De 4 bedste batteridrevne plæneklippere

products 4 produkter sammenlignet
brugeranmeldelser 7.902 brugeranmeldelser

Hvilken batteridrevet plæneklipper er den bedste? Vi har sammenlignet 4 batteridrevne plæneklippere og har fundet den bedste. Vores sammenligning er baseret på 7.902 brugeranmeldelser.

OPDATERET:
23. januar 2023

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Type caret
filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. Bedste batteri-plæneklipper
  1
  Bosch Citymower 18-300
  Score
  90/100
  God
  Proshop.dk 2.127 kr.
  Akku-plæneklipper
  350 m² plæneareal
  Inkluderet batterier: 1
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 3174 brugere
 2. 2
  Einhell GE-CM 36/36 Li
  Score
  90/100
  God
  Akku-plæneklipper
  400 m² plæneareal
  Inkluderet batterier: 2
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 718 brugere
 3. 3
  Kärcher LMO 18-33
  Score
  90/100
  God
  Proshop.dk 2.152 kr.
  Akku-plæneklipper
  250 m² plæneareal
  Inkluderet batterier: 1
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 243 brugere
 4. 4
  Einhell GE-CM 43 Li M
  Score
  86/100
  God
  Akku-plæneklipper
  600 m² plæneareal
  Inkluderet batterier: 2
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 3323 brugere
 5. Wolf Garten Lycos 40/400 M
  Udgået
  Akku-plæneklipper
  500 m² plæneareal
  Inkluderet batterier: 1
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 81 brugere
 6. AL-KO EnergyFlex Moweo 3.85 Li
  Udgået
  Akku-plæneklipper
  250 m² plæneareal
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 100 brugere
 7. AL-KO EasyFlex 34.8 Li
  Udgået
  Akku-plæneklipper
  200 m² plæneareal
  Inkluderet batterier: 2
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 263 brugere
 8. Stiga Combi 340e
  Udgået
  Akku-plæneklipper
  450 m² plæneareal
  Inkluderet batterier: 1
  ★★★★★
  ★★★★★
  (0,0) 0 brugere

Vejledning til køb af en batteridrevet plæneklipper

Leder du efter en ny batteridrevet plæneklipper, men ved du ikke, hvilken en du skal vælge? I denne købsvejledning kan du læse mere om, hvad du skal kigge efter, når du skal ud og købe en batteridrevet plæneklipper.

Sammenligning af specifikationer

januar 29, 2023

De forskellige slags batteridrevne plæneklippere

Har du en jævn og ensartet græsplæne, eller er den grov og ujævn nogle steder? Hvor ofte har du til hensigt at slå din græsplæne? Hvis du tager disse ting i betragtning, kan du hurtigt finde ud af, hvilken type plæneklipper du skal anskaffe dig.

Håndplæneklippere/håndskubbere

Håndskubbere er normalt manuelle, hvilket betyder, at de ikke har en motoriseret kapacitet, hvormed de selv kan køre over din græsplæne. Du skal gøre det meste af arbejdet selv ved at skubbe plæneklipperen derhen, hvor græsset skal trimmes.
Det er dog nemmere at køre rundt med dem, da de som regel er lettere end andre plæneklippere. De er også mere prisvenlige og kræver færre reparationer.
Ulempen ved en håndplæneklipper er, at den fungerer bedst på græs, der allerede er velholdt. Hvis du ikke slår græsset så ofte, så det når at vokse sig højt, vil plæneklipperen ikke kunne klippe det særligt godt. I det tilfælde er det nok bedst, at du vælger en anden type plæneklipper, eller laver en fast tidsplan til, hvornår du skal slå din græsplæne.

Selvkørende plæneklipper

Med en selvkørende plæneklipper kan du spare masser af tid og energi. Du behøver nemlig ikke at anstrenge dig så meget med at skubbe den hen over plænen, selvom jorden er ujævn. Den har større baghjul, hvilket gør, at du bedre kan køre rundt med den. Og den kan også uden besvær klippe tykt og langt græs.
En af de ulemper, som de fleste imidlertid overser, er, hvor tunge selvkørende plæneklippere er. Det kan være en udfordring at skubbe rundt på den med dens batteripakke og selve fremdriftssystemet, selvom den primært kan køre selv. En anden ulempe, som i og for sig er en sikkerhedsfunktion, er, at plæneklipperen slukker, når du slipper styret. Hvilket kan resultere i, at du starter og går i stå flere gange.

