De 10 bedste semi-automatiske espressomaskiner

products 29 produkter sammenlignet
brugeranmeldelser 58.836 brugeranmeldelser
tests 38 tests

Vores sammenligning af består af 29 semi-automatiske espressomaskiner, som hver har fået en score fra 0-100. Vores sammenligning er baseret på i alt 58.836 brugeranmeldelser og 38 testresultater.

OPDATERET:
23. januar 2023

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Mærke caret
filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. Den bedste semi-automatiske espressomaskine
  1
  Sage The Barista Pro SES878
  2 farver
  Score
  93/100
  God
  Semiautomatisk espressomaskine
  Indbygget kværn
  Mælkeskummer
  LCD-Display
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 1538 brugere
 2. 2
  Smeg ECF01
  5 farver
  Score
  93/100
  God
  Semiautomatisk espressomaskine
  Uden indbygget kværn
  Mælkeskummer
  Kan bruge kapsler/pads
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 624 brugere
 3. 3
  Sage The Bambino Plus SES500
  2 farver
  Score
  92/100
  God
  Semiautomatisk espressomaskine
  Uden indbygget kværn
  Mælkeskummer
  9 bar tryk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 565 brugere
 4. 4
  Sage The Barista Express SES875
  2 farver
  Score
  91/100
  God
  Semiautomatisk espressomaskine
  Indbygget kværn
  Mælkeskummer
  15 bar tryk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 5839 brugere
 5. 5
  Sage The Barista Touch SES880
  2 farver
  Score
  91/100
  God
  Semiautomatisk espressomaskine
  Indbygget kværn
  Mælkeskummer
  Touch-Display
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 1168 brugere
 6. 6
  Sage The Oracle SES980
  2 farver
  Score
  91/100
  God
  Semiautomatisk espressomaskine
  Indbygget kværn
  Automatisk tamper
  Mælkeskummer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 850 brugere
 7. 7
  Sage The Dual Boiler SES920
  2 farver
  Score
  91/100
  God
  Semiautomatisk espressomaskine
  Uden indbygget kværn
  Mælkeskummer
  LCD-Display
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 80 brugere
 8. 8
  Sage The Duo-Temp Pro SES810
  Score
  90/100
  God
  Semiautomatisk espressomaskine
  Uden indbygget kværn
  Mælkeskummer
  15 bar tryk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 779 brugere
 9. 9
  DeLonghi La Specialista Maestro EC9665.M
  Score
  90/100
  God
  Elgiganten.dk 10.999 kr.
  Semiautomatisk espressomaskine
  Indbygget kværn
  Automatisk tamper
  Mælkeskummer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 51 brugere
 10. 10
  DeLonghi EC 685
  4 farver
  Score
  88/100
  God
  Semiautomatisk espressomaskine
  Uden indbygget kværn
  Mælkeskummer
  Kan bruge kapsler/pads
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 30223 brugere

Vejledning til køb af en semiautomatisk espressomaskine

Kaffebrygning
Brygning med en semi-automatisk espressomaskine

En semiautomatisk espressomaskine er et fremragende apparat til hjemmebrug, der laver kaffe af høj kvalitet, eftersom du selv nemt kan styre kaffedoseringen. Den er velegnet til folk, der gerne vil finpudse deres indre barista, for den giver dem mere frihed til at eksperimentere.

Det kan være lidt forvirrende at skulle vælge en passende, semiautomatisk espressomaskine blandt så mange modeller, der praler af deres moderne funktioner og kvalitet. Og det er noget af en opgave, hvis du skal ud og sammenligne adskillige apparater, som alle ligger i en forskellig prisklasse. Så opgaven bør forenkles så vidt muligt. Og det kan du gøre ved at overveje de nedenstående vigtige faktorer, så du kan slappe af og nyde udvælgelsesprocessen.

Pris

Semiautomatiske espressomaskiner fås i forskellige modeller med forskellige funktioner, som i høj grad påvirker deres pris. De svinger fra maskiner med grundlæggende funktioner til de mest avancerede, og således passer de til ethvert budget og ethvert behov. Du bør gøre dig klart, hvordan du gerne vil bruge apparatet, så du ved, hvilke funktioner der vil være brugbare, og dermed vil du kunne foretage et fornuftigt valg. Du bør også fastsætte en prisgrænse og så vælge i henhold til den.

Severin KA 5978 er den billigste semiautomatiske espressomaskine i vores sammenligning, som koster 435 kr., hvorimod Sage The Oracle SES980 er den dyreste og koster 14998 kr.

