stiller den på plads. Du kan også bruge en lang børste til at gøre den ren mellem knivene. Hvis din plæneklipper begynder at knirke, kan du smøre lidt fedt eller olie på de knirkende punkter for at afhjælpe det.

Sikkerhed

En manuel cylinderklipper er generelt mere ufarlig i brug end el-værktøj, og du kan endda lære dine børn at bruge den. Bare husk at holde hænderne væk fra knivene, når du bruger den, så skal det nok gå fint.

Hvad er en cylinderklipper/håndskubber?

I 1830’erne blev den første plæneklipper patenteret af Edwin Beard Budding, hvilket ændrede den måde, hvorpå plæner blev vedligeholdt. Selv med teknologiens fremskridt kan de traditionelle design hos disse prototyper stadig ses på vores moderne plæneklippere.

Cylinderklipperen er en plæneklipper, man skubber manuelt. Skubbebevægelsen får ​​mindst to hjul til at aktivere rotationen af ​​spiralformede knive, der er fastgjort som en cylinder. Når disse knive roterer, kommer de i kontakt med en enkelt flad klinge og klipper således græsset med sakse-lignende bevægelser.
Kontakthøjden mellem disse to typer knive kan justeres fra 13 mm til 100 mm, afhængigt af cylinderklipperens mærke og type.

Sammenligning

caret-up caret-down Produktinformation
Gardena Classic 400 Gardena Classic 330
Gardena Comfort 400 C 4022-20
Navn Gardena Classic 400 Gardena Classic 330 Gardena Comfort 400 C 4022-20
Score
88
88
88
Plads Nr. 5 af 20 Nr. 6 af 20 Nr. 7 af 20
Anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.4)
3948 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.4)
3925 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.4)
3912 anmeldelser
Pris 603 kr. 690 kr. 806 kr.
caret-up caret-down Drev
Type Cylinderklipper Cylinderklipper Cylinderklipper
Ladetid
caret-up caret-down Klippeegenskaber
Klippebredde 40 cm 33 cm 40 cm
Græsplæne areal 150 m² 80 m² 150 m²
Min. klippehøjde 12 mm 12 mm 12 mm
Maks. klippehøjde 42 mm 42 mm 42 mm
Antal indstillinger for klippehøjde 4 4 4
Græsopsamler
Opsamler volumen
Sammenklappeligt håndtag
Skjoldmateriale Plastik Stål Plastik
caret-up caret-down Dimensioner og vægt
Højde 40,0 cm 57,5 cm 40,0 cm
Bredde 29,0 cm 39,3 cm 29,0 cm
Dybde 58,0 cm 28,5 cm 57,0 cm
Vægt 8,9 kg 8,2 kg 9,4 kg
de-DE nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430