De 10 bedste fuldautomatiske kaffemaskiner

products 30 produkter sammenlignet
brugeranmeldelser 135.957 brugeranmeldelser
tests 13 tests

Vi har fundet de bedste fuldautomatiske kaffemaskiner på grundlag af 135.957 brugeranmeldelser og 13 testresultater. Vi har sammenlignet 30 fuldautomatiske kaffemaskiner og bedømt dem alle fra bedst til værst. Vores liste blev sidst opdateret i 2023.

OPDATERET:
23. januar 2023

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Mærke caret
filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. Den bedste
  1
  Siemens TQ707R03
  Score
  96/100
  Meget god
  Elgiganten.dk 11.999 kr.
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  App-styring
  Mælkeskummer
  Kaffekandefunktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,8) 146 brugere
 2. 2
  DeLonghi ECAM 356.57.B
  Score
  94/100
  God
  Proshop.dk 4.482 kr.
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  Kaffekandefunktion
  15 bar tryk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 462 brugere
 3. 3
  Philips EP5444/50
  Score
  94/100
  God
  Elgiganten.dk 6.499 kr.
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  15 bar tryk
  TFT farvedisplay
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 177 brugere
 4. 4
  Siemens TI921309RW
  Score
  94/100
  God
  Elgiganten.dk 9.999 kr.
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  19 bar tryk
  TFT farvedisplay
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 64 brugere
 5. 5
  DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM650.55.MS
  Score
  94/100
  God
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  App-styring
  Mælkeskummer
  Kaffekandefunktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 63 brugere
 6. 6
  DeLonghi ECAM 350.55
  Score
  93/100
  God
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  15 bar tryk
  LCD-Display
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 3616 brugere
 7. 7
  DeLonghi ECAM 22.110.B
  3 farver
  Score
  92/100
  God
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  15 bar tryk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 45456 brugere
 8. 8
  DeLonghi Dinamica Plus ECAM 370.95.T
  Score
  92/100
  God
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  App-styring
  Mælkeskummer
  Kaffekandefunktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 3387 brugere
 9. 9
  DeLonghi Eletta ECAM 44.660.B
  Score
  92/100
  God
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  15 bar tryk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 2015 brugere
 10. 10
  DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B
  3 farver
  Score
  92/100
  God
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  15 bar tryk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 1687 brugere

Vejledning til køb af fuldautomatisk kaffemaskine

Fuldautomatisk kaffemaskine
Fuldautomatisk kaffemaskine

Der er ikke noget mere tilfredsstillende end at vågne op til en dampende kop af din yndlingskaffe. Men det kan være svært at finde tid til at lave en kop kaffe med alt det, man også skal nå om morgenen, inden man går hjemmefra. Du kan selvfølgelig købe en kaffe med på vejen, men det er jo også dyrt i længden.

Vi har en bedre løsning – en fuldautomatisk kaffemaskine, der klarer det forberedende arbejde for dig. På den måde kan du få din yndlingskaffe derhjemme med et tryk på en knap. En fuldautomatisk kaffemaskine ordner det hele, lige fra at male bønnerne til at stampe den malede kaffe, opvarme den rigtige mængde vand til brygningen og endda skumme mælken. Du har også mulighed for at tilpasse styrken, vandmængden og andre parametre for din kaffe, eller blot vælge blandt en række forprogrammerede drikkevarer.

Det kan være overvældende at skulle vælge mellem alle de tilgængelige muligheder på markedet. I denne købsvejledning kommer vi med en detaljeret oversigt over alle de vigtige funktioner, så du nemmere kan finde den rigtige maskine, der passer til dine behov. Lad os komme i gang!

Størrelse

Først skal du sikre dig, at der er plads til maskinen i dit køkken. Avancerede fuldautomatiske kaffemaskiner fås med en integreret kværn, så de er umiddelbart større. De har også et låg, man åbner i toppen, så det skal der også være plads til. Der findes også mere kompakte modeller, der passer til mindre køkkener. Så det er en god idé, at du måler højden, bredden og dybden på ​​det sted, hvor du gerne vil placere din kaffemaskine og indskrænke dine valg i overensstemmelse hermed.

Kapacitet

Fuldautomatisk kaffemaskine bønnebeholder

Dernæst skal du overveje maskinens kapacitet. Vandbeholderens og bønnetragtens kapacitet angiver, hvor mange kopper kaffe de kan lave på én gang. Vandbeholderne fås i forskellige størrelser, lige fra 1,1 til 2,4 liter, hvilket svarer til 6-12 almindelige kopper. Du skal dog også bruge lidt mere vand til at skylle maskinen automatisk, når du tænder og slukker den.

Bønnetragte rummer typisk 120 til 500 gram ristede kaffebønner, og 250 g vil være rigeligt til to personer. Endvidere har nogle maskiner to bønnetragte, så man kan vælge mellem kaffe med forskellig smag. Du kan beslutte dig for den rigtige kapacitet ud fra, hvor meget kaffe du drikker til dagligt.

