De 10 bedste vaskemaskiner med App-styring / WiFi

Opdateret 23. januar 2023 af

Ny teknologi har gjort det meget nemmere for folk at klare deres daglige gøremål, lige fra at vaske tøj til at holde gulvene rene, med blot et par tryk på deres telefoner eller tablets. Du kan nu nemt udføre dine opgaver, selv om du befinder dig i et andet rum eller uden for huset. Dette gælder også for vaskemaskiner.

I denne artikel kan du læse om, hvilke vaskemaskiner med App-styring der er de bedste – og, hvilke fordele og ulemper der er ved at købe vaskemaskiner med denne teknologi.

Top 10 bedste vaskemaskiner med App-styring

Baseret på: 1.805 Brugeranmeldelser

Plads Billede Vaskemaskine Score Vurdering Pris

Note: Vores rangeringsliste af de bedste vaskemaskiner med App-styring inkluderer ikke vaske-tørremaskiner. Hvis du er på udkig efter en vaske-tørremaskine med App-styring anbefaler vi at du tager et kig på vores rangliste af vaske-tørremaskiner her.

Du kan se vores komplette rangliste over alle vaskemaskiner her.

Resumé

  • Den bedste vaskemaskine med App-styring er Miele WSF 363 WCS.
  • Den gennemsnitlige pris for en vaskemaskine med App-styring er 9294 kr., mens den gennemsnitlige pris blandt alle vaskemaskiner er på 6990 kr.
  • Den billigste vaskemaskine med App-styring er LG FV96JNS2QE, der kan fås til en pris på 6807 kr.
  • 38% af vaskemaskinerne er med App-styring.

Sammenligning af specifikationer

januar 29, 2023

Hvad er en vaskemaskine med app-styring?

Vaskemaskine med App

Vaskemaskiner med App-styring opretter forbindelse til dit Wifi-netværk og giver dig mulighed for at fjernstyre vaskemaskinen via en app, der er installeret på din smartphone eller tablet. I stedet for at skulle være der, hvor din vaskemaskine er hele tiden, kan du indstille den og styre den via din enhed eller Alexa eller Google Assistant (afhængigt af indstillingerne). Dette fungerer, selvom du er i et andet rum eller ude af huset.

Hvordan fungerer en vaskemaskine med app-styring?

Vaskemaskiner med app-styring gør livet lidt nemmere for dem, der har travlt og har brug for noget, der kan hjælpe dem med deres vasketøj. De fungerer ligesom almindelige vaskemaskiner, men den vigtigste forskel er, at du kan styre din vaskemaskine fra din smartphone eller tablet.

En sådan funktion er nyttig, hvis din vaskemaskine står i et andet rum, og du ønsker at vaske tøj, mens du laver mad eller slapper af i sofaen. I stedet for at skulle gå ud i vaskerummet hver gang for at tjekke, om vasketøjet er færdigt, kan du bare tage et hurtigt kig på din App. Det er også nyttigt at bruge en vaskemaskine med App-styring, hvis du ønsker at vaske tøj, mens du er på arbejde.

Blandt de 27 top- og frontbetjente vaskemaskiner repræsenteret i vores test af vaskemaskiner, er 38% bygget med App-styring.

Nej (62%)
Ja (38%)
januar 29, 2023

Funktioner

Vaskemaskiner med App-styring har flere funktioner, der gør det nemmere at udføre dine opgaver. Funktionerne er forskellige fra model til model. Nogen af de gængse funktioner bliver gennemgået herunder.

Fjernbetjening

En vaskemaskine med App-styring giver dig mulighed for at betjene den på afstand. I modsætning til traditionelle vaskemaskiner behøver du ikke at være i samme rum som maskinen, og du kan starte og stoppe den, selv om du er i et andet rum eller ude af huset.

Autodosering

Nogle maskiner vejer den mængde vasketøj, du har lagt i, og justerer mængden af vaskemiddel, som den vil frigive. Dette hjælper dig med at spare på sæbe og vand, så dit tøj bliver vasket ordentligt.

Fejlfinding

Nogle vaskemaskiner med App-styring kan registrere problemer og give dig besked på Appen. Du vil kunne se, om der er vedligeholdelsesopgaver, der skal udføres, eller om du skal have din vaskemaskine tjekket og repareret.

Ekstra programmer

Nogle vaskemaskiner, der leveres med App-styring, giver dig mulighed for at downloade og gemme ekstra programmer. Du kan lave en dampvask til dit mere følsomme tøj eller udføre en rengøringscyklus, så din tromle bliver rengjort.

Hukommelsesfunktion

Hvis du vil gøre det nemmere for dig at vaske, kan du få en vaskemaskine med App-styring, der lader dig gemme dine mest brugte programmer, så du blot kan trykke på en knap, og så vil din vask foregå præcis som du ønsker det.

Energiforbrug

Med App-styring kan du på din telefon eller tablet se, hvor meget energi din vaskemaskine bruger. Det giver dig mulighed for at planlægge dine vaske bedre, så du kan spare mere på energien.

Fordele og ulemper ved en vaskemaskine med App-styring

Alle apparater har sine fordele og ulemper, når det kommer til at bruge dem, og en vaskemaskine med App-styring kan være et fantastisk apparat at have, men der er også ulemper. Hvis du overvejer at anskaffe dig en vaskemaskine med App-styring, skal du læse nedenstående liste igennem og se, om fordelene er noget, du kan lide, og om ulemperne er noget, du kan leve med.

