De 4 bedste topbetjente vaskemaskiner

products 4 produkter sammenlignet
brugeranmeldelser 135 brugeranmeldelser

Vi har sammenlignet 4 topbetjente vaskemaskiner og bedømt hver af dem fra bedst til dårligst. Vores sammenligning er baseret på 135 brugeranmeldelser.

OPDATERET:
23. januar 2023

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Mærke caret
filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. Den bedste topbetjente vaskemaskine
  1
  Electrolux EW8T6337E5
  Score
  86/100
  God
  Elgiganten.dk 5.999 kr.
  Topbetjent vaskemaskine
  7 kg vaskekapacitet
  Dampfunktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 38 brugere
 2. Billigste
  2
  Electrolux EW6T4326E3
  Score
  84/100
  Tilfredsstillende
  Elgiganten.dk 3.367 kr.
  Topbetjent vaskemaskine
  6 kg vaskekapacitet
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 44 brugere
 3. 3
  Electrolux EW6T5327G4
  Score
  84/100
  Tilfredsstillende
  Elgiganten.dk 3.747 kr.
  Topbetjent vaskemaskine
  7 kg vaskekapacitet
  Dampfunktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 39 brugere
 4. Whirlpool TDLRB7222BSEU
  Elgiganten.dk 5.499 kr.
  Topbetjent vaskemaskine
  7 kg vaskekapacitet
  Kulfri motor
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 9 brugere
 5. AEG L6TDN642G
  Udgået
  Topbetjent vaskemaskine
  6 kg vaskekapacitet
  Kulfri motor
  ★★★★★
  ★★★★★
  (5,0) 5 brugere
 6. Whirlpool TDLR6030SEU/N
  Udgået
  Topbetjent vaskemaskine
  6 kg vaskekapacitet
  ★★★★★
  ★★★★★
  (0,0) 0 brugere
 7. Whirlpool TDLR6230LEU
  Udgået
  Topbetjent vaskemaskine
  6 kg vaskekapacitet
  ★★★★★
  ★★★★★
  (0,0) 0 brugere
 8. Electrolux EW7T6336G4
  Udgået
  Topbetjent vaskemaskine
  6 kg vaskekapacitet
  Dampfunktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (0,0) 0 brugere
 9. Whirlpool TDLR6030LEU
  Udgået
  Topbetjent vaskemaskine
  6 kg vaskekapacitet
  ★★★★★
  ★★★★★
  (0,0) 0 brugere

Vejledning til køb af topbetjent vaskemaskine

Vaskemaskiner er uundværlige apparater, der letter tøjvasken i enhver husstand. Moderne vaskemaskiner er hurtige og bekvemme med praktiske funktioner inden for den nyeste teknologi. Så meget desto mere giver en topbetjent vaskemaskine yderligere komfort, når tøjet skal ind og ud af den.

Der findes en masse topbetjente vaskemaskiner på markedet, med forskellige konstruktioner og funktioner, og de har en bred vifte af priser, der kan gøre det svært for dig at vælge den rette. Nedenfor kan du læse mere om de faktorer, som vi mener du bør overveje, inden du går ud og køber en vaskemaskine.

Kapacitet

Vaskemaskine Vaskekapacitet
Vaskekapacitet

Vælg den rette tromlestørrelse, så du ikke kommer til at overbelaste maskinen. Topbetjente vaskemaskiner fås med en kapacitet på 5-8 kg, som ideelt set egner sig til en almindelig husstand. En tromlestørrelse på 9 kg eller mere er velegnet til større familier.

Følgende diagram viser kapaciteten på tværs af de 4 topbetjente vaskemaskiner, der er repræsenteret i vores sammenligning:

januar 29, 2023

Energiforbrug og energieffektivitet

Vaskemaskine energiklasse
Energiklasse

En topbetjent vaskemaskines energiforbrug afhænger af modellen. Det kommer primært an på motoren, tromlekapaciteten, centrifugeringshastigheden og vaskecyklussens varighed. Nogle modeller med indbyggede varmelegemer øger energiforbruget.
Energimærkningen for den pågældende vaskemaskine er angivet i de medfølgende specifikationer. Modeller med en højere energimærkning er med garanti mere effektive, men også dyrere. Driftsomkostningerne opvejer det imidlertid, så den på lang sigt bliver omkostningseffektivt.

Energimærkningen spænder fra A-G, hvor A er det bedste. Følgende diagram viser energimærkningen på tværs af de topbetjente vaskemaskiner.

