Tørretumbler Test 2022

products 26 tørretumblere sammenlignet
brugeranmeldelser 8.560 brugeranmeldelser

Vores test af tørretumblere består af 26 tørretumblere, der baseret på 8.560 brugeranmeldelser, er blevet sammenlignet. Vores tørretumbler test er senest opdateret i 2022.

OPDATERET:
02. maj 2022

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/reoverview.dk/public_html/wp-content/themes/backbaps/src/Shortcodes/BestTypes.php on line 84

De 10 bedste tørretumblere

Plads Billede Tørretumbler Score Vurdering Pris

De bedste tørretumblere fordelt på kategorier

 • Den bedste tørretumbler: LG FDRC308N0W9
 • Den bedste varmepumpetørretumbler: LG FDRC308N0W9
 • Den bedste kondenstørretumbler: Electrolux PerfectCare 600 EW6C428B2
 • Den bedste budget tørretumbler (under 3000 kr.): AEG T75170AV

Om vores test af tørretumblere

Tørretumbler Test I alt er 26 tørretumblere blevet sammenlignet i vores tørretumbler test, hvoraf 20 af disse er varmepumpetørretumblere, 4 af disse er kondenstørretumblere og 2 er aftrækstørretumblere. Hver af disse tørretumblere er blevet tildelt en score på grundlag af tre kriterier:
 • Brugeranmeldelser
 • Testresultater
Disse data er indsamlet fra forskellige kilder på nettet, hvilket betyder at vi ikke har testet hver enkelt tørretumbler selv. Læs her, hvordan vores rangeringssystem fungerer her. Hvis du er på udkig efter en fysisk test af tørretumblere, anbefaler vi Tænk.dk, som er en pålidelig kilde, der selv tester tørretumblere.

Købsguide til tørretumblere

En tørretumbler er et must-have i disse moderne tider. Når du investerer i en tørretumbler af god kvalitet, får du bekvemmeligheden af hurtig og nem tørring af dit vasketøj. Det er et uundværligt husholdningsredskab, især for store familier, der skal igennem en masse vasketøj. Og også for folk, der har begrænset plads til at hænge deres tøj til tørring, eller for dem, der mangler tid på grund af travle skemaer.

De fleste tørretumblermærker tilbyder et bredt udvalg af modeller, hvilket gør købsprocessen ret vanskelig. Du kan vælge alt mellem tørretumblere på budget til dyre premium-tørretumblere. Der vil altid være en maskine, der helt sikkert vil passe til dine behov og din livsstil. Det er et spørgsmål om at kende egenskaberne, specifikationerne og funktionerne ved den maskine, der vil tjene din familie bedst muligt.

Der er flere faktorer, som du bør overveje for at kunne spotte den rigtige enhed. Dem gennemgår vi herunder.

Generelle typer af tørretumblere

Afkort dine valgmuligheder ved at lære om de tre typer tørretumblere og ved at vide, hvilken type der vil opfylde dine krav. Vi har differentieret disse typer for at give dig en idé og hjælpe dig med at træffe en beslutning.

Varmepumpetørretumbler
Varmepumpetørretumbler – En varmepumpetørretumbler genbruger varm luft inde i tromlen til at tørre vasketøjet. Integrationen af varmepumpeteknologien gør denne type til den mest effektive af de tre tørretumbler typer, med en relativt lav driftsomkostning. Den har et behageligt støjsvag i drift og skåner dit vasketøj. Denne type er den dyreste med sine avancerede funktioner, og tørretiden er længere ved lave temperaturer. Vandtanken skal tømmes manuelt af og til. Denne type tørretumbler er langt den mest populære og vinder mere og mere terræn på grund af dens energieffektivitet. I vores sammenligning er 74 % af de repræsenterede tørretumblere en varmepumpetørretumbler.