Robotplæneklipper

Hvis du gerne vil opretholde græsset i en bestemt højde, er en robotplæneklipper det bedste redskab til opgaven. Den aflaster dig, så du selv slipper for at skulle udføre den manuelle græsslåning regelmæssigt, og dermed kan bruge din tid og energi på andre ting.
Robotplæneklippere er imidlertid dyre, da de er ret nye på markedet. Det er nok også nødvendigt, at robotplæneklipperen kører et par gange over plænen, før du kan se resultaterne. Robotplæneklippere har heller ikke et fast mønster, hvormed de trimmer græsset – de gør det ofte tilfældigt, hvilket kan føre til nogle oversete steder.
Du kan se vores sammenligning af robotplæneklippere her.

Ting, du skal overveje, før du køber en batteridrevet plæneklipper

Batteridriftstid

Batteri-plæneklipper Batteridriftstid

Batteridrevne plæneklippere kører normalt mellem 35 minutter til en time. Hvis du har en lille græsplæne, burde du kunne slå hele græsplænen uden at skulle skifte eller genoplade batterierne. Hvis du har en større græsplæne, skal du nok investere i et ekstra sæt batterier, så du kan fortsætte græsslåningen, indtil du er færdig.

De fleste batteridrevne plæneklippere angiver den maksimale plænestørrelse, de er egnet til.

Disse er de 3 batteridrevne plæneklippere med den største anbefalede plænestørrelse.

Batteri-plæneklipper Plænestørrelse
600 m²
400 m²
350 m²

Disse er de 3 batteridrevne plæneklippere med den mindste anbefalede plænestørrelse.

Batteri-plæneklipper Plænestørrelse
250 m²
350 m²
400 m²

Strøm

Før du køber en batteridrevet plæneklipper, skal du tjekke, hvilken slags batterier den har. Jo højere spænding, jo mere effekt giver den. Jo mere effekt din batteridrevet plæneklipper har, jo bedre kan den udføre opgaven.
Større betyder imidlertid ikke altid bedre. Det er vigtigt at bemærke, at en højere spænding normalt betyder større batterier, en tungere plæneklipper og en højere pris. Afgør, hvor meget batteri du skal bruge for at slå græsset, og køb den, der passer til dine behov.

Følgende diagram viser de forskellige batteridrevne plæneklipperes spænding.

januar 29, 2023

Justering af klippehøjde

På flere plæneklippere kan du justere deres dækhøjde, så du kan klippe græsset i forskellige længder. Se efter en plæneklipper med et let justeringssystem. Nogle af dem har en løftestang, der på én gang hæver dækket på alle hjul.

Den laveste klippehøjde er typisk 25 mm på en batteridrevet plæneklipper, og den maksimale klippehøjde er typisk 75 mm.

Klippebredde

Batteri plæneklipper klippebredde

Ældre modeller plejede at have smallere klippebredder, hvilket kunne være udfordrende, hvis man havde en stor græsplæne. Nu til dags har de nyere modeller imidlertid et bredere klippeområde, så du skal gå færre gange frem og tilbage hen over plænen for at få klaret opgaven, og du bliver således hurtigere færdig.
Disse er de 3 batteridrevne plæneklippere med den bredeste klippebredde.

Batteri plæneklipper Klippebredde
43 cm
36 cm
34 cm

I diagrammet forneden kan du se de forskellige batteridrevne plæneklipperes klippebredde.

januar 29, 2023

Hvor meget vejer en batteridrevet plæneklipper

Batteridrevne plæneklippere vejer ofte meget mindre end de benzindrevne. De består også af holdbare materialer uden at være lige så tunge som dem, der er lavet af metal. Hvis du køber en selvkørende plæneklipper, så husk, at den normalt er tungere end en håndplæneklipper. Køb den, der fungerer bedst for dig og kan hjælpe dig med at slå græsset på en effektiv måde.

Den letteste batteridrevet plæneklipper vejer 10 kg, hvorimod den tungeste model vejer 20 kg.

