Barbermaskine Test 2022

products 29 barbermaskiner sammenlignet
brugeranmeldelser 82.531 brugeranmeldelser
tests 14 tests

Vores test af barbermaskiner består af 29 barbermaskiner, som hver er blevet bedømt på en skala fra 0-100 på baggrund af i alt 82.531 brugeranmeldelser og 14 ekspertanmeldelser. Vores sammenligning af barbermaskiner blev sidst opdateret i August 2022.

OPDATERET:
02. august 2022

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. Den bedste barbermaskine
  1
  Philips S9987/55
  Score
  92/100
  God
  Elgiganten.dk 2.299 kr.
  Rensestation
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 2082 brugere
 2. 2
  Philips SP9860/13
  Score
  92/100
  God
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 432 brugere
 3. 3
  Panasonic ES-LV9Q
  Score
  91/100
  God
  Elgiganten.dk 2.999 kr.
  Barbermaskine
  Rensestation
  Våd og tør barbering
  Pop-up trimmer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 801 brugere
 4. 4
  Braun Series 3 310s
  Score
  90/100
  God
  Elgiganten.dk 499 kr.
  Barbermaskine
  Pop-up trimmer
  NiMH-batteri
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 16627 brugere
 5. 5
  Panasonic ES-RT67
  Score
  90/100
  God
  God pris
  Proshop.dk 479 kr.
  God pris
  God pris
  God pris
  God pris
  Barbermaskine
  Våd og tør barbering
  Pop-up trimmer
  Li-ion-batteri
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 1942 brugere
 6. 6
  Philips S7786/55
  Score
  90/100
  God
  Elgiganten.dk 1.499 kr.
  Rensestation
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 333 brugere
 7. 7
  Braun Series 8 8417S
  Score
  90/100
  God
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 257 brugere
 8. 8
  Philips S9982/55
  Score
  90/100
  God
  Barbermaskine
  Våd og tør barbering
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 241 brugere
 9. 9
  Braun Series 3 ProSkin 3040s
  Score
  89/100
  God
  Proshop.dk 590 kr.
  Barbermaskine
  Våd og tør barbering
  Pop-up trimmer
  NiMH-batteri
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 1269 brugere
 10. 10
  Panasonic ES-LV95
  Score
  89/100
  God
  Proshop.dk 3.742 kr.
  Barbermaskine
  Rensestation
  Våd og tør barbering
  Pop-up trimmer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 1053 brugere

Om vores test af barbermaskiner

Vi har sammenlignet og bedømt 29 barbermaskiner baseret på brugeranmeldelser og ekspertanmeldelser. Læs mere her om, hvordan vores bedømmelsessystem fungerer.

Købsvejledning til barbermaskiner

Medmindre du gerne vil lade dit skæg gro, er barbering en vigtig del af mænds daglige rutine. Lige fra at trimme skægget til en glatbarbering.
Der findes imidlertid en masse forskellige slags og modeller på markedet, hvad angår barbermaskiner. Det kan være forvirrende, når du skal finde en, der passer bedst til dig. Hvis du overvejer at anskaffe dig en barbermaskine, men ikke ved, hvor du skal starte, så læs denne købsvejledning:

Hvilke slags barbermaskiner

Elektriske barbermaskiner falder normalt ind under en ud af ​​to kategorier – roterende eller folie. Hvis du ikke er bekendt med forskellen på disse to, så læs endelig videre for at finde ud af det.

Roterende barbermaskiner

Roterende barbermaskiner

Roterende barbermaskiner har tre eller fire hoveder, der uden besvær bevæger sig i en cirkulær bevægelse, når du placerer dem mod din hud. Barberbladene drejer rundt under disse hoveder og barberer dine stubbe, i takt med at du flytter dem rundt i dit ansigt. Hvis du har længere skægstubbe og ikke gider barbere dig hver dag, er en roterende barbermaskine det bedste valg. Denne type barbermaskine er også bedre til mænd, der har middel til grov skægvækst og lidt hårdere hud.

