Benzin-Plæneklipper Test 2022

products 4 benzin-plæneklippere sammenlignet
brugeranmeldelser 335 brugeranmeldelser

Hvilken en er den bedste benzindrevet plæneklipper? Vi har sammenlignet 4 benzin-plæneklippere baseret på 335 brugeranmeldelser, og har rangeret dem alle fra bedst til værst. Vores sammenligning af benzindrevne plæneklippere blev sidst opdateret i 2022.

OPDATERET:
02. august 2022

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Type caret
filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. Bedste benzin-plæneklipper
  1
  Stiga Combi 48 SQ
  Score
  90/100
  God
  Coop.dk 2.299 kr.
  Benzin plæneklipper
  1200 m² plæneareal
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 218 brugere
 2. 2
  Grouw 510 2i1
  Score
  90/100
  God
  Coop.dk 1.199 kr.
  Benzin plæneklipper
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 18 brugere
 3. 3
  Stiga Multiclip 47 S
  Score
  88/100
  God
  Benzin plæneklipper
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 23 brugere
 4. 4
  AL-KO Comfort 51.0 SP-A
  Score
  86/100
  God
  Coop.dk 2.499 kr.
  Benzin plæneklipper
  1800 m² plæneareal
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 76 brugere

Vejledning til køb af benzindrevet plæneklipper

De mest kraftfulde plæneklippere er dem, der er udstyret med pålidelige 4-takts eller 2-takts motorer, der kører på benzin. Disse benzindrevne modeller er designet således, at de effektivt kan håndtere store plæner med mere udfordrende terræn og nå meget længere end de elektriske eller ledningsløse modeller. De kan hurtigt og problemfrit slå brede områder med tykkere græs og buske. Disse kraftige maskiner er holdbart lavet med et robust ståldæk og har normalt fire hjul, der giver nem fremdrift. Benzindrevne plæneklippere er dog også den mest støjende type.

Benzindrevne plæneklippere fås i forskellige modeller og størrelser. Det kan være en vanskelig opgave, når man skal ud og vælge den rigtige benzindrevne plæneklipper blandt alle de modeller med forskellige funktioner og byggekvalitet, der findes. For at indsnævre dine valgmuligheder skal du finde ud af, hvilke specifikke krav din græsplæne har såvel som hvad du selv foretrækker. For at hjælpe dig med processen har vi lavet en liste over de vigtigste funktioner, du skal kigge efter hos en benzindrevet plæneklipper.

Sammenligning af specifikationer

august 11, 2022

Pris

Prisen er et vigtigt spørgsmål for de fleste mennesker. Så hvis du gerne vil have noget godt for pengene, kan du vælge en velbygget, funktionel model, der er udstyret med de rigtige funktioner til din græsplæne. Priserne for benzindrevne plæneklipperne i vores sammenligning varierer fra 1199 kr. til 2499 kr.

Følgende diagram viser priserne for benzindrevne plæneklippere sammenlignet med alle typer plæneklippere.

august 11, 2022

Startmetode

 • Rekylstart – en praktisk funktion, hvormed du starter maskinen, idet du trækker i en snor med betydelig kraft ved hjælp af et håndtag.
 • Elektrisk start – en funktion, hvormed du nemt kan starte maskinen med et tryk på en knap. Nogle avancerede modeller har en elektrisk nøglestart, som giver mere sikkerhed og tryghed.

Effekt

En mere krævende græsplæne har brug for en enhed med en højere nominel effekt, der kan få arbejdet klaret på den mest effektive måde. Effekten i benzindrevne plæneklippere varierer fra 2100 watt til 2200 watt.

Disse er de 3 mest kraftfulde benzindrevne plæneklippere.

Benzin-plæneklipper Effekt
2200 Watt
2100 Watt

Plæneområde

Det omtrentlige plæneareal, som den pågældende benzindrevet plæneklipper er beregnet til, er en vigtig faktor, når man skal bestemme den rigtige klippebredde samt størrelsen på græsopsamleren. Den anbefalede maksimale græsplænestørrelse varierer fra 500 m² til 1200 m². Du kan se fordelingen vedrørende den anbefalede maksimale græsplænestørrelse i diagrammet nedenfor.

august 11, 2022

Disse er de 3 benzindrevne plæneklippere, der er egnet til den maksimale plænestørrelse.

Benzin-plæneklippere Plænestørrelse
1800 m²
1200 m²

Klippebredde

En større klippebredde giver dig mulighed for at slå et bredere område på én gang og få arbejdet gjort hurtigere. Ikke desto mindre bør den passe til størrelsen på din græsplæne uden at kompromittere maskinens manøvredygtighed eller dens evne til at klippe kanter og hjørner. Den ideelle klippebredde til mellemstore til store plæner varierer fra 39 – 53 cm.

Græsopsamler

Græsopsamleren kan enten være lavet af solid plast, stof/net eller en stofpose med et solidt låg. Den ideelle størrelse vil være stor nok til at samle så meget græs som muligt på én gang, uden at den bliver for tung at bære, når den er fuld. Græsopsamlerens kapacitet varierer fra 20 til 50 liter.

Bioklip-funktion

Hvis man ikke har lyst til at samle det afklippede græs i en beholder, kan de fleste plæneklippere snitte afskåret græs til bittesmå stykker, som dermed nedbrydes og gøder plænen, hvilket beriger jorden og giver en sund græsvækst.

Klippehøjde

Du kan nemt justere klippehøjden på de fleste benzindrevne plæneklippere. De har normalt 5 højdeindstillinger fra 25 mm til 70 mm. Derudover kan visse cylinder-modeller klippe helt ned til 5 mm.

Andre faktorer

 • Støj – en motor af god kvalitet har et lavere støjniveau.
 • Brændstoftankens kapacitet – en stor tank kan køre i længere tid, uden at den ofte skal fyldes op.
 • Kobling til klingebremse – en praktisk funktion, der giver dig mulighed for at stoppe klingen i stedet for motoren, når du gerne vil holde en kort pause.
 • Opbevaring – eftersom de benzindrevne modeller er større end andre typer, vil de modeller med bøjelige dele bedre kunne passe ind i små opbevaringsrum.

Sammenligning

caret-up caret-down Produktinformation
Stiga Combi 48 SQ Grouw 510 2i1
Stiga Multiclip 47 S
Navn Stiga Combi 48 SQ Grouw 510 2i1 Stiga Multiclip 47 S
Score
90
90
88
Plads Nr. 4 af 27 Nr. 6 af 27 Nr. 15 af 27
Anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.5)
218 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.7)
18 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.6)
23 anmeldelser
Pris 2.299 kr. 1.199 kr. 1.855 kr.
caret-up caret-down Drev
Type
Effekt 2200 w
Effekt i HK
Benzintank kapacitet
caret-up caret-down Klippeegenskaber
Klippebredde 51 cm
Plæneareal 1200 m²
Min. klippehøjde
Maks. klippehøjde
Antal indstillinger for klippehøjde
Maks. lydstyrke 97 dB
Græsopsamler
Opsamler volumen
Selvkørende
Sammenklappeligt håndtag
Skjoldmateriale
caret-up caret-down Dimensioner og vægt
Højde
Bredde
Dybde
Vægt
de-DE nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430