Fakta om varmepumpetørretumblere:

 • Det gennemsnitlige årlige energiforbrug for en varmepumpetørretumbler er 213 kWh, hvilket svarer til ca. 543,2 kr. om året.
 • Den gennemsnitlige score for varmepumpetørretumblere i vores sammenligning er 93 ud af 100.
 • Den gennemsnitlige pris for varmepumpetørretumblere er 6404 kr.
 • Den bedste billige varmepumpetørretumbler (med en pris på under 4000 kr.) er Bosch WTW85L48SN.

Aftrækstørretumbler – En tørretumbler med udluftning (aftrækstørretumbler) er en klassisk type, der fungerer ved at fjerne fugten fra dit tøj og frigive den som varm og fugtig luft ud af maskinen. Den kræver en tilslutning til en udluftning. En fleksibel slange kan placeres gennem en ydervæg eller et åbent vindue for at slippe den fugtige luft ud. Denne type har en god tørreevne og en hurtigere tørretid. Den er den billigste på markedet. Derudover er den fordelagtig, fordi den stadig kan fungere godt selv ved meget kolde temperaturer, som du kan stille i garagen eller udhuset. Men den er lidt besværlig at installere, og den larmer i drift. Det er også det mindst effektive, og derfor er den også mere omkostningstung i det lange løb, ift. en varmepumpetørretumbler.

Kondenstørretumblere – Den fugt, der fjernes fra dit tøj, går gennem kondenseringsprocessen og bliver til vand. Det opsamles derefter i en aftagelig beholder, som skal tømmes manuelt efter hver cyklus, eller når maskinen indikerer det. De fleste avancerede maskiner er udstyret med en indikatorlampe og giver dig besked, når beholderen skal tømmes. Den er nemmere at installere sammenlignet med en aftrækstørretumbler, medmindre du ønsker at tilslutte den til dit vandslangessystem med henblik på afløb for at undgå besværet med hyppig tømning af beholderen. Den skal også installeres i et godt ventileret område. Kondenstørretumblere er dyrere og mere energieffektive end aftrækstørretumblere, men de er mindre energieffektive end varmepumpetørretumblere, fordi kondenseringsprocessen bruger meget energi. Ikke desto mindre er de nyeste modeller af denne type forsynet med varmepumpeteknologi for at forbedre deres energimærkning.

Fakta om kondenstørretumblere:

 • Det årlige energiforbrug for kondenstørretumblere er i gennemsnit 518 kWh. Det svarer til 1.320,9 kr. i energiforbrugsudgifter om året.
 • Kondensvandtørretumblere scorer i gennemsnit 89 ud af 100 point i vores sammenligning.
 • Den gennemsnitlige pris for en kondenseringstørretumbler er 3136 kr.

Følgende diagram viser fordelingen i typer af tørretumblere i vores sammenligning.

Varmepumpetørretumbler (77%)
Kondenstørretumbler (15%)
Aftrækstørretumbler (8%)
maj 17, 2022

Energieffektivitet

Hvidevarer er forsynet med energimærkninger for at vise deres effektivitet til forbrugerne. Kontroller producentens energimærkning, når du køber en maskine, i forhold til den skala, der er angivet som en generel reference. Maskiner med A+ til A+++ -klassificering er de mest effektive, men det er normalt også de mest avancerede enheder, hvilket betyder, at du skal betale mere. Bemærk dog, at nyere tørretumblere er mere økonomiske i drift på grund af de nyeste teknologier (varmepumpeteknologi er et godt eksempel på det). I det lange løb vil det ofte kunne betale sig at vælge en dyrere tørretumbler.

Dette diagram viser fordelingen i energimærkning blandt de tørretumblere, der er repræsenteret i vores sammenligning.

A++ (38%)
A+++ (38%)
B (15%)
C (8%)
maj 17, 2022

Pris

En tørretumbler skal ikke nødvendigvis være dyr. Den skal først og fremmest være funktionel med lave driftsomkostninger. Alle mærker tilbyder mange valgmuligheder fra billige budget-modeller med færre funktioner- til dyre sensorstyrede high-end-maskiner. Alle enheder har det samme formål, og det er at tørre dit vasketøj. Kend dine præferencer for funktioner og din families behov.

