De 10 bedste køleskabe

products 54 køleskabe sammenlignet
brugeranmeldelser 6.856 brugeranmeldelser

Hvilket køleskab er det bedste? Vi har sammenlignet 54 køleskabe, og bedømt dem fra bedst til dårligst. Vores sammenligning af køleskabe er baseret på 6.856 brugeranmeldelser.

Rangliste Rangliste Guide Guide
OPDATERET:
02. december 2022

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Type caret
Mærke caret
filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. Det bedste amerikaner-køleskab
  1
  LG GSL360ICEZ
  Score
  96/100
  Meget god
  Amerikaner-køleskab
  Vandtilslutning
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,8) 1655 brugere
 2. 2
  LG GSL561PZUZ
  Score
  96/100
  Meget god
  Amerikaner-køleskab
  Indbygget vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,8) 666 brugere
 3. 3
  LG GSXV90MCDE
  2 farver
  Score
  96/100
  Meget god
  Elgiganten.dk 23.999 kr.
  Amerikaner-køleskab
  Vandtilslutning
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,8) 317 brugere
 4. 4
  LG GSXV91PZAE
  Score
  96/100
  Meget god
  Computersalg.dk 20.999 kr.
  Amerikaner-køleskab
  Indbygget vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,8) 107 brugere
 5. 5
  Siemens KS36VFIEV
  Score
  96/100
  Meget god
  Fritstående køleskab
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,8) 81 brugere
 6. 6
  Siemens KA93NVIFP
  Score
  94/100
  God
  Homeshop.dk 11.966 kr.
  Amerikaner-køleskab
  Indbygget vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 566 brugere
 7. Det bedste køle-fryseskab
  7
  Siemens KG39EAICA
  2 farver
  Score
  94/100
  God
  Homeshop.dk 6.366 kr.
  Køle-fryseskab
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 279 brugere
 8. 8
  Siemens KS36VVWEP
  Score
  94/100
  God
  Fritstående køleskab
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 54 brugere
 9. 9
  Bosch KGN49XLEA
  Score
  92/100
  God
  Elgiganten.dk 9.999 kr.
  Køle-fryseskab
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 136 brugere
 10. 10
  LG GSJ961NSUZ
  Score
  92/100
  God
  Elgiganten.dk 13.197 kr.
  Amerikaner-køleskab
  Indbygget vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 75 brugere

Vejledning til køb af et køleskab

Køleskabe fås i forskellige former, størrelser og prisklasser, og de mere avancerede modeller har den nyeste teknologi, der byder på fremragende funktioner. Det medfører imidlertid også en højere pris. Der er en række ting, du skal tage med i dine overvejelser, før du køber et køleskab, så det kan godt besværliggøre opgaven. Nedenfor finder du en detaljeret liste, som kan lette dig for besværet og hjælpe dig med at vælge den rigtige.

De forskellige slags køleskabe

 • Fritstående – Du kan placere et fritstående køleskab, lige hvor du vil. Nogle modeller har dog brug for en vandtilslutning, som i så fald gerne skulle være inden for rækkevidde.
 • Integreret – Det er designet til, at man kan skjule det bag speciallavede låger, så det falder i ét med dine køkkenskabe.

Størrelse

Et køleskab er et apparat af betydelig størrelse. Derfor er det vigtigt, at du præcis ved, hvor det skal placeres, og at du kender dets nøjagtige mål, så du kan være sikker på, at det også kan stå der. Du skal også iberegne nogle ekstra centimeter på alle sider af apparatet til ventilation. De fleste almindelige køleskabe fås i bredden 50 cm, 55 cm og 60 cm, mens nogle køleskabe med frysere er bredere og måler omkring 91 cm i bredden. Højden og dybden varierer også meget, så sørg for at tjekke, om der er plads til det, hvis det skal stå under en bordplade eller mellem et par skabe.

Kapacitet

Kapacitet
Kapacitet

Kapaciteten angiver, hvor mange fødevarer køleskabet kan rumme, og det angives normalt i liter. Du bør gå efter en kapacitet, der svarer til den gennemsnitlige mængde fødevarer, du almindeligvis opbevarer i køleskabet. En model med en kapacitet på 100-150 liter er rigeligt til 2 personer, mens 150-250 liter kan betjene en almindelig husstand på 3-4 personer. En større kapacitet på 250 liter eller derover er velegnet til en stor familie. Disse angivelser er naturligvis tilnærmelsesvise og kan variere alt efter af din livsstil.

Energiklasse

Energiklasse
Energiklasse

Energiklassen for et køleskab står på energimærket, der følger med apparatet. Energiklassificeringer går fra A til G, hvor A er den mest effektive. Mange modeller har en A-klassificering, men det kan så også ses på prisen. Du vil imidlertid på længere sigt kunne spare penge med sådan et køleskab, så det opvejer det, du har betalt for det.