Denne graf viser de forskellige priser på de semiautomatiske espressomaskiner:

januar 29, 2023

Her er en liste over de 5 billigste semiautomatiske espressomaskiner:

Semi-automatisk espressomaskine Pris
435 kr.
897 kr.
1058 kr.
1183 kr.
1191 kr.

I denne artikel kan du se vores bedømmelse af alle billige espressomaskiner.

Størrelse

Semi-automatisk espressomaskine
Semi-automatisk espressomaskine med kværn

Beslut dig for, hvor din espressomaskine skal stå, og tjek så målene på den espressomaskine, du har kig på, så du kan være sikker på, at der er plads til den. Vær opmærksom på, at der udover maskinen også skal være lidt ekstra plads til, at du kan forberede kaffen. Hvis du har et køkken med begrænset plads, kan du tilmed finde en kompakt semiautomatisk espressomaskine.

Bemærk, at en semiautomatisk espressomaskine med indbygget kværn er væsentligt bredere end en model uden kværn.

Integreret kværn

Kværnen på en semi-automatisk espressomaskine
Kværnen på en semi-automatisk espressomaskine

Integreret kværn findes i de mere avancerede modeller, hvormed du kan få en lækker og aromatisk kaffe lavet på friskmalede bønner. Den er skaleret fra den fineste til den groveste maling, så du selv kan vælge kaffestyrken. Vælger du en model uden integreret kværn, kan du købe en separat kaffekværn og opnå samme resultat som med en model med integreret kværn.

Du kan anvende formalet kaffe i de fleste semiautomatiske maskiner, og i nogle kan du endvidere bruge Easy Serve Espresso (ESE) pods/puder, som du blot skal sætte i portafilteret – let som en leg. Men selvom du får en pålidelig kaffekvalitet med alle de ovennævnte muligheder, kan de ikke sammenlignes med friskmalede kaffebønner, der hældes direkte i portafilteret.

De forskellige semiautomatiske espressomaskiner

 • Enkelt kedel (single boiler) – Du kan ikke brygge kaffen og skumme mælken samtidigt med en espressomaskine, der har en enkelt kedel. Den har normalt to termostater, den ene udelukkende til brygning af kaffe og den anden til, når du skal skumme mælken, så begge procedurer dermed får den rette temperatur. Det kræver nemlig en højere temperatur at kunne skumme mælken end at brygge kaffen. De kan dog kun klare én procedure ad gangen, alt efter den aktiverede kontakt, så der er lidt ventetid.
 • Varmeveksler (Single boiler with heat exchanger) – Denne funktion findes i avancerede espressomaskiner. Kedlen opretholder en højere temperatur, hvormed du passende kan skumme mælken. Vandet til brygningen bliver varmet optimalt op, idet det ledes igennem et spiralrør i kedlen, der fungerer som varmeveksler. Med maskiner af denne type kan du brygge kaffen og skumme mælken samtidigt.
 • To kedler (dual boiler) – Maskiner med to kedler er bedre til at lave større mængder kaffe samt mælkeholdige kaffedrikke. Eftersom du kan gøre begge ting samtidigt, er de respektive optimale temperaturer med garanti stabile.