D (50%)
E (50%)
januar 29, 2023
Vaskemaskine energiforbrug
Energiforbrug

Energiforbruget spænder fra 65 kWh til 78 kWh på tværs af de topbetjente vaskemaskiner. Følgende diagram viser de forskellige topbetjente vaskemaskiners energiforbrug:

januar 29, 2023

Hvis du er på udkig efter en energieffektiv vaskemaskine, så se nærmere på denne artikel.

Støjniveau

Vaskemaskine lydniveau
Lydniveau

Moderne topbetjente vaskemaskiner har børsteløse motorer, der er mere støjsvage end de traditionelle. Dyrere modeller har også gerne en fremragende isolering og et vibrationshæmmende system, der reducerer støjen. Støjklassen står på maskinens energimærke, og er angivet i decibel (dB). En støjklasse på 70 dB eller mindre anses for at være ekstra støjsvag, mens 71 dB til 73 dB er støjsvag, og en støjklasse på 74 dB til 77 dB har en acceptabel lyd. Det skal lige bemærkes, at topbetjente vaskemaskiner hører til den mere støjende slags, og larmer mest under centrifugeringen.

Følgende diagram viser støjniveauet på tværs af de topbetjente vaskemaskiner:

januar 29, 2023

Hvis du er på udkig efter en støjsvag vaskemaskine, så se nærmere på denne artikel.

Centrifugering

Vaskemaskine Centrifugering
Centrifugering

Centrifugeringshastigheden er en afgørende faktor; jo større den er, desto mindre tid er dit tøj om at tørre, uanset om det kommer i tørretumbleren eller hænger på tørresnoren. Hastigheden skal dog reguleres i forhold til tøjets stoftype og hvor sart det er. Af den grund er de fleste vaskemaskiner fremstillet med variabel centrifugeringshastighed. De fleste vaskemaskiner har en maksimal centrifugeringshastighed på mellem 1200 og 1600 rpm, så du skal vælge i overensstemmelse hermed, eftersom en højere centrifugeringshastighed normalt betyder et højere lydniveau, og det kan være hårdt mod tøjet.

Følgende diagram viser den maksimale centrifugeringshastighed på tværs af de topbetjente vaskemaskiner:

januar 29, 2023

Pris

Topbetjente vaskemaskiner er som regel en prisvenlig mulighed. Prisen på de topbetjente vaskemaskiner i vores sammenligning varierer fra 3367 kr. for den billigste model til 5999 kr. for den dyreste.

Priserne på de 4 topbetjente vaskemaskiner, der er repræsenteret i vores sammenligning, er vist i følgende diagram:

januar 29, 2023

Disse er de 3 billigste topbetjente vaskemaskiner:

Topbetjent vaskemaskine Pris
3367 kr.
3747 kr.
5499 kr.

Du kan finde vores liste over de bedste billige vaskemaskiner her.

Maskinens størrelse

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på apparatets nøjagtige mål, så der er plads til den, dér hvor den skal stå. Topbetjente vaskemaskiner er smallere og højere end frontbetjente vaskemaskiner, og du skal sørge for at give den lidt ekstra plads på 2,5 cm til alle sider, så den kan ventilere. Der skal også være plads oven over den, eftersom du åbner den fra toppen, så du kan for eksempel ikke stille den under en bordplade. Endvidere er nogle modeller gjort endnu mere pladsvenlige med deres slanke og kompakte design.