Den billigste af de tre typer tørretumblere er aftrækstørretumblere, men det er også de mindst energieffektive. Kondenstørretumbleren er dyrere end aftræks-typen, men den er også mere effektiv. Varmepumpetørretumbleren er den dyreste type, men den er miljøvenlig med garanteret lave driftsomkostninger.

Den billigste tørretumbler er AEG T75170AV med en pris på kun 2163 kr., mens Siemens WT47UHI9DN er den dyreste med en pris på 9799 kr.

Dette diagram viser, hvordan prisen fordeler sig mellem tørretumblere.

maj 17, 2022

Hvis du er på udkig efter en budget-tørretumbler, kan du se de bedste i vores sammenligning af budget-tørretumblere.

Dette er en liste over de 5 billigste tørretumblere lige nu.

Tørretumbler
2163 kr.
2273 kr.
2499 kr.
2765 kr.
2999 kr.

Kapacitet/tromlestørrelse

En anden vigtig faktor at overveje er størrelsen af din husstand, og hvor ofte du tørrer dit tøj. Kend din gennemsnitlige belastning, så du kan vælge den rigtige tromlestørrelse. Det er ikke klogt at købe en maskine med for stor størrelse, for ud over en højere anskaffelsespris, da tromlen bliver større, har den også en større driftsomkostning.

8 kg er den mest almindelige kapacitet for en tørretumbler, og i vores sammenligning har 46 % af modellerne denne størrelse. Dette er de bedste tørretumblere, ifølge vores sammenligning, med de forskellige kapacitetsstørrelser:

 • Bedste 7 kg tørretumbler: AEG T75170AV
 • Bedste 8 kg tørretumbler: LG FDRC308N0W9
 • Bedste 9 kg tørretumbler: Bosch WTX8HKL9SN

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

caret-up caret-down Hvilken varmepumpetørretumbler er den bedste?

Den bedste varmepumpetørretumbler er LG FDRC308N0W9, som opnår en bedømmelse som "Meget god". Denne varmepumpetørretumbler opnår en score på 96 af 100. Dette er de 3 bedste varmepumpetørretumblere.
Plads Billede Varmepumpetørretumbler Score Vurdering Pris

caret-up caret-down Hvilken kondenstørretumbler er den bedste?

Den bedste kondenstørretumbler er Electrolux PerfectCare 600 EW6C428B2, som fås online til en pris på 2999 kr. Dette er de 3 bedste kondenstørretumbler.
Plads Billede Kondenstørretumbler Score Vurdering Pris

caret-up caret-down Hvilken budget-tørretumbler er den bedste?

Vi har defineret en tørretumbler har som "budget", hvis den har en pris under 3000 kr. Ud af 26 tørretumblere i vores sammenligning, har vi kategoriseret 5 modeller som "budget". Den bedste billige tørretumbler er AEG T75170AV, som har en pris på 2163 kr. og opnår en bedømmelse som "God". Dette er de 3 bedste billige tørretumblere.
Plads Billede Tørretumbler Score Vurdering Pris

Rangliste (26)

