De 10 bedste DeLonghi kaffemaskiner

products 22 produkter sammenlignet
brugeranmeldelser 86.051 brugeranmeldelser
tests 11 tests

Hvilke DeLonghi kaffemaskiner er de bedste? Vi har sammenlignet 22 DeLonghi kaffemaskiner, og har bedømt dem fra bedst til dårligst. Vores sammenligning er baseret på 86.051 brugeranmeldelser.

Rangliste Rangliste Guide Guide
OPDATERET:
02. december 2022

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Type caret
filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. Bedste DeLonghi fuldautomatisk kaffemaskine
  1
  DeLonghi ECAM 356.57.B
  Score
  94/100
  God
  Proshop.dk 4.488 kr.
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  Kaffekandefunktion
  15 bar tryk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 422 brugere
 2. 2
  DeLonghi ECAM 610.75.MB
  Score
  94/100
  God
  Skousen.dk 11.999 kr.
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  App-styring
  Mælkeskummer
  Kaffekandefunktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 250 brugere
 3. 3
  DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM650.55.MS
  Score
  94/100
  God
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  App-styring
  Mælkeskummer
  Kaffekandefunktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,7) 61 brugere
 4. 4
  DeLonghi ECAM 350.55
  Score
  93/100
  God
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  15 bar tryk
  LCD-Display
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 3552 brugere
 5. 5
  DeLonghi ECAM 22.110.B
  3 farver
  Score
  92/100
  God
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  15 bar tryk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 44743 brugere
 6. 6
  DeLonghi Dinamica Plus ECAM 370.95.T
  Score
  92/100
  God
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  App-styring
  Mælkeskummer
  Kaffekandefunktion
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 3151 brugere
 7. 7
  DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B
  2 farver
  Score
  92/100
  God
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  15 bar tryk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 1681 brugere
 8. 8
  Delonghi Eletta ECAM46.860.B
  Score
  92/100
  God
  Elgiganten.dk 5.647 kr.
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  15 bar tryk
  LCD-Display
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 1123 brugere
 9. 9
  DeLonghi Magnifica ECAM22.115.B
  Score
  92/100
  God
  Elgiganten.dk 2.399 kr.
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  15 bar tryk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,6) 99 brugere
 10. Den bedste DeLonghi semi-automatisk espressomaskine
  10
  DeLonghi EC 685
  4 farver
  Score
  88/100
  God
  Semiautomatisk espressomaskine
  Mælkeskummer
  Kan bruge kapsler/pads
  15 bar tryk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 15106 brugere

Om

DeLonghi blev grundlagt i 1902 i Italien og er nu en af ​​verdens største producenter af kaffemaskiner. Efter italienske traditioner, moderne teknologier og en lang historie har DeLonghi allerede vundet adskillige priser, hvilket garanterer kvaliteten. Som DeLonghi har udtalt, så “repræsenterer kaffemaskiner i øjeblikket mærkets hjerte”. DeLonghi har et mangeårigt ry for at være pålidelig og brugervenlig. DeLonghi tilbyder kaffemaskiner i forskellige prisklasser og modeller, herunder filterkaffemaskiner, semi-automatiske espressomaskiner og fuldautomatiske kaffemaskiner. Således kan du finde en, der passer til dit behov og budget, uanset om du er en ny kaffefanatiker, eller en professionel barista. Og de tilbyder en bred vifte af kaffemaskiner, kværne, tilbehør og teknologier, der passer til forskellige præferencer.

DeLonghi filterkaffemaskiner

DeLonghi har en lang række filterkaffemaskiner, såsom ICM-serien, Distinta-serien og Brillante-serien, der alle er udstyret med forskellige teknologier i forskellige prisklasser. DeLonghi byder på italienske designs af høj kvalitet, som ser godt ud på køkkenbordet. Endvidere er DeLonghi filterkaffemaskiner alsidige og brugervenlige, hvilket gør dem velegnede til begyndere, der elsker filterkaffens enkle smag.

Her kan du sammenligne DeLonghi filterkaffemaskinerne med filterkaffemaskiner i andre mærker.

december 9, 2022

Du kan finde følgende teknologier i DeLonghi filterkaffemaskiner:

 • Aromafunktion: Denne funktion har to niveauer, som bremser brygningsprocessen, så der er mere kontakt mellem vand og kaffe, hvilket medfører en bedre ekstraktion og øger kaffens intensitet.
 • Automatisk slukning: DeLonghi filterkaffemaskinerne slukker automatisk 40 minutter efter den sidste kaffebrygning for at spare energi og forhindre ulykker.
 • Antidryp-system: Når du fjerner kanden, stopper kaffemaskinen automatisk kaffebrygningen, så den ikke drypper ned på pladen og griser det hele til.
 • Alarm til afkalkning: Afkalkningssystemet giver dig besked, når det er tid til at køre afkalkningsprogrammet, så du kan forhindre, at der ikke samler sig kalk i maskinen.
 • Vandstandsindikator: Vandbeholderen har en gennemsigtig vandstandsindikator, så du hele tiden kan holde øje med vandstanden.

