De 10 bedste Melitta kaffemaskiner

products 10 produkter sammenlignet
brugeranmeldelser 41.639 brugeranmeldelser
tests 12 tests

Her kan du finde den bedste Melitta kaffemaskine, der passer til dine behov. Vi har sammenlignet 10 Melitta kaffemaskiner og har bedømt dem fra bedst til dårligst. Vores sammenligning af Melitta kaffemaskiner er baseret på 41.639 brugeranmeldelser.

Rangliste Rangliste Guide Guide
OPDATERET:
02. december 2022

Vi er støttet af vores brugere. Vi får en kommission, uden ekstra omkostninger for dig, når du handler gennem os. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Type caret
filterFilter
Plads
Navn
Vurdering
Pris
 1. Bedste Melitta filterkaffemaskine
  1
  Melitta AromaFresh 1021-01
  Score
  90/100
  God
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  Indbygget kværn
  Timer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 10547 brugere
 2. 2
  Melitta Enjoy Top Therm
  Score
  90/100
  God
  Filterkaffemaskine
  Termokande
  1,25 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 7209 brugere
 3. 3
  Melitta Look Selection
  Score
  90/100
  God
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  1,25 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 2759 brugere
 4. Den billigste
  4
  Melitta Single 5
  Score
  90/100
  God
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  0,7 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 1203 brugere
 5. Bedste Melitta fuldautomatisk kaffemaskine
  5
  Melitta Purista F230-102
  2 farver
  Score
  90/100
  God
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  15 bar tryk
  LED-Display
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,5) 792 brugere
 6. 6
  Melitta AromaFresh 1021-12
  Score
  88/100
  God
  Filterkaffemaskine
  Termokande
  Indbygget kværn
  Timer
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 9690 brugere
 7. 7
  Melitta Caffeo Solo
  2 farver
  Score
  88/100
  God
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  15 bar tryk
  LED-Display
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,4) 5941 brugere
 8. 8
  Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk
  Score
  86/100
  God
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  15 bar tryk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,3) 1152 brugere
 9. 9
  Melitta Aroma Signature DeLuxe
  3 farver
  Score
  84/100
  Tilfredsstillende
  Proshop.dk 752 kr.
  Proshop.dk 768 kr.
  Filterkaffemaskine
  Glaskande
  1,25 liter vandtank
  ★★★★★
  ★★★★★
  (4,2) 725 brugere
 10. 10
  Melitta Caffeo Varianza
  Score
  66/100
  Tilstrækkelig
  Proshop.dk 4.199 kr.
  Fuldautomatisk kaffemaskine
  Mælkeskummer
  15 bar tryk
  ★★★★★
  ★★★★★
  (3,3) 111 brugere

Om

Melitta er et tysk mærke, der blev grundlagt i 1908 af Melitta Bentz, som var den første person, der opfandt og stod for udviklingen af ​​det første kaffefilter, og har endda patenter på specifikke typer filterpapir. Melitta kaffemaskiner er fremstillet med tysk præcision, hvilket medfører holdbare kaffemaskiner og kaffe, der smager af god kvalitet. Melitta kaffemaskiner, som har eksisteret i over 100 år, er kendt for deres minimalistiske og kompakte design. Selvom Melitta oprindeligt startede inden for filterkaffemaskiner, har de også fremstillet en lang række andre kaffemaskiner.

Filterkaffemaskiner

Med over 100 års erfaring inden for filterkaffemaskiner har Melitta opnået stor kendskab og erfaring, der garanterer filterkaffemaskiner af høj kvalitet. Med det moderne design, et intuitivt display og smarte programmer er det nemt at tilberede en kop kaffe. Melitta tilbyder et bredt udvalg af modeller, lige fra klassiske filterkaffemaskiner til fuldautomatiske filterkaffemaskiner, der kan lave fra 125 til 500 kopper i timen.