Type caret
Mærke caret
filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. Bedste varmepumpetørretumbler
  1
  LG FDRC308N0W9
  Score
  96/100
  Meget god
  Varmepumpetørretumbler
  8 kg Tørrekapacitet
  "Godt køb" - Råd & Rön 09/2020
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,8) 126 brugere
 2. 2
  LG RC80U2AV0W
  Score
  96/100
  Meget god
  Varmepumpetørretumbler
  8 kg Tørrekapacitet
  Dampfunktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,8) 58 brugere
 3. 3
  LG S0RC308N1W9
  Score
  96/100
  Meget god
  Varmepumpetørretumbler
  8 kg Tørrekapacitet
  App-Styring
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,9) 37 brugere
 4. 4
  Bosch WTX8HKL9SN
  Score
  94/100
  God
  Varmepumpetørretumbler
  9 kg Tørrekapacitet
  "Godt køb" - Råd & Rön 09/2020
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 963 brugere
 5. 5
  Siemens iQ800 WT4HXEL9DN
  Score
  94/100
  God
  Varmepumpetørretumbler
  9 kg Tørrekapacitet
  Dampfunktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 220 brugere
 6. 6
  Bosch WTU876IHSN
  Score
  94/100
  God
  Varmepumpetørretumbler
  9 kg Tørrekapacitet
  App-Styring
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 108 brugere
 7. 7
  Bosch WTR87TW0SN
  Score
  94/100
  God
  Varmepumpetørretumbler
  8 kg Tørrekapacitet
  64 dB Lydniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 52 brugere
 8. 8
  LG FDRC308N1W9
  Score
  94/100
  God
  Varmepumpetørretumbler
  8 kg Tørrekapacitet
  App-Styring
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,8) 44 brugere
 9. 9
  Bosch WTW85L48SN
  Score
  92/100
  God
  Varmepumpetørretumbler
  8 kg Tørrekapacitet
  64 dB Lydniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 2064 brugere
 10. 10
  Bauknecht T Soft M11 82WK
  Score
  92/100
  God
  Varmepumpetørretumbler
  8 kg Tørrekapacitet
  64 dB Lydniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 1668 brugere
 11. 11
  Bosch WTW85I49SN
  Score
  92/100
  God
  Varmepumpetørretumbler
  9 kg Tørrekapacitet
  64 dB Lydniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 357 brugere
 12. 12
  Siemens WT49W4A8DN
  Score
  92/100
  God
  Varmepumpetørretumbler
  8 kg Tørrekapacitet
  64 dB Lydniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 316 brugere
 13. 13
  Bosch Series 6 WTW894A8SN
  Score
  92/100
  God
  Varmepumpetørretumbler
  8 kg Tørrekapacitet
  64 dB Lydniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 276 brugere
 14. 14
  AEG T8DEM842E
  Score
  92/100
  God
  Varmepumpetørretumbler
  8 kg Tørrekapacitet
  66 dB Lydniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 159 brugere
 15. 15
  AEG T75170AV
  Score
  92/100
  God
  Aftrækstørretumbler
  7 kg Tørrekapacitet
  66 dB Lydniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 144 brugere
 16. Bedste kondenstørretumbler
  16
  Electrolux PerfectCare 600 EW6C428B2
  Score
  92/100
  God
  Elgiganten.dk 2.999 kr.
  Kondenstørretumbler
  8 kg Tørrekapacitet
  65 dB Lydniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 101 brugere
 17. 17
  Siemens WT4HXKL9DN
  Score
  92/100
  God
  Varmepumpetørretumbler
  9 kg Tørrekapacitet
  Dampfunktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 99 brugere
 18. 18
  Electrolux EW9H869E9
  Score
  92/100
  God
  Elgiganten.dk 8.999 kr.
  Varmepumpetørretumbler
  9 kg Tørrekapacitet
  App-Styring
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 56 brugere
 19. 19
  AEG T8DSK844E
  Score
  92/100
  God
  Varmepumpetørretumbler
  8 kg Tørrekapacitet
  66 dB Lydniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 40 brugere
 20. 20
  Samsung DV95T5240AE
  Score
  90/100
  God
  Elgiganten.dk 6.999 kr.
  Varmepumpetørretumbler
  9 kg Tørrekapacitet
  App-Styring
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 111 brugere
 21. 21
  Siemens WT47UHI9DN
  Score
  90/100
  God
  Varmepumpetørretumbler
  9 kg Tørrekapacitet
  App-Styring
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 24 brugere
 22. 22
  Electrolux EDE1072PDW
  Score
  88/100
  God
  Aftrækstørretumbler
  7 kg Tørrekapacitet
  64 dB Lydniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 117 brugere
 23. 23
  Electrolux EW2C327R1
  Score
  88/100
  God
  Kondenstørretumbler
  7 kg Tørrekapacitet
  67 dB Lydniveau
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 99 brugere