Pris

Hvad angår prisen på en fuldautomatisk kaffemaskine, får du typisk, hvad du betaler for. Det betyder dog ikke, at den dyreste model er det rette valg til dig. Avancerede kaffemaskiner yder normalt bedre og er udstyret med avancerede funktioner, der gør dem ekstra bekvemme. Faktisk fås nogle alt-i-én-modeller med en kværn og mælkeskummer. Når det er sagt, hvis du ikke har brug for smarte funktioner, kan du klare dig fint med en simpel maskine. Husk, at den bedste fuldautomatiske kaffemaskine til dig er den, der opfylder dine behov og passer til dit budget.

Den billigste fuldautomatiske kaffemaskine på vores liste er Melitta Caffeo Solo til 1849 kr., mens den dyreste er Siemens EQ9+ S700 TI9573X9RW til 12998 kr.

Her kan du se prisen på de forskellige fuldautomatiske kaffemaskiner.

januar 29, 2023

Disse er de 5 billigste fuldautomatiske kaffemaskiner på vores liste.

Fuldautomatisk kaffemaskine Pris
1849 kr.
2436 kr.
2499 kr.
2626 kr.
2818 kr.

Støjniveau

Det er vigtigt for mange mennesker, hvor meget støj en kaffemaskine laver. Hvis du gerne vil have en alt-i-en-model, skal du være opmærksom på, at den vil støje mere på grund af kværnen. Ikke desto mindre er avancerede maskiner lavet af materialer af høj kvalitet og har et vibrationshæmmende system samt optimeret støjisolering. Endvidere larmer modeller med keramiske kværne ofte mindre.

Nogle mærker angiver støjniveauet på deres kaffemaskiner, mens andre ikke gør det, så det er bedst, at du læser nogle anmeldelser først, inden du køber en.

Typer af kværne

 • Flade kværnblade – består af to ringformede kværnblade, der er vandret parallelle med hinanden og har vinklede tænder. De roterer og maler bønnerne, mens de skubber den malede kaffe ud. Afstanden mellem de to blade bestemmer malingens størrelse. De er også mere støjende i drift.
 • Koniske kværnblade – maler bønnerne lodret med en cirkulær hul ring med vinklede tænder på det ydre kværnblad. Det indvendige kværnblad ligner en omvendt kegle, der også har vinklede tænder. Ved hjælp af tyngdekraften transporterer de den malede kaffe gennem hullet i bunden. De giver dig bedre kontrol over malingen og arbejder med minimal varme og lyd. Derudover er de billigere end kværne med flade kværnblade.

Kværnens materiale

 • Keramiske kværne – leder ikke varme, uanset hvor meget du bruger dem. Det forhindrer, at kaffebønnerne absorberer varme, og de bevarer dermed deres smag. Alt efter deres konstruktion støjer de heller ikke så meget. De holder længere end andre typer og bevarer deres skarphed gennem hele deres driftstid. De er dog ret følsomme over for hårde stød og kan revne eller gå i stykker.
 • Kværne i rustfrit stål – er mere holdbare, eftersom de er designet til mere krævende opgaver. De maler kaffen i en ensartet størrelse og er i starten skarpere end keramiske blade. Men de mister deres skarphed hurtigere end keramiske blade.

Automatisk mælkeskummer

En automatisk mælkeskummer er et must til cappuccino, latte og flat whites. Der findes to slags automatiske mælkeskummere:

 • Automatisk mælkerørsystem – et system, der har et aftageligt rør forbundet til maskinens tud, mens den anden ende er placeret i en separat mælkebeholder. Du skal blot vælge, hvordan mælken skal laves, og så fylder maskinen automatisk din kop i henhold til indstillingen. Du bliver dog nødt til at skille den ad efter hver brug for at gøre den ren. Du skal også aktivere skylleprogrammet.
 • Integreret mælketanksystem – bruger en mælkekande med en indbygget skummemekanisme og en dyse, som mælken kommer ud af. Du kan nemt indsætte den i maskinen ved hjælp af den dertil hørende tilslutningsindgang og vælge din drik med et tryk på en knap. Det er vigtigt, at du kører den automatiske skyllefunktion hver efter brug for at rense mælkesystemet. Nogle maskiner har også en “rens mig”-funktion, som er integreret i mælkebeholderen dæksel og kan aktiveres med knappen.