Ved hjælp af dette værktøj kan du sammenligne Melitta filterkaffemaskinerne med filterkaffemaskiner i andre mærker.

december 9, 2022

Du kan finde følgende teknologier i Melitta filterkaffemaskinerne:

 • Aroma premium-teknologi: Ved hjælp af denne funktion kan Melitta filterkaffemaskinen hurtigt nå den optimale temperatur, som er mellem 92 og 96 grader Celsius, som udvinder smagen fra kaffebønnen, og temperaturen er stabil hele vejen igennem ​​brygningsprocessen.
 • Vandbeholder med LED-belysning: Med denne teknologi er det nemt at opmåle den nødvendige mængde vand, fordi den aktiverer LED-belysningen i den gennemsigtige vandbeholder, når vandet bliver hældt i.
 • Afkalkningsprogram: Melitta filterkaffemaskiner har en afkalkningsindikator, der giver dig besked, når det er tid til at køre afkalkningsprogrammet. Dette program sikrer, at Melitta filterkaffemaskiner altid fungerer optimalt, fordi det fjerner og forhindrer ophobning af kalk.
 • Drypstop: Drypstop-teknologien forhindrer, at kaffen bliver ved med at dryppe, når kanden fjernes, så du ikke hele tiden skal gøre varmepladen ren.
 • Automatisk slukning: Melitta filterkaffemaskiner slukker automatisk 15 minutter efter den sidste brygningsproces for at spare energi og forhindre ulykker.
 • Hold kaffen varm: Med denne teknologi kan du indstille, hvor længe kaffen skal holdes varm, idet du kan vælge 20, 40 eller 60 minutter. Dermed går smagen ikke tabt, og når den valgte tid er gået, slukker den automatisk.

Fuldautomatiske kaffemaskiner

Melitta automatiske kaffemaskiner er udstyret med forskellige avancerede funktioner, hvormed du kan styre og håndtere din kaffemaskine, så du får din kaffe, lige som du vil have den. Ved hjælp af de fleksible indstillinger kan du nemt justere kaffestyrken, temperaturen og malingsgraden efter smag og behag. Melitta fremstiller et bredt udvalg af automatiske kaffemaskiner i forskellige prisklasser for at imødekomme alles budget.

Ved hjælp af dette værktøj kan du sammenligne Melitta automatiske kaffemaskiner med automatiske kaffemaskiner i andre mærker.

december 9, 2022

Du kan finde følgende teknologier i Melittas automatiske kaffemaskiner:

 • Melitta connect-app: Appen tilbyder flere funktioner, hvormed du bedre kan styre kaffemaskinen. Du kan således nemt og bekvemt fjernstyre indstillingerne i Melitta automatiske kaffemaskine. Du kan også gemme dine personlige kaffepræferencer ved at bruge funktionen ‘My Coffee Memory’ i appen.
 • Automatisk bønnevalg: Denne funktion vælger automatisk den passende bønnetype til din valgte kaffe fra de to separate bønnebeholdere.
 • IntenseAroma: Med indstillingen IntenseAroma kan du ændre brygningsprocessen og justere intensiteten af ​​kaffens smag uden at skulle ændre mængden af ​​kaffe eller vand.
 • One touch: Denne funktion forenkler betjeningen af ​​maskinen, så du uden besvær kan vælge mellem de forudindstillede kaffevarianter, såsom cafe creme, cappuccino og latte macchiato, med blot et tryk på en knap.
 • Afkalkningsprogram: Det integrerede afkalkningsprogram skyller rørene for at fjerne resterende vand, forhindrer ophobning af kalk og giver en ensartet kaffearoma. Det giver dig også besked, når det er tid til at køre afkalkningsprogrammet.
 • Kværnindstillinger: Du kan justere malingsgraden for at tilpasse kaffestyrken til din egen smag.
 • Damprensning: Melitta automatiske kaffemaskiner bruger varmt vand og damp, så de dele, der kommer i kontakt med mælk, bliver hygiejnisk gjort rene.
 • Aroma system plus: Denne funktion bruger den rette mængde kaffebønner, så du får en optimal kop kaffe ved hver brygning. Den tømmer også kværnen helt hver gang for at sikre, at smagen ikke forringes af gamle kafferester.
de-DE en-GB es-ES nl-NL da-DK
Klaus Bachmann
Klaus Bachmann

Stifter og ansvarlig

Hej, mit navn er Klaus Bachmann og jeg er stifter af Reoverview.dk.
På Reoverview.dk leverer vi unbiased sammenligninger af produkter, baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter.
Jeg håber du kan lide siden.

Copyright 2021 Reoverview.dk
35647430