Fordele

Forbedret styring

Vaskemaskiner med App-styring giver dig udvidet kontrol. Mens du kan styre vaskemaskinen ligesom med almindelige vaskemaskiner, giver App-komponenten dig mulighed for at gøre mere.

Fjernbetjening

Du kan fjernstyre apparatet på afstand. I stedet for at skulle være i samme rum hele tiden som din vaskemaskine, så du kan holde øje med den, kan du blot tjekke i din app, om vasken er færdig, og endda køre din vask med et par tryk. Dette er især nyttigt, hvis du ønsker at køre en cyklus, mens du er på arbejde eller har travlt med at lave noget andet i et andet rum.

Smarte notifikationer

Vaskemaskiner med App-styring giver dig mulighed for at holde dit vasketøj frisk og rent på grund af flere af deres funktioner. Den lader dig vide, når en cyklus er færdig, så du kan hænge dit vasketøj op eller lægge det i tørretumbleren. Du får også besked, når dit fnugfilter skal rengøres, eller når maskinen mener, at du skal udføre en rengøringscyklus for at rense din tromle.

Ulemper

Fejl

Vaskemaskiner med App-styring er forholdsvis nye. Det betyder, at de ikke er uden fejl, og du kan opleve, at de fejler fra tid til anden. Normalt har disse fejl at gøre med tilslutningsmulighederne og App-funktionerne.

Sikkerhed

Hvis en App og dens apparat er nyt, har de måske ikke så meget sikkerhed som andre apps også. Dette kan medføre, at dit Wi-Fi-netværk og andre gadgets bliver kompromitteret, hvilket giver hackere adgang til data i disse enheder.

Pris

Smarte apparater, herunder vaskemaskiner med App-styring, har en tendens til at koste meget mere end dine traditionelle apparater. Reparation og vedligeholdelse af dem har også ekstra omkostninger, så du skal overveje, om du er klar til disse omkostninger, før køb.

Den gennemsnitlige pris for en vaskemaskine med App-styring er 9294 kr., hvorimod den gennemsnitlige pris blandt alle vaskemaskiner er 6990 kr.

Herunder kan du se en grafisk sammenligning af prisen.

januar 29, 2023

Den billigste vaskemaskine med App-styring er LG FV96JNS2QE, der har en online-pris på 6807 kr.

Dette er de 5 billigste vaskemaskiner med App-styring.

Vaskemaskine Pris
6807 kr.
6999 kr.
7499 kr.
7999 kr.
8867 kr.

Du kan se hele vores liste over billige vaskemaskiner her.

Er brugerne tilfredse med vaskemaskiner med App-styring?

Scoren for hver vaskemaskine i vores sammenligning repræsenterer brugernes generelle tilfredshed med vaskemaskinerne, fordi vores score primært er baseret på brugeranmeldelser (læs mere om, hvordan vores rangeringssystem fungerer her).

Dette diagram viser, hvordan scoren er fordelt blandt vaskemaskiner med App-styring sammenlignet med alle vaskemaskiner.

januar 29, 2023

Sammenligning

caret-up caret-down Produktinformation
Miele WSF 363 WCS Siemens WM6HXKE0DN
Siemens WM6HXK0LDN
Navn Miele WSF 363 WCS Siemens WM6HXKE0DN Siemens WM6HXK0LDN
Score
94
94
94
Plads Nr. 4 af 46 Nr. 5 af 46 Nr. 7 af 46
Anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.7)
147 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.7)
85 anmeldelser
★★★★★
★★★★★
(4.8)
37 anmeldelser
Pris 7.999 kr. 8.867 kr. 9.792 kr.
caret-up caret-down Energiforbrug
Energiklasse
Energiforbrug pr. 100 cykler 47 kWh 67 kWh 67 kWh
Energiforbrug pr. vaskecyklus 0,5 kWh 0,7 kWh 0,7 kWh
Elpris pr. 100 vaskecykler 119,9 kr. 170,9 kr. 170,9 kr.
Elpris pr. vaskecyklus 1,2 kr. 1,7 kr. 1,7 kr.
caret-up caret-down Vandforbrug
Vandforbrug pr. vaskecyklus 47 l 49 l 49 l
Vandpris pr. vaskecyklus 2,6 kr. 2,7 kr. 2,7 kr.
caret-up caret-down Centrifugering
Centrifugeringsklasse
Centrifugeringshastighed 1600 omdr./min 1600 omdr./min 1600 omdr./min
Restfugtighed 53 % 44 % 44 %
caret-up caret-down Egenskaber
Kapacitet 8 kg 10 kg 10 kg
Motortype Kulfri motor Kulfri motor Kulfri motor
Indvendig belysning
AquaStop
Tromlerensningsprogram
Timer-funktion
Dampfunktion
Automatisk dosering
WiFi-styring
Varighed Eco-program 219 min 235 min 235 min
Lydniveau 69 dB 74 dB 74 dB
Lydniveauklasse
caret-up caret-down Dimensioner og vægt
Højde 85,0 cm 84,8 cm 85,0 cm
Bredde 59,6 cm 59,8 cm 60,0 cm
Dybde 63,6 cm 59,0 cm 59,0 cm
Vægt 93,0 kg 83,0 kg
de-DE nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430