Andre ting du skal tage i betragtning

Portafiler
Portafilter
 • Portafilter – Det spiller en afgørende rolle i semiautomatiske espressomaskiner, for det er der, bryggeprocessen finder sted. Du kan vælge et 54 mm eller et 58 mm portafilter med tilhørende filterkurve.
 • Vandbeholder – Vælg en maskine med en vandbeholder, der kan rumme dit almindelige kaffeforbrug, så du ikke hele tiden skal fylde den op. Ubrugt vand bør dog ikke blive længe i beholderen, ​​da det vil påvirke kaffens kvalitet. Derudover er det nemt at fylde og gøre en aftagelig vandbeholder ren.
 • Aftagelig drypbakke – Den giver dig mulighed for at bruge kopper i forskellige højder.
 • Pumpens tryk – Den har normalt et maksimalt tryk på 15 bar. De fleste apparater er imidlertid udstyret med overtryksventiler (OPV), der begrænser det til et tryk på 9 bar, så du får en perfekt kop kaffe med fyldig creme.
 • Mælkeskummer – En mælkeskummer fungerer ved at blande damp, luft og mælk, som danner et fløjlsagtigt skum. Mælkeskummere fås i form af en almindelig dampstav eller Panarello dampstav, der fungerer sammen med en mælkekande og som er bedst til at skabe mønstre i mælkeskummet. Desuden kan du nemt lave et lækkert mælkeskum med en drejelig dampstav.
 • Proportional Integral Derivative (PID) termometer – Det er en teknologi, der findes i de fleste espressomaskiner, og som bruges til at regulere brygge- og damptemperaturen nøjagtigt. Det sikrer, at den ikke på nogen måde bliver ændret af uforudsete omstændigheder, såsom elektriske overspændinger, for kold omgivelsestemperatur og den slags. Den ideelle bryggetemperatur går fra 90 til 95 grader Celsius, og PID-termometeret holder sig til det.
 • Varmtvandsfunktion – Den afgiver varmt vand ved hjælp af dampstaven. Den kan bruges til te-infusioner, long black-kaffe eller blot til at gøre koppen varm.
 • Varmebakke – Det er en funktionel del af maskinen, der passivt opvarmer de tomme kopper. Således kan din kaffe bibeholde den perfekte temperatur.
 • Espresso-puder – Således kan du uden noget besvær brygge en kop kaffe med fremragende resultat. De er miljøvenlige, eftersom de normalt er biologisk nedbrydelige og kan bruges som kompost efter brug.
 • Dele, der tåler opvaskemaskine – Det tager længere tid at gøre en semiautomatisk maskine ren og vedligeholde den i forhold til en fuldautomatisk. Derfor kan du spare tid og kræfter med en model med aftagelige dele, som kan tåle at komme i opvaskemaskinen.
 • Digital skærm – Avancerede modeller er udstyret med letlæselige skærme, så brugeren kan se relevante oplysninger.
 • Afkalkningsfunktion – De fleste modeller har en knap til automatisk afkalkning. Det er en fordel at holde vandledningerne fri for kalk, for ellers bliver både kaffens kvalitet og maskinens holdbarhed forringet.
 • Tilbehør – Sammen med espressomaskinen medfølger der normalt en tamper, mælkekande, filterkurve, rensebørste samt andre ting. Derudover har nogle maskiner en integreret magnetisk tamper.

Sammenligning

caret-up caret-down Produktinformation
Sage The Barista Pro SES878 Smeg ECF01
Sage The Bambino Plus SES500
Navn Sage The Barista Pro SES878 Smeg ECF01 Sage The Bambino Plus SES500
Score
93
93
92
Plads Nr. 1 af 29 Nr. 2 af 29 Nr. 3 af 29
Anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.6)
1538 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.6)
624 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.6)
565 anmeldelser
Pris 6.215 kr. 2.322 kr. 3.959 kr.
caret-up caret-down Tekniske egenskaber
Type Semiautomatisk espressomaskine Semiautomatisk espressomaskine Semiautomatisk espressomaskine
Effekt 1650 w 1350 w 1600 w
Vandtank kapacitet 2,0 l 1,0 l 1,9 l
Pumpetryk 15 bar 15 bar 9 bar
Maksimal kophøjde 12,0 cm 8,0 cm 7,0 cm
Enhedens materiale Rustfrit stål Plastik Rustfrit stål
Portafilter størrelse 54 mm 51 mm 54 mm
Varmesystem Termoblok Termoblok Termoblok
Termometer
Trykmåler
caret-up caret-down Kaffebrygning
Kan anvende kapsler
Aftagelig vandtank
Indstilling af kaffemængde
Indstilling af bryggetemperatur
caret-up caret-down Kaffekværn
Integreret kværn
Bønnebeholder kapacitet 250 g
Kværnens materiale Rustfrit stål
Antal maleindstillinger 18
Kværntype Konisk kværn
Automatisk tamper
Automatisk dosering
caret-up caret-down Mælkeskummer
Mælkeskummer
Mælkeskummer metode Dampstav Dampstav Dampstav
Mælkebeholder
Mælkebeholder kapacitet 0,48 l
caret-up caret-down Funktioner
App styring
Afkalkningsprogram
Rengøringsprogram
Auto-sluk
Display
Display teknologi LCD-Display
2-kopper funktion
Kan anvende formalet kaffe
Vandfilter
PID teknologi
caret-up caret-down Dimensioner og vægt
Højde 40,6 cm 33,0 cm 21,0 cm
Bredde 41,0 cm 14,9 cm 19,5 cm
Dybde 35,4 cm 30,3 cm 32,0 cm
Vægt 9,08 kg 4,7 kg 6,5 kg
de-DE en-GB es-ES it-IT nl-NL da-DK sv-SE
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430