Køleskabene har følgende energiklassificering:

F (41%)
E (33%)
G (22%)
D (2%)
C (2%)
december 9, 2022

Energiforbrug

Energiforbrug
Energiforbrug

Køleskabe arbejder uafbrudt, og det årlige energiforbrug er angivet på energimærket, som kilowatt i timen. Gang forbrugsværdien i kWh med den almindelige pris på el i dit område, og så får du energiudgiften. Det kan dog svinge lidt alt efter, hvordan du vedligeholder dit apparat og dagligt bruger det. Hvis du åbner køleskabsdøren mange gange om dagen, slipper der en del kølig luft ud, og motoren skal bruge mere strøm på at køle det indvendige igen til den rette temperatur. Der er mange ting, der påvirker energiforbruget. Ikke desto mindre kan korrekt brug og vedligeholdelse hjælpe med at sænke driftsomkostningerne. Derudover er modeller med en invertermotor mere energieffektive.

Energiforbruget varierer fra 116 kWh til 454 kWh, hvad angår de køleskabe, der er repræsenteret i vores sammenligning. Du kan se det i følgende diagram:

december 9, 2022

Pris

Prisen på et køleskab varierer betydeligt afhængigt af modellen, og faktorer, såsom størrelse, kapacitet, diverse funktioner og energieffektivitet, påvirker i høj grad prisen. Begræns dine valgmuligheder i henhold til dit budget samt den kapacitet, du har brug for. På den måde vælger du fornuftigt og skal ikke betale ekstra for funktioner, som du alligevel ikke bruger.

Prisen på de køleskabe, der er repræsenteret i vores sammenligning, ligger på 2222 kr. for den billigste model, og op til 71499 kr. for den dyreste. Priserne er angivet i følgende diagram:

december 9, 2022

Disse er de 5 billigste køleskabe:

Køleskab Pris
2222 kr.
2349 kr.
2390 kr.
3449 kr.
3499 kr.

Forskellige slags køleskabe

Kapacitet
Energimærket hos køleskabe med fryser
 • Fransk dør (French door) – De er designet med to døre øverst, der åbnes fra midten, samt en fryseskuffe i bunden. Et køleskab af denne slags har en større kapacitet i kølerummet end i fryseren, og det har normalt en udvendig isterning- og vanddispenser.
 • Side by side – Det er bygget med to døre, der åbner fra midten, hvilket vil sige, at dørene ikke kræver så meget plads, når man åbner dem. Det er dermed et glimrende valg, hvis man ikke har så meget plads. Det er endvidere også udstyret med udvendig is- og vanddispenser.
 • Fryser øverst – Denne form for køleskab har separate døre – en til fryseren øverst og en til køleskabet under den. Det er den mere konventionelle slags, og er som regel en prisvenlig mulighed. Der er mere plads i kølerummet end i frysen, og dørene er bredere, hvilket man også lige skal være opmærksom på med hensyn til pladsen.
 • Fryser nederst – Denne slags har fryser i bunden og køleskab øverst, med separate døre hængslet på siden. Det er normalt prisvenligt, men har igen bredere døre, som fylder mere, når man åbner dem.
 • Vinkøleskab – Det er et køleskab, der udelukkende er beregnet til vin og andre drikkevarer på flaske.

Lydniveau

Lydniveau
Lydniveau

Et moderne køleskab har typisk et lydniveau på 32 dB til 47 db. Konstant minimal støj er normalt og indikerer, at apparatet fungerer, som det skal. En moderne motor bidrager dog til at reducere køleskabets støjemission, så hvis du gerne vil have et mere lydsvagt apparat, er komponenter og fremstilling af god kvalitet væsentligt afgørende. Et støjniveau på 42 dB eller derunder anses for at være lydsvagt, og støjklassificeringen for et køleskab er angivet på energimærket.

Andre ting, du skal være opmærksom på

 • Alarm – Det er en advarsel i tilfælde af, at køleskabsdøren ikke er korrekt lukket.
 • Frostfri – De mere avancerede modeller skal ikke længere afrimes manuelt, men de koster som regel mere. Ikke desto mindre er de energieffektive på grund af det automatiske afrimningssystem, der regelmæssigt sørger for, at det ophobede is/rim bliver fjernet
 • Vendbare døre – På nogle modeller kan du hængsle døren til venstre eller højre. Det er ret praktisk, eftersom du nemmere kan få det til at passe ind i køkkenindretningen.
 • Ferietilstand – Det er en praktisk funktion, som du aktiverer, når du skal være væk hjemmefra i længere tid. Det hjælper med at sænke energiforbruget, idet køleskabstemperaturen bliver sat højere, uden at det påvirker fryserens temperatur i negativ retning. En indstilling på 15 grader celsius er ideel til, at det ikke begynder at lugte.
 • Justerbare hylder – Med denne funktion kan du nemmere opbevare fødevarerne, eftersom du kan optimere rummene. Og rengøringen af køleskabet bliver også lettere. Du kan vælge mellem standardmodeller med ståltrådshylder eller mere avancerede modeller med kraftige glashylder. Glashylder er dog bedre, eftersom de beskytter maden nedenunder mod dryp eller snavs.
 • Flaskeopbevaring – Nogle køleskabe har en vinreol, hvormed du uden besvær kan afkøle dine drikkevarer.
de-DE nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430