Græsafklip

Rasenmäher Grasschnitt

Når plæneklipperen har slået græsset, er der tre muligheder vedrørende græsafklippet: bioklip, side-/bagudledning og opsamlingspose. Nogle plæneklippere tilbyder dig alle tre muligheder, mens andre kun giver dig en eller to af dem.
Hvis du foretrækker en opsamlingspose, skal du først tjekke, hvor stor posen er og hvor meget græsafklip den kan indeholde. Jo større din græsplæne er, jo større skal posen være, så du ikke skal tømme den hele tiden.

100% af plæneklipperne har en opsamlingspose. Posens gennemsnitlige kapacitet er 42 liter, men varierer mellem 30 liter og 63 liter alt efter modellen.

Komfort og brugervenlighed

Det kan være trættende, hvis du konstant skal holde på plæneklipperens styr i lang tid, ​​især hvis du har en stor have. Køb en plæneklipper med polstring i styret og ergonomiske funktioner. Du kan måske endda få en, der har forskellige placeringsmuligheder til hænderne.
Du skal også sørge for, at den batteridrevet plæneklipper er brugervenlig. Se, om du nemt kan justere højden på skærebladene, og om det er nemt at isætte og tage batteriet ud. Det er også godt, hvis den har en indikator til batteriopladningen, så du ved, hvornår du skal udskifte batterierne eller oplade dem.

Opbevaring

Nogle batteridrevne plæneklippere har et foldeligt styr, så du nemt kan få plads til den, hvis du har et lille skur. Hvis du har en mindre have, så overvej at købe en mindre plæneklipper, så den ikke fylder så meget.

Sikkerhedsfunktioner

De fleste plæneklippere har en sikkerhedsfunktion, der forhindrer dem i at køre, når du ikke holder på den. Normalt er det i form af en sikkerhedsstang på styret, som du skal holde om, mens du bruger plæneklipperen. Se, om du nemt kan holde den på plads, for hvis den kræver et stramt greb, kan du godt blive træt i hænderne.

Hvorfor du bør overveje at anskaffe dig en batteridrevet plæneklipper

Teknologien udvikler sig fortsat, hvormed redskaber og maskiner gør et mere krævende stykke arbejde for dem, der har brug for det. Ledningsfrie og batteridrevne redskaber er blevet overordentligt forbedret gennem årene, og de er nu endnu mere kraftfulde og kan køre længere på en enkelt opladning.
Især batteridrevne plæneklippere er ved at blive endnu mere populære hos folk med store for- eller baghaver. Udover at være mere bekvemme i brug er de også mere miljøvenlige. Hvis du har haft en benzindrevet plæneklipper i rigtig lang tid og synes, det er på tide til en forandring, så overvej at gå over til en batteridrevet plæneklipper.

Sammenligning

caret-up caret-down Produktinformation
Bosch Citymower 18-300 Einhell GE-CM 36/36 Li
Kärcher LMO 18-33
Navn Bosch Citymower 18-300 Einhell GE-CM 36/36 Li Kärcher LMO 18-33
Score
90
90
90
Plads Nr. 1 af 21 Nr. 3 af 21 Nr. 5 af 21
Anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.5)
3174 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.5)
718 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.5)
243 anmeldelser
Pris 2.127 kr. 2.382 kr. 2.152 kr.
caret-up caret-down Drev
Type Akku-plæneklipper Akku-plæneklipper Akku-plæneklipper
Ladetid 60 min 143 min
Antal batterier 1 2 1
Batteritype Li-ion Li-ion Li-ion
Batterikapacitet 4,0 Ah 4,0 Ah 5,0 Ah
Batterispænding 18 V 18 V 18 V
caret-up caret-down Klippeegenskaber
Klippebredde 34 cm 36 cm 33 cm
Græsplæne areal 350 m² 400 m² 250 m²
Min. klippehøjde 30 mm 25 mm 35 mm
Maks. klippehøjde 70 mm 75 mm 65 mm
Antal indstillinger for klippehøjde 3 6 4
Maks. lydstyrke 96 dB
Græsopsamler
Opsamler volumen 30 l 40 l 35 l
Selvkørende
Sammenklappeligt håndtag
Skjoldmateriale Plastik Plastik Plastik
caret-up caret-down Dimensioner og vægt
Højde 105,0 cm 39,0 cm 125,1 cm
Bredde 35,0 cm 49,0 cm 37,1 cm
Dybde 108,0 cm 77,0 cm 99,2 cm
Vægt 9,9 kg 19,5 kg 11,3 kg
de-DE nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430