Andre vigtige ting

Fuldautomatisk kaffemaskine touchscreen

 • Hukommelsesfunktion – de fleste modeller tilbyder forudindstillede valgmuligheder, hvormed du kan gemme dine tilpassede drikkevarer, så du ikke behøver at gennemgå den samme proces hver gang. Således får du din yndlingsdrink med et tryk på en knap. Det er forskelligt, hvor mange indstillinger eller forudindstillede drikke modellerne har, så vælg en efter dine behov.
 • Justering af kværnindstillingen – kværnindstillingerne varierer fra model til model. Det er bedst at vælge en maskine med mindre intervaller, så du får mere præcision og en aromatisk kop kaffe.
 • Pulverskakt – fungerer som en omvej til pulverkaffe, hvis du løber tør for bønner. Du kan også bruge den til at lave koffeinfri kaffe.
 • Vandbeholder – det er nemmere at vedligeholde og gøre en aftagelig vandbeholder ren.
 • Dobbelt kogemekanisme – giver dig mulighed for at brygge din kaffe og skumme din mælk samtidigt for at fremskynde processen.
 • Programmer til automatisk afkalkning og skylning – en standardfunktion i avancerede maskiner. De fleste maskiner aktiverer deres skylleprogram, når de tændes eller slukkes. Således er det nemmere at vedligeholde maskinen.
 • Wi-Fi/Bluetooth-forbindelse – smarte apparater er ved at blive mere almindelige. De fleste fuldautomatiske bønne-til-kop kaffemaskiner kan oprette forbindelse til Wi-Fi, så du kan styre dem med en app på din telefon. Således kan du tilberede din kaffe når som helst og hvor som helst ved hjælp af Wi-Fi eller inden for en anselig afstand ved hjælp af en Bluetooth-forbindelse. Således bliver eventuel fejlfinding også nemmere, idet du kan få tips, vedligeholdelsesunderretninger og meget mere.
 • Mælkekande – holder den rigtige temperatur på din mælk, så den får den perfekte tekstur. De fleste kan rumme omkring 1 liter mælk og er aftagelige, så du kan opbevare dem i køleskabet. Man kan få skummemekanismen med en selvrensende funktion, men selve kanden skal rengøres manuelt.
 • Berøringsskærm med LED-farver – størrelsen på skærmen varierer på de forskellige modeller, men den bør stadig tydeligt vise de forskellige ikoner og være intuitiv i brug. Den skal også have berøringsknapper, så den er nem at navigere rundt på.
 • Auto-startfunktion – forvarmer maskinen på det programmerede tidspunkt.
 • Dobbelt bønnetragt – giver dig den fordel, at du kan skifte fra en kaffesmag til en anden uden at skulle tømme og rense tragten. De skal være hermetisk forseglet for at kunne holde bønnerne friske.
 • Vandfilter – brug af rent vand vil give dig den bedste kaffesmag, så et filtreringsprodukt af god kvalitet er et must. Det hjælper med at vedligeholde maskinen korrekt og beskytter den mod ophobning af kalk, som hurtigt kan forringe maskinens drift og kompromittere kaffens kvalitet. Hvis du bor i et område med hårdt vand, er det bedst, at du vælger en maskine, hvor du kan justere vandets hårdhed.
 • Højdejusterbar kaffetud – således kan du nemt gøre plads til koppen ved at skubbe kaffetuden op og ned. De fleste modeller kan justeres fra 135 mm til 145 mm. Vælger du en maskine, der har dobbelt tud, kan du lave to kopper på én gang. Endvidere får kaffetude med LED-lys maskinen til at se mere elegant ud.
 • Varmtvandsfunktion – de fleste modeller har en særlig tud, der lukker varmt vand ud til te og infusioner.

Sammenligning

caret-up caret-down Produktinformation
Siemens TQ707R03 DeLonghi ECAM 356.57.B
Philips EP5444/50
Navn Siemens TQ707R03 DeLonghi ECAM 356.57.B Philips EP5444/50
Score
96
94
94
Plads Nr. 1 af 59 Nr. 2 af 59 Nr. 3 af 59
Anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.8)
146 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.7)
462 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.7)
177 anmeldelser
Pris 11.999 kr. 4.482 kr. 6.499 kr.
caret-up caret-down Tekniske egenskaber
Type Fuldautomatisk kaffemaskine Fuldautomatisk kaffemaskine Fuldautomatisk kaffemaskine
Effekt 1500 w 1450 w 1500 w
Vandtank kapacitet 2,4 l 1,8 l 1,8 l
Pumpetryk 19 bar 15 bar 15 bar
Maksimal kophøjde 13,5 cm 14,5 cm
Enhedens materiale Rustfrit stål Plastik Plastik
caret-up caret-down Kaffekværn
Integreret kværn
Bønnebeholder kapacitet 350 g 300 g 275 g
Kværnens materiale Keramik Rustfrit stål Keramik
Antal maleindstillinger 6 13 12
Kværntype Konisk kværn
To bønnebeholdere
caret-up caret-down Mælkeskummer
Mælkeskummer
Mælkebeholder
Mælkebeholder kapacitet 0,7 l 0,6 l 0,26 l
caret-up caret-down Kaffebrygning
Kan anvende formalet kaffe
Aftagelig vandtank
Indstilling af kaffemængde
Indstilling af bryggetemperatur
caret-up caret-down Funktioner
App styring
Afkalkningsprogram
Rengøringsprogram
Auto-sluk
Display
Display teknologi TFT farvedisplay LCD-Display TFT farvedisplay
2-kopper funktion
Kaffekande-funktion
Vandfilter
caret-up caret-down Dimensioner og vægt
Højde 38,0 cm 34,8 cm 37,2 cm
Bredde 30,9 cm 23,6 cm 24,6 cm
Dybde 46,7 cm 42,9 cm 43,3 cm
Vægt 7,1 kg 9,8 kg 8,0 kg
de-DE en-GB es-ES it-IT nl-NL da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430