Foliebarbermaskiner

Foliebarbermaskiner

Foliebarbermaskiner er lavet af en tynd, buet metalfolie, der dækker skærebladet. Når du flytter den hen over dit ansigt, skærer bladet de skægstubbe, der stikker gennem den perforerede folie. Hvis du har et kortere, tyndere skæg og gerne vil have en tæt barbering hver dag, er sådan en den bedste løsning til dig. Denne barbermaskine er også velegnet til mænd med mere sart og følsom hud, især dem, der får irriteret og brændende hud efter barbering.

Ting, du bør overveje

Våd eller tør

Du bør også overveje, om du gerne vil lave en vådbarbering eller tørbarbering.
Mange mænd foretrækker tørbarbering på grund af den hurtighed og bekvemmelighed, den tilbyder. Ulempen er dog, at du hverken kan bruge vand, skum eller væsker sammen med dem.
Nogle elektriske barbermaskiner kan imidlertid bruges til vådbarbering med barbergel eller -skum. Nogle kan man endda bruge i badet, selvom det ikke anbefales at nedsænke dem helt. Det er som regel også lettere at vedligeholde barbermaskiner til vådbarbering. Husk at læse brugsanvisningen først, inden du gør din barbermaskine våd, eftersom hver model normalt er forskellig.
Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilken en du skal vælge, findes der nogle barbermaskiner, der kan bruges til både våd- og tørbarbering. Overvej, hvordan du gerne vil barbere dig, og køb en elektrisk barbermaskine, der dækker det behov.

I vores sammenligning er 78% af barbermaskinerne til både våd- og tørbarbering.

Ja (78%)
Nej (22%)
august 11, 2022

Med ledning, batteridrevet eller genopladelig

Elektriske barbermaskiner bruger enten elektricitet, batterier eller er genopladelige. Den, du skal vælge, afhænger af din livsstil.
Hvad angår elektriske barbermaskiner med ledning, skal du sørge for, at du har en stikkontakt tæt på, når du bruger den. Ledningen kan imidlertid komme i vejen, når du barberer dig, hvilket kan være lidt irriterende.
Batteridrevne barbermaskiner er fantastiske, hvis du rejser meget og ikke gider medbringe ledningen for at oplade din barbermaskine. Men husk på, at hvis du vælger en batteridrevet barbermaskine, skal du også købe batterier i ny og næ, hvilket måske ikke lige er den mest økonomiske løsning hen ad vejen.
Genopladelige barbermaskiner er gode, hvis du skal bruge dem ofte, f.eks. i en barbersalon, hvor den gerne skulle være klar til den næste kunde. Det er også fleksibelt, at du kan barbere dig hvor som helst og når som helst uden at skulle bekymre dig, om du løber tør for batteri, da du bare kan sætte den i opladeren. Hvis du imidlertid oplader den for ofte, kan batteriets holdbarhed hæmmes. Du skal også tage barberingens varighed, samt hvor lang tid det tager at genoplade batterierne, i betragtning.

I vores sammenligning er 100% af barbermaskinerne genopladelige, hvilket er vist i følgende diagram.

Ja (100%)
august 11, 2022

Vægt og størrelse

Nogle barbermaskiner er tunge, alt afhængigt af den type batteri, de bruger. Tjek produktets vægt, før du køber det, og se om det er behageligt at bruge. Det er måske også en god idé at se på, om det er kompakt, især hvis du rejser meget. Din barbermaskine skal være noget, der nemt kan være i din bagage sammen med resten af ​​dine ejendele.

Pris

Elektriske barbermaskiner varierer i pris, og hvis de er af god kvalitet, kan de koste alt mellem 55 euro til over 300 euro. Bare fordi en elektrisk barbermaskine koster mere, betyder det ikke, at den er lavet af de bedste materialer. Du skal stadig være opmærksom på barbermaskinens kvalitet, og du kan finde mange billigere barbermaskiner, der stadig kan gøre et godt stykke arbejdet. Så lav en grundig undersøgelse og husk på, at du muligvis skal udskifte reservedelene og barberbladene, som tiden går, hvilket også er noget, du bør overveje, når du kigger på prisen.
Prisen på barbermaskinerne, som er repræsenteret i vores sammenligning, varierer fra 211 kr. for den billigste til 3742 kr. for den dyreste. Dette diagram viser prisen på de forskellige barbermaskiner.

august 11, 2022

Disse er de 5 billigste barbermaskiner i vores sammenligning.