Andre ting, du skal være opmærksom på

 • Tromlens materiale – Den kan være lavet af rustfrit stål, porcelænsemalje eller plast. Plasttromler er mere holdbare end emalje. Tromler af rustfrit stål har dog vist sig at have den længste holdbarhed.
 • Blødgøring af vandet – Det er en teknologi, der findes i avancerede modeller, der gør vandet blødere. Det vil sige, at den hæmmer ophobning af kalk, som ellers gør maskinen mindre effektiv, hvis den ikke bliver afkalket. Således kan det også forlænge maskinens holdbarhed.
 • Børnelås – Hvis der skulle være nysgerrige børn i nærheden, forhindrer den, at de tænder, slukker og åbner vaskemaskinen, hvilket kan forårsage ulykker.
 • Intelligent funktion – De fleste avancerede topbetjente vaskemaskiner kan forbindes til WIFI eller Bluetooth, så du kan fjernstyre den. Så når du har downloadet appen på din smartphone, kan du uden besvær styre vaskeprocessen, når du ikke er hjemme. Derudover har du via appen fuld adgang til fejlfinding, vedligeholdelsesunderretninger, yderligere vaskecyklusser, som du kan downloade, med mere.
 • Sensorer – De kan måle mængden af ​​vasketøjet, så de nødvendige elementer, såsom vand og vasketid, automatisk justeres i overensstemmelse hermed. Nogle modeller har sensorer, der er beregnet til at registrere en ubalance, som maskinen så automatisk korrigerer.
 • Betjeningselementer – Modellerne kan enten have en drejeskive, elektronisk berøringsskærm eller knapper, hvilket afhænger af deres avancerede niveau.
 • Digitalt display – Et tydeligt LCD- eller LED-display viser relevant information vedrørende vaskecyklussen, såsom resterende tid, tidsforsinkelse, vandtemperatur, centrifugeringshastighed, rengøringsindikator og meget mere, afhængigt af mærket. Det er som regel noget, de mere avancerede modeller har.
 • Timer – Du kan indstille vaskeprocessens starttidspunkt til, når det bedst passer dig. På nogle maskiner kan du sætte den til at vaske efter tre, seks eller ni timer, mens mere fleksible maskiner tilbyder op til 24 timer.
 • Blød lukning af lågen – Lågen lukker stille og roligt i stedet for at smække hårdt i. Endvidere er den udstyret med en holdbar glasrude, så du nemt kan se vaskeprocessen uden at skulle åbne lågen.
 • Allergivenligt program – Det gør din vaskemaskine hygiejnisk fordelagtig, eftersom den fjerner allergener og bakterier, idet den vasker ved en højere temperatur.
 • Hurtig vask-funktion – De fleste folk kan ikke undvære denne funktion, da den løser problemer med umiddelbare vaskebehov. Den er normalt overstået på en halv time, og er velegnet til sart og let snavset tøj.
 • Selvrensende funktion – Det er en praktisk funktion i automatiske modeller, der sætter den selvrensende cyklus i gang med et tryk på en knap. Derudover kan du tilføje særlige rengøringsmidler eller tilsætningsstoffer, før du kører en rensecyklus, så den rengør endnu mere i dybden.

Sammenligning

caret-up caret-down Produktinformation
Electrolux EW8T6337E5 Electrolux EW6T4326E3
Electrolux EW6T5327G4
Navn Electrolux EW8T6337E5 Electrolux EW6T4326E3 Electrolux EW6T5327G4
Score
86
84
84
Plads Nr. 1 af 4 Nr. 2 af 4 Nr. 3 af 4
Anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.4)
38 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.3)
44 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.3)
39 anmeldelser
Pris 5.999 kr. 3.367 kr. 3.747 kr.
caret-up caret-down Energiforbrug
Energiklasse
Energiforbrug pr. 100 cykler 69 kWh 65 kWh 78 kWh
Energiforbrug pr. vaskecyklus 0,7 kWh 0,7 kWh 0,8 kWh
Elpris pr. 100 vaskecykler 176,0 kr. 165,8 kr. 198,9 kr.
Elpris pr. vaskecyklus 1,8 kr. 1,7 kr. 2,0 kr.
caret-up caret-down Vandforbrug
Vandforbrug pr. vaskecyklus 45 l 40 l 41 l
Vandpris pr. vaskecyklus 2,5 kr. 2,2 kr. 2,3 kr.
caret-up caret-down Centrifugering
Centrifugeringsklasse
Centrifugeringshastighed 1251 omdr./min 1200 omdr./min 1200 omdr./min
Restfugtighed 53 % 53 % 53 %
caret-up caret-down Egenskaber
Kapacitet 7 kg 6 kg 7 kg
Motortype Kulfri motor
Indvendig belysning
AquaStop
Tromlerensningsprogram
Timer-funktion
Dampfunktion
Automatisk dosering
WiFi-styring
Varighed Eco-program 205 min 197 min 205 min
Lydniveau 79 dB 78 dB 77 dB
Lydniveauklasse C C C
caret-up caret-down Dimensioner og vægt
Højde 89,0 cm 89,0 cm 89,0 cm
Bredde 40,0 cm 40,0 cm 40,0 cm
Dybde 60,0 cm 60,0 cm 60,0 cm
Vægt 61,0 kg 58,0 kg 58,0 kg
de-DE nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430