DeLonghi semi-automatiske espressomaskiner

DeLonghi semi-automatiske espressomaskiner kan gøre dine baristafærdigheder bedre, eftersom du har meget mere kontrol over brygningsprocessen i forhold til fuldautomatiske kaffemaskiner. I stedet for blot at trykke på knapper skal du male bønnerne, tampe kaffen, låse portafilteret på plads og skumme mælken. DeLonghi semi-automatiske espressomaskiner fås med en dampstav, så du kan opvarme og skumme mælken uden at skulle købe en separat mælkeskummer. DeLonghi semi-automatiske espressomaskiner kræver mere kendskab og arbejde, når du skal tilberede kaffen, men de er billigere og giver dig mere kontrol end de fuldautomatiske kaffemaskiner fra DeLonghi.

Her kan du sammenligne DeLonghi semi-automatiske espressomaskiner med alle andre semi-automatiske espressomaskiner.

december 9, 2022

Du kan finde følgende teknologier i DeLonghi semi-automatiske espressomaskiner:

 • Justerbar mælkeskummer/dampstav: Med dampstaven kan du nemt skumme mælk og skabe et fyldigt og tæt mælkeskum til din mælkeholdige espressokaffe.
 • Termoblok-teknologi: Den opretholder en optimal vandtemperatur i det dobbelte varmesystem, der skal til for, at du kan brygge den specifikke kop kaffe. Denne funktion giver dig mulighed for at tilberede espresso og mælkeskum på samme tid.
 • Selvopstartende funktion: Denne funktion sørger for, at DeLonghi’s semi-automatiske espressomaskine altid er klar til brug, idet den på forhånd bliver varmet op, hvilket forkorter klargøringstiden, og du behøver ikke vente længe, ​​før du kan få din kop kaffe.
 • Filterholder med dobbelt funktion: Filterholderen med dobbelt funktion er patenteret og kan rumme både kapsler og malet kaffe, så du dermed får en lang række yderligere valg.
 • LatteCrema: LatteCrema-funktionen er udelukkende designet til DeLonghi og er et automatisk cappuccinosystem, der laver cremet mælk og langtidsholdbart tæt skum.
 • Selvrensende mælkesystem: Det integrerede selvrensende system skyller mælkerester ud og renser alle dele, der kommer i kontakt med mælk.
 • Coffee Link-app: Du kan oprette forbindelse til De’Longhi Coffee Link-appen med din smartphone via Bluetooth, og derfra kan du fjernbetjene din DeLonghi semi-automatiske espressomaskine og vælge en almindelig kaffe eller lave din helt egen ‘hjemmestrikkede’ favorit.

DeLonghi fuldautomatiske kaffemaskiner

DeLonghi fuldautomatiske kaffemaskiner gør det hele for dig, så kaffebrygningen bliver let som en leg. Med DeLonghi fuldautomatiske kaffemaskiner behøver du ikke være ferm til brygge kaffe, for du skal blot tilføje kaffebønnerne og trykke på en knap for at få din kop kaffe. Den fuldautomatiske kaffemaskine maler kaffebønnerne, tamper kaffen, trækker aromaen ud og brygger espressoen. Og med et tryk på en knap eller to kan du tilpasse kaffens styrke, mælkekonsistensen, størrelsen og temperaturen. Den kan endvidere gemme din foretrukne kaffeopskrift, så du ikke behøver at justere indstillingerne, hver gang du laver kaffe. DeLonghi tilbyder et bredt udvalg af fuldautomatiske kaffemaskiner, såsom Magnifica-serien, Eletta Explore-serien, PrimaDonna-serien og Maestosa-serien i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner, så du nemt kan vælge en, der bedst passer til din smag, stil og budget.

Med dette værktøj kan du sammenligne specifikationerne for DeLonghi fuldautomatiske kaffemaskiner med alle andre fuldautomatiske kaffemaskiner:

december 9, 2022

Du kan finde følgende teknologier i DeLonghi fuldautomatiske kaffemaskiner:

 • Automatisk afkalkning og rengøring: Denne funktion sørger for, at din kaffemaskine er ren og fungerer optimalt, idet den automatisk udfører en række skylninger med mellemrum, hver gang du tænder og slukker for den, hvormed den forhindrer og fjerner ophobning af kalk.
 • Forprogrammerede kaffeopskrifter: Du kan nemt programmere maskinen til at lave din kaffe, lige som du vil have den. Du kan justere temperaturen, styrken og mælk-espresso-forholdet. Den fuldautomatiske DeLonghi kaffemaskine husker indstillingerne, så du kan få din foretrukne kaffe hver eneste gang.
 • One touch: Med det brugervenlige digitale display skal du blot trykke på en knap, og så kan du nyde espresso, cappuccino, latte og latte macchiato.

(Følgende teknologier er beskrevet i afsnittet om DeLonghi semi-automatiske espressomaskiner)

 • Termoblok-teknologi
 • Selvopstartende funktion
 • Filterholder med dobbelt funktion
 • LatteCrema
 • Selvrensende mælkesystem
 • Coffee Link-app
de-DE en-GB es-ES nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430