Barbermaskine Pris
211 kr.
287 kr.
424 kr.
467 kr.
479 kr.

Rengøring og vedligeholdelse

Rengøring og vedligeholdelse

Det er en vigtig del af din barbering, at du holder din barbermaskine ren. Selvom de generelt er langtidsholdbare, kræver det også, at man passer godt på dem. Ideelt set vil du gerne have en, som du hurtigt og nemt kan vedligeholde, især hvis du har en travl hverdag og ikke bare kan sætte ekstra tid af til at rengøre din barbermaskine.
Se efter en barbermaskine, du nemt kan vedligeholde. Nogle af de mere avancerede af slagsen har endda en indbygget rense- og ladestation. Du skal bare placere barbermaskinen i den, og så renser og oplader den sig selv. Disse barbermaskiner ligger normalt på den dyre side, men hvis du ikke har tid til at rengøre din barbermaskine, er det en god investering, som vil holde din barbermaskine ren. Men husk, at du også skal købe rensevæsken eller udskifte rensepatronen, så det er også noget, du lige skal overveje prismæssigt set.

35% af barbermaskinerne har en indbygget rense- og ladestation. Disse er de 3 bedste barbermaskiner med indbygget rensestation.

Plads Billede Barbermaskine Score Vurdering Pris

Tilbehør

Nogle af de modeller, der er af høj kvalitet, har separate tilbehør, hvormed du blandt andet kan trimme dit skæg. Disse barbermaskiner er praktiske, hvis du gerne vil skifte look i ny og næ og få lidt skygge i stedet for at være glatbarberet hele tiden. Hvis din barbermaskine har en trimmer, behøver du ikke købe en separat, og dermed kan du spare på omkostningerne.

Andre funktioner

Nogle barbermaskiner har forskellige slags ekstra funktioner, som kan være ret nyttige og hjælpe dig med din barbering:

 • Bedre ydeevne – gør bladene hurtigere, så barberingen er hurtigere overstået
 • Batteristatus – en indikator for, hvornår det er tid til at genoplade eller udskifte dine batterier
 • Drejelige hoveder – tilpasser sig kurverne på hals og i ansigt, hvormed barberingen bliver nemmere
 • Løftekam – trækker skægget op, så du bliver glatbarberet
 • Dispenser med fugtighedscreme – afgiver fugtighedscreme på din hud under barberingen; ideelt til dem med følsom hud
 • Rejseetui – praktisk på rejsen
 • Design – skridsikkert greb eller behagelige indstillinger

Find ud af, om den barbermaskine, du overvejer at købe, har en af ​​disse funktioner, og hvilke andre funktioner, der er vigtige for dig og vil gøre barberingen nemmere for dig.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

caret-up caret-down Hvilken barbermaskine er den bedste?

Samlet set er den bedste barbermaskine ifølge vores sammenligning Philips S9987/55, som fik en score på 92 ud af 100. Her er en liste over de 5 bedste barbermaskiner i August 2022.
Plads Billede Barbermaskine Score Vurdering Pris

Sammenligning

caret-up caret-down Produktinformation
Philips S9987/55 Philips SP9860/13
Panasonic ES-LV9Q
Navn Philips S9987/55 Philips SP9860/13 Panasonic ES-LV9Q
Score
92
92
91
Plads Nr. 1 af 685 Nr. 1 af 685 Nr. 1 af 685
Anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.6)
2082 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.6)
432 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.5)
801 anmeldelser
Pris 2.299 kr. 1.999 kr. 2.999 kr.
caret-up caret-down Batteri
Trådløs
Driftstid 45 min
Ladetid 60 min
Batteriteknologi Li-ion
caret-up caret-down Funktioner
Pop-up trimmer
Fuldt vaskbar
Rensestation
Våd og tør barbering
caret-up caret-down Dimensioner og vægt
Højde 16,7 cm
Bredde 7,2 cm
Dybde 5,9 cm
Vægt 0,22 kg
de-DE en-GB es-ES nl-NL da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430